ektorass Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα , εχω ανεβασει ενα βιντεο στο youtube και θέλω να του βαλω μιυσικη . Το youtube εχει κάποια στανταρ τραγυδια , πως μπορω να βάλω εγώ όποιο θέλω ?
JERONIMO888 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Για να του βαλεις εσυ μουσικη πρεπει να εχεις ενα προγραμμα επεξεργασιας βιντεο, το πιο ευκολο στην χρηση με βασικες επιλογες ειναι το windows movie maker που ερχεται μαζι με τα windows. Εκει προσθετεις το βιντεο σου και καπου στις επιλογες εχει να προσθεσεις και μουσικη οπως και να κοψεις καποιο μερος του βιντεο που δεν σου αρεσει κτλπ, αλλα επειδη δεν ξερω ποια εκδοση movie maker εχεις το καλυτερο που εχεις να κανεις μολις δεις ποια εχεις ειναι να πας στο google και να ψαξεις για tutorial θα σε βοηθησει πολυ να μαθεις για το movie maker.
bnvdarklord Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Βέβαια αν το τραγούδι ειναι copyrighted κατα ενα μεγάλο ποστοστό το youtube θα μπλοκάρει το video.
JERONIMO888 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μπα υπαρχει λυση και για αυτο πατας εκει που λεει οτι διαφωνεις και γραφεις οτι λεει εδω http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090920140833AAqbXzQ εχεις ξανα την μουσικη κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.