mihalis19 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 γεια σας παιδια.μπορει καποιος να μου πει τι χρειαζομαι και την διαδικασια για να φτιαξω ενα cd/dvd το οποιο θα το βαζω μεσα στο pc σε περιπτωση που χασω για οποιονδηποτε λογο τα widnows ή απλα για ν ακανω format και να εγκατασταθει μεσα οτι εχω drivers προγραμματα Και οτιδηποτε αλλο.recovery δηλαδη.εκτος απο το προγραμμα acronis 2011 χρειζομαι να βρω και κατι αλλο/??καπου πηρε το ματι μου ενα bootable cd για το acronis.ή φτιαχνεται το dvd κατευθειαν απο το προγραμμα.δοκιμασα να κανω κατι αντιστοιχο με το Norton ghost 15 αλλα δεν μπορουσα να φτιαξω bootable cd ηθελε λεει καποιο cd της symantec!
apsou_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 γεια σας παιδια.μπορει καποιος να μου πει τι χρειαζομαι και την διαδικασια για να φτιαξω ενα cd/dvd το οποιο θα το βαζω μεσα στο pc σε περιπτωση που χασω για οποιονδηποτε λογο τα widnows ή απλα για ν ακανω format και να εγκατασταθει μεσα οτι εχω drivers προγραμματα Και οτιδηποτε αλλο.recovery δηλαδη.εκτος απο το προγραμμα acronis 2011 χρειζομαι να βρω και κατι αλλο/??καπου πηρε το ματι μου ενα bootable cd για το acronis.ή φτιαχνεται το dvd κατευθειαν απο το προγραμμα.δοκιμασα να κανω κατι αντιστοιχο με το Norton ghost 15 αλλα δεν μπορουσα να φτιαξω bootable cd ηθελε λεει καποιο cd της symantec! φτιαχνεται bootable cd απο το προγραμμα
jimn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 φτιαχνεται bootable cd απο το προγραμμα και θα πρέπει να έχεισ κάνει κάποιο pertition για να αποθηκεύσει το πρόγραμμα την εικόνα που θα πάρει ή να έχεις πάνω κάποιο εξωτερικό σκληρό δίσκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.