Προς το περιεχόμενο

καλύτερο media player...

theSmiths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χαίρεται... Σκέφτομαι να αγοράσω ένα media player που να έχει ehternet, να διαβάζει φυσικά ελληνικούς υπότιτλους, να είναι αξιόπιστο βέβαια και να διαβάζει όλα τα γνωστά format αρχείων... Σκέφτομαι τον Western Digital Media Player WD TV Live αλλά απ την άλλη θα ήθελα να έχει δικό του ενσωματωμένο σκληρό δίσκο. Τι μου προτείνετε? Να μην "ξεφεύγει" και πάρα πολύ στην τιμή:-) Ευχαριστώ

Δημοσ.

Χtreamer ευκολα,καθως παιρνει και εξωτερικο και δινει και δωρακι και το wireless stick.Μεσω ethernet διαβαζει ανετα ολα τα blue ray [1080 p κτλ].Ειναι 30 ευρω πιο ακριβο απο το wd live.

Δημοσ.
Παιδιά χαίρεται... Σκέφτομαι να αγοράσω ένα media player που να έχει ehternet, να διαβάζει φυσικά ελληνικούς υπότιτλους, να είναι αξιόπιστο βέβαια και να διαβάζει όλα τα γνωστά format αρχείων... Σκέφτομαι τον Western Digital Media Player WD TV Live αλλά απ την άλλη θα ήθελα να έχει δικό του ενσωματωμένο σκληρό δίσκο. Τι μου προτείνετε? Να μην "ξεφεύγει" και πάρα πολύ στην τιμή:-) Ευχαριστώ

Τι δεν σε καλυπτει στο live , εκτος απο τον εσωτερικο σκληρο δισκο ? Το τελευταιο δεν το θεωρω και κανα σοβαρο πλεονεκτημα, γιατι να εχω εναν δισκο εσωτερικα να ζεσταινεται και πιο πολυ ? :P

Δημοσ.
Αν συνδέθεί ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος στο WD TV HD δεν θα δουλέψει?

Φυσικα και θα δουλεψει...Γενικα τα WD ομως δεν τα λες ποιοτικα....

Αν θελεις να παιρνει και σκληρο μεσα επειδη δεν σε κοβω να θελεις να δωσεις πολλα κοιτα το ACRyan PlayON!HD.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το WD live. €105 στον Κωτσόβολο + ο σκληρός δίσκος άλλα €50 για έναν 500GB και νομίζω είσαι εντάξει.

Και για τα ACRyan πάντως έχω ακούσει καλά λόγια.

Δημοσ.

Ποιοτικό από ποιά άποψη? Κατασκευής? Ή στην εικόνα που βγάζει?

Εκεί στα 100€ τι άλλο παίζει εκτός από αυτό το ACRyan PlayON!HD?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...