Προς το περιεχόμενο

Smallville Season 10 (Spoilers up to Season 9!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποπό κάθε φορά που τους τελειώνουν οι ιδέες βάζουν παράλληλα σύμπαντα;;καταντάει κουραστικό.

Το τέλος είναι όλα τα λεφτά welcome back lionel,θα έχουμε τρελές εξελίξεις μου φαίνεται,darseid+lionel ο χαμός δεν περιγράφεται.

Δημοσ.

TheELF, νομιζω τους παιρνει δεδομενου οτι στα κομικς της dc σε καποια φαση ειχαμε 4-5 Συμπαντα για πλακα

Μετα το Final Crisis μειναμε με 1, τα αλλα λος πουλος

Εμενα παντως δεν με χαλαει να εμφανιστει και κανας Ροζενμπαουμ σαν Λεξ. Αποτι εχω καταλαβει, λογω τελευταιας σεζον κανουν ενα περασμα οσοι σημαντικοι χαρακτηρες παιξαν αυτα τα 10 χρονια

ΥΓ. βαλτε και κανα spoiler

Δημοσ.

Λογικα στο τελος της σεζον θα τους εχουν φερει ολους απο ολες τις σεζον και θα γινει θεμα!παντως θα μου λειψει λιγο το smallville!Μπορει να ξεφευγει σαν ιστορια και να μην εχει πολυ action

αλλα ειναι ωραια σειρα!Αναμονη για να δουμε τι θα γινει με τον Lionel στο προσκηνιο!

Δημοσ.

Καλά ε, ΧΑΜΟΣ το επ!

Ξενέρωσα απίστευτα όταν επέστρεψε ο Κλαρκ και τον σημάδευαν και οι τρεις. Και γαμώ τα σκηνικά όλοι με τα όπλα, άσχετα που πάλι φθηνά την γλύτωσαν και δεν είδαμε τίποτα :-D

Το τέλος τα έσπασε πάντως, δεν περίμενα να σκάσει μύτη.. Τουλάχιστον τώρα και οι 2 κρύσταλλοι είναι στον 'δικό' μας κόσμο, ευκαιρία να καταστραφούν.

Δημοσ.

rip.gifHawkman21.jpg

Κρίμα,πάει ο ντάνιελ γάκσον επ,ήθελα να πω ο χόακμαν.

Τι τρελό κλίφχάνγγερ ήταν αυτό,στην κηδεία του;είναι η δύναμη του καλού που θα μας σώσει όπως έλεγε;

Φούκ γιού,άντε τα γρέεκλιχ καλά που δεν τα επιτρέπουν αλλά να μην μπορούμε να γράφουμε ούτε αγγλικές λέξεις;; παρατραβηγμένο το βλέπω.

Δημοσ.

Καλά έχουμε δει αρκετά δυνατά επ φέτος, τα σπάει η σεζον. Πολύ καλό και αυτό.

Το τέλος ήταν αρκετά wtf, και μαλακ!α που μένει έτσι μέχρι την επαναφορά του χρόνου :-(

Η πυραμίδα πιστεύω δεν ήταν κακό. Ίσα ίσα...

Another force arouse. A much brighter one, to send the Darkness back...

Μια άσπρη πυραμίδα που υψώνετε απο το πάτωμα των τάφων των Hawkman και Chay-Ara μάλλον είναι για καλό. Οι λιποθυμίες ήταν απλά για το cliffhanger imo

Δημοσ.

εγω δεν καταλαβα τι σκ@τ@:

Εκανε ο Clark στον General και τον εξαφανισε

To εστειλε φυλακισμενο στο Fortress of Solitude υποθετω

Η μονη δυναμη που μπορει να τους σωσει ειναι να βγει απο την πυραμιδα ο Μπρους Γουειν

Δημοσ.

εγω δεν καταλαβα τι σκ@τ@:

Εκανε ο Clark στον General και τον εξαφανισε

Εμένα μου την έδωσε που ακόμα δεν έχει τα @@ να τον αποκεφαλίσει...

Δημοσ.

To εστειλε φυλακισμενο στο Fortress of Solitude υποθετω

Η μονη δυναμη που μπορει να τους σωσει ειναι να βγει απο την πυραμιδα ο Μπρους Γουειν

Nein nein nein

He Fantom-zoned him

τον έστειλε στην ζώνη όπου στέλνανε τους παράνομους,θυμόσαστε μια ασπρόμαυρη φάση από όπου έσωσε την ξαδέρφη του και την λόις;;

Δημοσ.

He Fantom-zoned him

τον έστειλε στην ζώνη όπου στέλνανε τους παράνομους,θυμόσαστε μια ασπρόμαυρη φάση από όπου έσωσε την ξαδέρφη του και την λόις;;

Αυτή την εντύπωση είχα και εγώ

Δημοσ.

αν και φάνηκε για πολύ λίγο,αλλά νομίζω ότι ήταν αυτόαλλά σε μαύρο;εκτός και αν γέρασα και μου φαίνονται όλα ίδια την νύχτα χωρίς φως :P Phantom-killer,καλή φάση αν και δεν δεν είναι phantom ο τύπος :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...