FarCry Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 best comment απο οσα διαβασα για το τελευταιο επεισοδειο.. Obama is not releasing the pictures of Clark as Superman, because it might inspire other heroes! :mrgreen:
nrkmaiden Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Συγκινηση......... Α και θα συμφωνησω με το φιλο πιο πανω δε του παει του τομ η στολη
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Είδα κι εγώ το τελευταίο μέρος κυρίως (μιας και δεν είμουν οπαδός του Smallville, αλλά γουστάρω τον (comic/movies) Supes. ), δεν κατάλαβα το power up πριν πετάξει, μου θύμισε τον Neo από Matrix, αλλά δεν ξέρω αν πέταγε μέχρι τώρα ή απλά "leap over huge buildings in a single bound". Πάντως τα τελευταία δευτερόλεπτα με το theme του John Williams ήταν όλα τα λεφτά. "A hero's journey ends, as a legend takes flight" indeed.
DKNI Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Γκοστ Ραιντερ, καπως ετσι πετουσαν οι αλλοι στη σειρα πχ η Καρα. Ο Κλαρκ μεχρι το τελος απλα ή πηδουσε πολυ ψηλά ή βουταγε απο ψηλα. Γενικα η πτηση του ηταν στα ορια της βολης και των νομων της Φυσικης, δεν μπορουσε να πεταξει σαν πτηνο πχ
FarCry Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ακριβως το ιδιο σκεφτηκα.ακριβως ομως δεν κατάλαβα το power up πριν πετάξει, μου θύμισε τον Neo από Matrix, αλλά δεν ξέρω αν πέταγε μέχρι τώρα ή απλά "leap over huge buildings in a single bound".
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Γκοστ Ραιντερ, καπως ετσι πετουσαν οι αλλοι στη σειρα πχ η Καρα. Ο Κλαρκ μεχρι το τελος απλα ή πηδουσε πολυ ψηλά ή βουταγε απο ψηλα. Γενικα η πτηση του ηταν στα ορια της βολης και των νομων της Φυσικης, δεν μπορουσε να πεταξει σαν πτηνο πχ Με σκότωσες με το nick μου στα Ελληνικά. Οπότε αν κατάλαβα καλά ήταν η πρώτη φορά που πέταγε κανονικά;
TheELF Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Με σκότωσες με το nick μου στα Ελληνικά. Οπότε αν κατάλαβα καλά ήταν η πρώτη φορά που πέταγε κανονικά; Είχε ένα επεισόδιο αρχαίο όπου τον κυρίευσε ο κρυπτόνιος του εαυτός(άσε μην ρωτάς) όπου είδαμε τον clark kent kal-el να πετάει,αλλά σαν τον εαυτό του πρώτη φορά τώρα στο τέλος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Είχε ένα επεισόδιο αρχαίο όπου τον κυρίευσε ο κρυπτόνιος του εαυτός(άσε μην ρωτάς) όπου είδαμε τον clark kent kal-el να πετάει,αλλά σαν τον εαυτό του πρώτη φορά τώρα στο τέλος. Ok, καλή φάση. Πρώτη φορά πετάς και φτάνεις και μέχρι το διάστημα. Αλλά οκ, έγινε Superman, the rest is history.
FarCry Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Είχε ένα επεισόδιο αρχαίο όπου τον κυρίευσε ο κρυπτόνιος του εαυτός(άσε μην ρωτάς) όπου είδαμε τον clark kent kal-el να πετάει,αλλά σαν τον εαυτό του πρώτη φορά τώρα στο τέλος. ηταν τοτε που πλακωθηκε με τον πατερα του εχοντας παρει υπερδυναμεις απο τον jor -el?
TheELF Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ηταν τοτε που πλακωθηκε με τον πατερα του εχοντας παρει υπερδυναμεις απο τον jor -el? Δεν θυμάμαι και όλες της λεπτομέρειες τώρα,αλλά για αυτό υπάρχει το ιντερνέτ. http://www.youtube.com/watch?v=AAc7EbygoTI
Bourdoulas Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Το είδα και εγώ επιτέλους. Όταν άκουσα τη μουσική μου σηκώθηκε η τρίχα! Αλλά ρε σεις δεν τον έδειξαν καθόλου με την στολή. Τι δεν σας άρεσε; Τα μόνα πλάνα που έδειξαν τον Κεντ με τη στολή είναι το κεφάλι του με την κάπα από πίσω, κανένα ολοκληρωμένο πλάνο. Τα υπόλοιπα ήταν CGI μακρινά. Όλη την ώρα που έβλεπα το επεισόδιο έλεγα από μέσα "Έλα φόρεσε τη πο#τ@ν#" και στο τέλος δεν είδαμε τίποτα ουσιαστικό. 7 χρόνια μετά και δεν παντρεύτηκαν ακόμα; Τι περιμένουν; Να πήξει το γιαούρτι;!
Kasrith Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 7 χρόνια μετά και δεν παντρεύτηκαν ακόμα; Τι περιμένουν; Να πήξει το γιαούρτι;! Αυτό βασικά μέκανε και μένα εντύπωση...
polakis21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ε και καλά δεν προλάβαινε ο Κλάρκ γιατί είχε...δουλειές Μια χαρά ήταν ο Κλάρκ για τέλος με ή χωρίς CGI...
Stavrakas13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ηταν καλο το τελος μ αρεσε.Αλλα απογοητευτικα απο το γεγονος οτι δεν ειδαμε σχεδον καθολου μαχη! δηλαδη http://www.youtube.com/watch?v=uQUZDbNaXKE&feature=related εστω κ λιγο απο αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα