Kasrith Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Βαλε το κείμενο σε [σποιλερ][/σποιλερ] (με αγγλικούς χαρακτήρες.) Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2010 από Kasrith
dremera Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Βαλε το κείμενο σε [σποιλερ][/σποιλερ] (με αγγλικούς χαρακτήρες. Ευχαριστώ!!!! ---------- Προσθήκη στις 01:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:45 ---------- Έλα τι έγεινε βγήκε το καινούργιο;τρόμαξα. Χαχα!sorry απλά το είδα λίγο αργά το επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας και έφαγα λίγο την φρίκη μου!!!
KaizerSoze Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δεν εχει ακριβως σχεση αλλα ξερετε ολοι τι ακολουθει μολις τελειωσει το Smallville, ετσι? ... Rumor! Rumor! Rumor! Warner Bros. is looking to continue the hot Batman franchise on television once the third movie, The Dark Knight Rises hits theaters. But who would play the husky-voiced superhero? Producers are allegedly considering a "Karl Urban" type, whatever that means. Again... this is a rumor. Believe at your own risk.
TheELF Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δεν εχει ακριβως σχεση αλλα ξερετε ολοι τι ακολουθει μολις τελειωσει το Smallville, ετσι? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=bEGd3VPNJbs&feature=related[/ame] Δεν πρόκειται ποτέ να φτάσουν αυτήν την ποιότητα. Την κουνάς την μπέρτα σου μπατμαν;; :lol
KaizerSoze Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 To oποιο παρεπιπτοντως ειναι παρεξηγημενο καργα Εκεινη την εποχη αυτη ηταν η γραμμη και στα κομικς και στις σειρες που περνουσαν οι Αμερικανοι, το totally family friendly και με Χριστιανικες αξιες
TheELF Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 To oποιο παρεπιπτοντως ειναι παρεξηγημενο καργαΕκεινη την εποχη αυτη ηταν η γραμμη και στα κομικς και στις σειρες που περνουσαν οι Αμερικανοι, το totally family friendly και με Χριστιανικες αξιες Μην με παρεξηγείς,και εμένα μου αρέσει.Απλά δεν μπορείς να το βλέπεις και να μην σπάς και λίγο πλάκα.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μονο εμενα πιανει μια νοσταλγια ετσι που σιγα-σιγα φερνουν χαρακτηρες απο τις προηγουμενες σεζον σε καθε επισοδειο για να "αποχαιρετισουν"?
TheELF Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Απλά θέλουν να δείξουν την λεγεώνα να δημιουργείται,έτσι ώστε να μπορέσουν να δείξουν τον Superman να γίνει ο ηγέτης που όλοι γνωρίζουμε. Άσε που για το φινάλε (darkseid) θα χρειαστεί βοήθεια. Την καημενούλα την Clhoe θα την σώσει κανείς τελικά; η όντως πάει;;; Γενικά πολύ αντιγραφή παίζει ή μου φαίνεται;
KaizerSoze Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Οταν τα εγραφε ο Φρανκ Μιλλερ αυτα πριν 25 χρονια...(και με τον Μπατμαν να σηκωνει κεφαλι ενω η αδελφη ο Σουπερμαν ειχε πει ναι στην Κυβερνηση)
Kasrith Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δυνατό επεισόδιο. Θέλω πολύ να δω πως θα χειριστούν την όλη φάση Darkseid
TheELF Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δυνατό επεισόδιο. Θέλω πολύ να δω πως θα χειριστούν την όλη φάση Darkseid Ελπίζω όχι όπως την κατάσταση με τον doomsday (hit-counterhit-finish) τι ξενέρωμα είχα φάει εκεί δεν λέγεται, πρόλογος ολόκληρη η σεζόν για 3 λεπτά δράση(αν ήταν και τόσο)
Kasrith Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Ελπίζω όχι όπως την κατάσταση με τον doomsday (hit-counterhit-finish) τι ξενέρωμα είχα φάει εκεί δεν λέγεται, πρόλογος ολόκληρη η σεζόν για 3 λεπτά δράση(αν ήταν και τόσο) Όπως είπες όμως, εδώ μαζεύει και βοήθεια.. Αν και μετά απο 10 χρόνια δεν περιμένω και το τρελό action scene απο το Smallville
TheELF Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Όπως είπες όμως, εδώ μαζεύει και βοήθεια.. Αν και μετά απο 10 χρόνια δεν περιμένω και το τρελό action scene απο το Smallville Δυστυχώς και τότε είχε αρκετή βοήθεια (flash,cyborg,green arrow....) για να δούμε,μπορεί σαν φινάλε φινάλε της σειράς να διαθέσουν κάνα φράγκο παραπάνω.
TheELF Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Τι στο διάολο thanksgiving έχουν και δεν βγάζουν τίποτα;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα