Προς το περιεχόμενο

Smallville Season 10 (Spoilers up to Season 9!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαλε το κείμενο σε [σποιλερ][/σποιλερ] (με αγγλικούς χαρακτήρες.)

Επεξ/σία από Kasrith
  • Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Βαλε το κείμενο σε [σποιλερ][/σποιλερ] (με αγγλικούς χαρακτήρες.

Ευχαριστώ!!!!

---------- Προσθήκη στις 01:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:45 ----------

Έλα τι έγεινε βγήκε το καινούργιο;τρόμαξα.

Χαχα!sorry απλά το είδα λίγο αργά το επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας και έφαγα λίγο την φρίκη μου!!!

Δημοσ.

Δεν εχει ακριβως σχεση αλλα ξερετε ολοι τι ακολουθει μολις τελειωσει το Smallville, ετσι?

... Rumor! Rumor! Rumor! Warner Bros. is looking to continue the hot Batman franchise on television once the third movie, The Dark Knight Rises hits theaters. But who would play the husky-voiced superhero? Producers are allegedly considering a "Karl Urban" type, whatever that means. Again... this is a rumor. Believe at your own risk.
Δημοσ.
Δεν εχει ακριβως σχεση αλλα ξερετε ολοι τι ακολουθει μολις τελειωσει το Smallville, ετσι?

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=bEGd3VPNJbs&feature=related[/ame]

Δεν πρόκειται ποτέ να φτάσουν αυτήν την ποιότητα.

Την κουνάς την μπέρτα σου μπατμαν;; :lol

Δημοσ.

To oποιο παρεπιπτοντως ειναι παρεξηγημενο καργα

Εκεινη την εποχη αυτη ηταν η γραμμη και στα κομικς και στις σειρες που περνουσαν οι Αμερικανοι, το totally family friendly και με Χριστιανικες αξιες

Δημοσ.
To oποιο παρεπιπτοντως ειναι παρεξηγημενο καργα

Εκεινη την εποχη αυτη ηταν η γραμμη και στα κομικς και στις σειρες που περνουσαν οι Αμερικανοι, το totally family friendly και με Χριστιανικες αξιες

Μην με παρεξηγείς,και εμένα μου αρέσει.Απλά δεν μπορείς να το βλέπεις και να μην σπάς και λίγο πλάκα.

Δημοσ.

Μονο εμενα πιανει μια νοσταλγια ετσι που σιγα-σιγα φερνουν χαρακτηρες απο τις προηγουμενες σεζον σε καθε επισοδειο για να "αποχαιρετισουν"?

Δημοσ.

Απλά θέλουν να δείξουν την λεγεώνα να δημιουργείται,έτσι ώστε να μπορέσουν να δείξουν τον Superman να γίνει ο ηγέτης που όλοι γνωρίζουμε.

Άσε που για το φινάλε (darkseid) θα χρειαστεί βοήθεια.

Την καημενούλα την Clhoe θα την σώσει κανείς τελικά; η όντως πάει;;;

Γενικά πολύ αντιγραφή παίζει ή μου φαίνεται;

250px-Mutant_Reg_Ad.JPG

Δημοσ.

Οταν τα εγραφε ο Φρανκ Μιλλερ αυτα πριν 25 χρονια...(και με τον Μπατμαν να σηκωνει κεφαλι ενω η αδελφη ο Σουπερμαν ειχε πει ναι στην Κυβερνηση)

Δημοσ.
Δυνατό επεισόδιο. Θέλω πολύ να δω πως θα χειριστούν την όλη φάση Darkseid

Ελπίζω όχι όπως την κατάσταση με τον doomsday (hit-counterhit-finish) τι ξενέρωμα είχα φάει εκεί δεν λέγεται, πρόλογος ολόκληρη η σεζόν για 3 λεπτά δράση(αν ήταν και τόσο) :mad:

Δημοσ.
Ελπίζω όχι όπως την κατάσταση με τον doomsday (hit-counterhit-finish) τι ξενέρωμα είχα φάει εκεί δεν λέγεται, πρόλογος ολόκληρη η σεζόν για 3 λεπτά δράση(αν ήταν και τόσο) :mad:

Όπως είπες όμως, εδώ μαζεύει και βοήθεια.. Αν και μετά απο 10 χρόνια δεν περιμένω και το τρελό action scene απο το Smallville

Δημοσ.
Όπως είπες όμως, εδώ μαζεύει και βοήθεια.. Αν και μετά απο 10 χρόνια δεν περιμένω και το τρελό action scene απο το Smallville

Δυστυχώς και τότε είχε αρκετή βοήθεια (flash,cyborg,green arrow....) για να δούμε,μπορεί σαν φινάλε φινάλε της σειράς να διαθέσουν κάνα φράγκο παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...