Προς το περιεχόμενο

Smallville Season 10 (Spoilers up to Season 9!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χε χε τά'λεγα εγώ.

30" :shock: :confused: πολλά έβαλες,απλά η τελευταία σκηνή 4-5sec εκεί που θα είναι με την μεταμφίεση του ρεπόρτερ θα των δείξουν να βγάζει το σακάκι και να φανεί η στολή από κάτω, πηγαίνοντας να σώσει των κόσμο.

Κλάσσικ πράγματα

Superman.jpg

Δημοσ.

Έχω δει 100 σειρές.. και αυτήν για κάποιον λόγο την απέφευγα μέχρι σήμερα. Κάτι ήξερα τη π***ανα μου..

Τόσο ανούσια σειρά, δεν έχω δει ever. Ούτε το Reaper, ούτε το Chuck, ούτε καν το Buffy the Vampire Slayer (!) δεν είναι τόσο ανούσιες σειρές. Είναι άτοπο, είναι παράλογο, είναι αβάσιμο, είναι παιδιάστικο, είναι επαναλαμβανόμενο, είναι είναι είναι χίλια κακά. Το μόνο ευχάριστο είναι το casting, όπου όλοι πέρα από τον μαύρο είναι πολύ ωραίες μούρες και σχετικά καλοί ηθοποιοί (ντάξ πια μόνο στις Ελληνικές σειρές πετυχαίνεις ΚΑΚΟΥΣ ηθοποιούς).

Χάσιμο χρόνου.. φεύγουν τα επεισόδια και δεν σου αφήνει ΤΙ ΠΟ ΤΑ πέρα από Popcorn, φαγητά στο στομάχι και νύστα.

Είδα τον πρώτο κύκλο, πιστεύετε πως είναι πιο διασκεδαστικό (τουλάχιστον) αργότερα; Δεν έχω σειρές να δω και συμβιβάζομαι γ**ώ..

Υ.Γ: Όλα τα παραπάνω είναι η γνώμη μου, το Mini-Review μου. FYI απλά.

• Moderators
Δημοσ.

Μετά την πρώτη season; ναι, γίνεται καλύτερη.

Εφόσον ξέρεις τι να περιμένεις από το θέμα της, η σειρά για μένα ήταν καθαρά για να περάσει ευχάριστα ο χρόνος και δεν θυμάμαι να μπήκα ποτέ (ή για πολύ) στο τριπάκι να την πάρω στα σοβαρά.

Περιστασιακά και ειδικά προς το τέλος πέφτει εμφανές clopy-paste και κάποια ξεκάρφωτα tributes σε ταινίες που με χαλούσε. Από κάποια season και έπειτα (έκτη; έβδομη; ) παρακολουθούσα ευκαιριακά τα επεισόδιά της (μάλλον έχασα κάποια).

Σε καμιά περίπτωση δεν την έχω σε ίδια επίπεδα με Chuck (έως εκεί που είδα από Chuck), ούτε Buffy.

btw. Το Buffy γ@μει. Μετά την (κουφή σε μεγάλο ποσοστό) πρώτη season η οποία βρίσκει επίσης τη θέση της στο γενικότερο πνεύμα στο οποίο γραφόταν η σειρά.

On topic: Η τελευταία season πχ κατά τη γνώμη μου ήταν κατά το 80% άκυρη και αίσχος, αλλά έκανε ικανοποιητικό φινάλε.

Δημοσ.

Εβλεπα τη σειρά στο σταρ (χρονια πριν ) οταν την εδειχνε και εκτοτε την αφησα και ειπα ας δω και το φιναλε της.

Πολλα ηταν αυτα που δε καταλαβαινα αλλα μαλλον δεν εχασα και πολλά..

Μμμ το τελος το περιμενα πιο εντυπωσιακο με τα ποσα σπόιλερς που βαζατε. Αλλα ναι αυτο με τα 7(!!!!!????) χρονια και εμενα μου ξινισε.. :P

Δημοσ.

Εβλεπα τη σειρά στο σταρ (χρονια πριν ) οταν την εδειχνε και εκτοτε την αφησα και ειπα ας δω και το φιναλε της.

Πολλα ηταν αυτα που δε καταλαβαινα αλλα μαλλον δεν εχασα και πολλά..

Μμμ το τελος το περιμενα πιο εντυπωσιακο με τα ποσα σπόιλερς που βαζατε. Αλλα ναι αυτο με τα 7(!!!!!????) χρονια και εμενα μου ξινισε.. :P

και εγω αυτο εκανα :P

αν και ειχα διαβασει το σεναριο ωστε να ξερω τι μου γινεται αντι να χασω 220 ωρες απο τη ζωη μου

• 3 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

κόμικ θα είναι που θα "συνεχίσει" από εκεί που άφησε η σειρά την ιστορία. Σε ψηφιακή μορφή αρχικά (από Απρίλιο) και έντυπη λίγο αργότερα (από Μάιο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...