Προς το περιεχόμενο

Smallville Season 10 (Spoilers up to Season 9!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άκουσον άκουσον αύριο όλοι στην μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία ..

:mrgreen: Αύριο καινούργιο επεισόδιο smiley-happy023.gif θα ενωθούν επιτέλους hawkman/hawkgirl; θα αποκαλυφθεί το σκοτεινό σχέδιο του Lionell;θα παντρευτούν η lois και ο clark;θα δούμε έστω μία καλή μάχη σε αυτήν την σειρά :o ;; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα απαντηθούν αύριο,εκτός για κάποια κωλόφαρδα χαζόαμερικανάκια (σόρρυ Kasrith :P )που θα το δουν σήμερα το βράδυ .

• Moderators
Δημοσ.

Ok, μάλλον δεν λέω κάτι καινούργιο, αλλά οι σεναριογράφοι έχουν εμφανώς τραγική έλλειψη έμπνευσης.

Δημοσ.

Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα απαντηθούν αύριο,εκτός για κάποια κωλόφαρδα χαζόαμερικανάκια (σόρρυ Kasrith :P )που θα το δουν σήμερα το βράδυ .

Lols όχι ρε συ εντάξει, και εγώ σήμερα (Κυριακή :ρ) το είδα.

Τραγική η στάση του Κλαρκ στην όλη ιστορία... Άντε ρε φλώρε επιτέλους ναουμ

• Super Moderators
Δημοσ.

το 1ο και το 3ο θα τα δεις λογικά στα τελευταία δευτερόλεπτα του series finale, δεν ελπίζω για πιο νωρίς...

νομίζω ότι τελικά ισχύει το post #93

Δημοσ.

woohoo.gif

Η επιστροφή του Lionel εις διπλών B)

γενικά ωραίο επεισόδιο σε αφήνει να απορείς για πολλά πράγματα που θα γίνουν στο μέλλον.

Δημοσ.

το 1ο και το 3ο θα τα δεις λογικά στα τελευταία δευτερόλεπτα του series finale, δεν ελπίζω για πιο νωρίς...

νομίζω ότι τελικά ισχύει το post #93

Για την στολή δεν νομίζω να είναι και τόσο μακρυά...

Μιας και είχαν την όλη συζήτηση "You are the light" κτλ, ε πόσο θα το τραβήξουν?

Δημοσ.

Για την στολή δεν νομίζω να είναι και τόσο μακρυά...

Μιας και είχαν την όλη συζήτηση "You are the light" κτλ, ε πόσο θα το τραβήξουν?

:lol: Πρώτο επεισόδιο που βλέπεις;;;Τόσο τράβηγμα ούτε καραμέλα να'ταν

Pulling%20Taffy.jpg

How to pull your taffy

http://www.youtube.com/watch?v=AVQaD4Ksi9I

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τί έχετε να πείτε για το 14ο επεισόδιο? Πολύ ελαφρύ θα το έλεγα και σχεδόν ανούσιο...Ένα ολόκληρο επεισόδια για τα γυαλιά μυωπίας? Έλεος...

Δημοσ.

Τί έχετε να πείτε για το 14ο επεισόδιο? Πολύ ελαφρύ θα το έλεγα και σχεδόν ανούσιο...Ένα ολόκληρο επεισόδια για τα γυαλιά μυωπίας? Έλεος...

Οχι, ενα ολοκληρο επισοδειο για το πολυ σημαντικο γεγονος (το οποιο ομολογω οτι μεχρι το Kill Bill 2 δεν ειχα σκεφτει αφου δεν ειμαι φαν του Σουπερμαν) οτι σε αντιθεση με τους αλλους ηρωες, τον Μπατμαν, τον Σπαιντερμαν κτλ η μεταμφιεση δεν ειναι ο Σουπερμαν αλλα ο Κλαρκ Κεντ

Οπως ελεγε και ο 'Μπιλ' το πρωι που ξυπναει ο Σπαιντερμαν, ειναι ο Πιτερ Παρκερ και μετα μεταμφιεζεται σε Σπαιντερμαν και φοραει τη μασκα για να μην καταλαβουν οτι ο Πιτερ Παρκερ ειναι ο Σπαιντερμαν. Ενω ο Σουπερμαν ειναι παντα ο Σουπερμαν, ηρθε στη Γη ως Σουπερμαν και η ζωη του ειναι αυτη του Σουπερμαν. Ο 'Κλαρκ Κεντ' ειναι η μεταμφιεση.

ΥΓ. Αν και παραμενει αναπαντητο το ερωτημα "Κανεις δεν ζωγραφισε γυαλια στον Σουπερμαν" για να δουν οτι ειναι ιδιος ο Κλαρκ Κεντ?

Δημοσ.

Οχι, ενα ολοκληρο επισοδειο για το πολυ σημαντικο γεγονος (το οποιο ομολογω οτι μεχρι το Kill Bill 2 δεν ειχα σκεφτει αφου δεν ειμαι φαν του Σουπερμαν) οτι σε αντιθεση με τους αλλους ηρωες, τον Μπατμαν, τον Σπαιντερμαν κτλ η μεταμφιεση δεν ειναι ο Σουπερμαν αλλα ο Κλαρκ Κεντ

Οπως ελεγε και ο 'Μπιλ' το πρωι που ξυπναει ο Σπαιντερμαν, ειναι ο Πιτερ Παρκερ και μετα μεταμφιεζεται σε Σπαιντερμαν και φοραει τη μασκα για να μην καταλαβουν οτι ο Πιτερ Παρκερ ειναι ο Σπαιντερμαν. Ενω ο Σουπερμαν ειναι παντα ο Σουπερμαν, ηρθε στη Γη ως Σουπερμαν και η ζωη του ειναι αυτη του Σουπερμαν. Ο 'Κλαρκ Κεντ' ειναι η μεταμφιεση.

ΥΓ. Αν και παραμενει αναπαντητο το ερωτημα "Κανεις δεν ζωγραφισε γυαλια στον Σουπερμαν" για να δουν οτι ειναι ιδιος ο Κλαρκ Κεντ?

Σωστός...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...