Προς το περιεχόμενο

Ti tha kanate an sas apatousan...?!?!

pios?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Re paidia kala kai agia ola auta pou lete kai poly endiaferonta. Thelw na kanw kai egw merikes parathriseis pou an kai den antapokrinonte epakrivws sthn erwthsh tou topic, nomizw pws einai sygkeniko thema.

a) Katarxhn tha hthela na parathrisw to exhs apisteuto kai eutrapelo gegonos pou symvenei me tis gynaikes. Kolane apisteuta sthn paramikrh ypopsia zhlias! To na se doun dipla se allh gynaika (milame gia ena px kathosprepei flert sto opoio tha deixes pws exeis to panw xeri sthn kaastash) mporei na tis kanei na kolhsoun apisteuta!!! Anditheta kata ena periergo tropo egw molis dw kopela na flertarei me allon thn syxenomai... Den exw mpei pote sto skeptiko na provlhmatistw gia to an to kanei gia na zhlepsw h oxi giati apla... syxenomai!

Nomizw pws ton erwta, akoma kai auto katheauto san sex mporei kaneis (toulaxiston auto isxyei gia mena) na ton euxaristithei mono an exei apolyth empistosynh ston allo, etsi wste na mporei na tou dwsei ta panda kai na zhthsei ta panda.

B) Nomizw pws kapoies fores akoma kai otan exoume xwrisei apo mia sxesh meta apo kapoio tsakomo, einai mono thewritika. Poloi kata ena periergo tropo thewroun auto to diasthma oti den yfistate sxesh opote kanoun oti goustaroun. Nomizw pws auto vohthaei sto na katalavoume ti mas symvainei. An goustaroume allh, tote paei na pei pws de leei na talaiporoume thn kopelia pou exoume dipla mas. An paly th doume me allon... To kapelaki mou strava foresa kai ande gia xara...

c) Genika exw dei na ginonte apisteuta koula gyrw mou toso apo andres oso kai gynaikes. Nomizw pws h nootropoia "oi andres einai gamikoules" exei papsei na isxyei edw kai kairo kai oi gynaikes mas exoune g**** para fysh. Exoun psilokoules apaitiseis kai yparxoun periptwseis pou xwrizoun poly pio eukola kai mas vgazoun kai trelous apo panw! Gi auto to logo kai paradexomai osa filarakia einai dhlomenoi ergenhdes kai g**** averta oti kinite kai anapneei. Paidia mh geliomaste. Otan kaneis einai hlikrinhs einai ola dikaiologhmena. To mono pou den einai katakriteo einai na pouliseis agaph kai ypkrisia.

Sorry an xefyga kapou, elpizw na mhn parexigythei tipota apo auta pou grafw.

Take Care

ps: Ataka apo kopela meta apo 5 xronia sxeshs se fantaro ston 13 mhna ths theitias tou. "Xwrizoume, giati den me evgazes exw". Kai to palikari tha thn pandreuotan....

<small>[ 22-07-2002, 23:49: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Innersense ]</small>

Δημοσ.

Den ta les kai asxhma alla tha diafinisw se 2 pragmata. eimai kata sto ga***te averta oti perasei kai mpla mpla... einai oti sixamero, ipotima thn gynaika kai xalaei to kyros kai to pneyma tou antra! Kai sto deftero pou tha diafonisw einai i zhlia stis ginekies... kai antres exoune poly zhlia kai mhn krybomaste pisw apo to daxtilaki mas! Vevea oxi ston vathmo twn ginekwn alla thn exoume thn anathematismenh!

Oi gynaikes den einai katholou enta3h sto thema tou stratou... idika ama sou tazoun ta avga kai ta pasxalia kai otan erthei i wra na pas strato sou lene astalavista!!!

Y.G. Nai re min anisixeis den prokite na pere3ithei tpt, shzhthsh kanoume!

Δημοσ.

Egw pali ekana kati paromoio m'ayto pou eipe o dr_michael stin proigoumeni selida. Hmaste se diakopes otan me kapoio tropo katalabainw oti trww kerato. To allo prwi, afou to brady egine oti egine, sikwnomai afinw ena pentoxiliaro sto komodino me ena simeiwma "Toso aksizeis" kai mazeyw ta pragmata k feygw. Apo tote den tis ksanamilisa alla apo oti akousa ayto tin peirakse para poly...

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by pseira:

<strong>Egw pali ekana kati paromoio m'ayto pou eipe o dr_michael stin proigoumeni selida. Hmaste se diakopes otan me kapoio tropo katalabainw oti trww kerato. To allo prwi, afou to brady egine oti egine, sikwnomai afinw ena pentoxiliaro sto komodino me ena simeiwma "Toso aksizeis" kai mazeyw ta pragmata k feygw. Apo tote den tis ksanamilisa alla apo oti akousa ayto tin peirakse para poly...</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ !!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Δεν εφαγα κερατο απλά ήθελα να την μειώσω. Και το κατάφερα. Αλλά ενιωσα πολύ ασχημα μετά.ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΟΥΣΑ!

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by pW:

<strong>Δεν εφαγα κερατο απλά ήθελα να την μειώσω. Και το κατάφερα. Αλλά ενιωσα πολύ ασχημα μετά.ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΟΥΣΑ!</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Tis to pes meta? Tis zitises signomh?

Δημοσ.

oute asxima eniwsa pote (3 xronia perasan) kai isa isa pisteyw kai poly itan to pentoxiliaro...Den exw metaniwsei ka8olou kai 8a dina ta panta na ksanadw ti mouri tis etsi opws otan tis to petaksa...

Δημοσ.

ego to vrisko ligaki xazo ayto me to 5xiliaro.

nomizo pos den eksipiretei tipota ektos apo mia anagh ekseytelismou tou allou gia plhrosou tou egoismou. tha mporouses kalista na ths eleges oti to ksero oti phges me allon kai na xorisete. an itheles na thn kaneis na aisthanthei asxima giati den th plakones stis mpounies?

Δημοσ.

file egw tha diafwnisw gia to pentoxiliaro!! einai polla!!!! to kalitero pou tha aksize se mia tetoia fasi einai 1000!!!! oxi parapanw kai ean theleis kai se euro twra pleoon oxi panw apo 10!!!! kai tha eprepe na to kanete na teleiwseis na arakseis gia ena tsigaro na tis to dwseis kai na tis peis kai ena ksero geia tipota parapano.

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif"> file egw tha diafwnisw gia to pentoxiliaro!! einai polla!!!! to kalitero pou tha aksize se mia tetoia fasi einai 1000!!!! oxi parapanw kai ean theleis kai se euro twra pleoon oxi panw apo 10!!!! kai tha eprepe na to kanete na teleiwseis na arakseis gia ena tsigaro na tis to dwseis kai na tis peis kai ena ksero geia tipota parapano. </font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">nai h apla tha statheis sto ypsos sou DEN tha kaneis teties anoites paparies kai tha xorisete san politismenoi anthropoi, sosta?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...