..MementoMori.. Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Ειμαι υπερβολικος που τουλαχιστον στην τελευταια season περιμενω εστω και μια συναντηση με Batman ή Bruce? Κατα τ'αλλα η απαντηση της Λοις ηταν για πολλα μπουκετα. Σου λεει το μεγαλυτερο μυστικο του μωρη σαλουφα και του το γαμας λεγοντας του οτι το ξερεις. Ας'τον να χαρει τον ανθρωπα, τοσα χρονια το επεξεργαζοταν.
TheELF Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Ειμαι υπερβολικος που τουλαχιστον στην τελευταια season περιμενω εστω και μια συναντηση με Batman ή Bruce? Κατα τ'αλλα η απαντηση της Λοις ηταν για πολλα μπουκετα. Σου λεει το μεγαλυτερο μυστικο του μωρη σαλουφα και του το γαμας λεγοντας του οτι το ξερεις. Ας'τον να χαρει τον ανθρωπα, τοσα χρονια το επεξεργαζοταν. +1 και εγώ περίμενα batman εδώ και πολλές σεζόν. Μα ο κλάρκ δεν ήταν να χαρεί,τόσο καιρό δεν το έλεγε επειδή φοβόταν την (κακή) αντίδραση της λόις,φοβόταν για την ασφάλεια της και να μην μαθευτεί το μυστικό του.
TheELF Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Ειμαι υπερβολικος που τουλαχιστον στην τελευταια season περιμενω εστω και μια συναντηση με Batman ή Bruce? Κατα τ'αλλα η απαντηση της Λοις ηταν για πολλα μπουκετα. Σου λεει το μεγαλυτερο μυστικο του μωρη σαλουφα και του το γαμας λεγοντας του οτι το ξερεις. Ας'τον να χαρει τον ανθρωπα, τοσα χρονια το επεξεργαζοταν. +1 και εγώ περίμενα batman εδώ και πολλές σεζόν. Μα ο κλάρκ δεν ήταν να χαρεί,τόσο καιρό δεν το έλεγε επειδή φοβόταν την (κακή) αντίδραση της λόις,φοβόταν για την ασφάλεια της και να μην μαθευτεί το μυστικό του.
Deponakias Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ειχα αφησει την σειρα στο 10χ03 και εκατσα και τα ειδα ολα αυτο το σκ (μεχρι και το 06) μπορω να πω οτι η σειρα ειναι πολυ καλη αλλα καλο ολο αυτο με το lois & clark αλλα νομιζω οτι εχουν αφησει το main story λιγο στην απεξω... θα δουμε στα επομενα τι μας επιφυλαζουν
polakis21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδη για να καταλαβω: Το πανε να κανουν το παιδακι τον νεο Λεξ που μεγαλωνει και γινεται ο κανονικος αλλα βρισκει την θεραπεια για να μην πεθανει;
TheELF Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Spoiler φίλε spoiler, και ναι μάλλον κάτι τέτοιο αν και βρέθηκε η θεραπεία,αλλά το κατάλαβε τελικά η Tess ότι έκανε βλακεία και το κατέστρεψε αλλά you never know.
KaizerSoze Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Υποθετω οτι το concept ειναι οτι αφου πεθανε ο οριτζιναλ, μεσα σε αυτη την τελευταια σεζον θα πρεπει να δειξουν οτι ο μικρος γινεται κανονικος Λεξ και για να προλαβουν λενε οτι μεγαλωνει αποτομα. Αισιοδοξω οτι λογικα θα εχουν κλεισει τον Μαικλ Ροζενμπαουμ για μερικα επισοδεια, αν τον ειχαν κλεισει φουλ σεζον θα τον ειχαν ηδη δειξει, αν δεν τον ειχαν κλεισει καθολου δεν ειχε νοημα με το παιδακι, θα βαζανε εναν αλλο ηθοποιο απο την αρχη να παιξει τον Λεξ-κλωνο μεγαλο
Kasrith Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ειχα αφησει την σειρα στο 10χ03 και εκατσα και τα ειδα ολα αυτο το σκ (μεχρι και το 06)μπορω να πω οτι η σειρα ειναι πολυ καλη αλλα καλο ολο αυτο με το lois & clark αλλα νομιζω οτι εχουν αφησει το main story λιγο στην απεξω... θα δουμε στα επομενα τι μας επιφυλαζουν Μα Lois and Clark ΕΙΝΑΙ το main story!!! το κατάλαβε τελικά η Tess ότι έκανε βλακεία και το κατέστρεψε αλλά you never know. Η Tess ολο βλακειες κανει... Της δωσανε και Watchtower οι μαλακες... Πφφφ. Θα μπλεχτει λογικα ο Lex με το Watchtower
polakis21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Πάντως η ιστόρία γίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα και το πως πάνε να το φέρουνε στο τέλος. Μου αρέσει...
KaizerSoze Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Oooook, didn't see THAT coming! Και φυσικα θα την λεγανε Λουτεσα Λουθορ, πως αλλιως θα συνεχιζοταν το αστειο με τα LL. Μονο ο LL Cool J δεν εχει εμφανιστει
TheELF Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Oooook, didn't see THAT coming! Και φυσικα θα την λεγανε Λουτεσα Λουθορ, πως αλλιως θα συνεχιζοταν το αστειο με τα LL. Μονο ο LL Cool J δεν εχει εμφανιστει Loutessa Lena Luthor οπότε LLL,δεν πάνε καλά τα άτομα ότι νάνε επεισόδια βγάζουν. Με τον μίνι-lex τι γίνεται τώρα; θα μπορέσει να τον αφήσει να πεθάνει γνωρίζοντας ότι είναι αδερφός της;; Extra LOL η Lois Lane είναι η μάνα της .. Lois Lane. βέβαια τόσο καιρό η μάνα του clark είναι η πρώην Lana Lang.
Kasrith Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Loutessa Lena Luthor οπότε LLL,δεν πάνε καλά τα άτομα ότι νάνε επεισόδια βγάζουν. Με τον μίνι-lex τι γίνεται τώρα; θα μπορέσει να τον αφήσει να πεθάνει γνωρίζοντας ότι είναι αδερφός της;; Extra LOL η Lois Lane είναι η μάνα της .. Lois Lane. βέβαια τόσο καιρό η μάνα του clark είναι η πρώην Lana Lang. Ένταξη η μάνα της Lois ήταν tribute στην παλιά. Nice touch. Γενικά το επεισόδιο ήταν μαπέ. Μόνο το twist στο τέλος άξιζε, αλλα και αυτό υπερβολή...
dremera Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Όποιος έχει δει το τελευταίο επεισόδιο του smallville πιστεύω έπαθε πλάκα!!Τι λέτε,θα πεί τίποτα η Tes για το οτι είναι Luthor η θα το αφήσει στο έτσι;πάντως μας έκαψαν στο τέλος!!!!!Επίσης δεν ξέρω πως να το βάλω σε spoiler αυτό που έγραψα οπότε αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για αυτούς που δεν έχουν δει το επεισόδιο!!Ευχαριστώ!! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2010 από dremera
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα