Προς το περιεχόμενο

Δίπλωμα..

Casey99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έκλεισα πρόσφατα τα 18 και θέλω να ρωτήσω κάτι για δίπλωμα (απεριόριστα κυβικά)

Υπάρχει ήδη μηχανή πολλών κυβικών την όποια δεν μπορώ να οδηγάω νομίζω πρέπει να είμαι 21 η παραπάνω. (848 κυβικά είναι,134 άλογα αν παίζουν ρόλο οι ίπποι)

Από όσο έψαξα δικαιούμαι για δίπλωμα μέχρι 300 κυβικά η κάτι τέτοιο και όταν πάω 20+ το ανανεώνω.

Αν σε περίπτωση είμαι με 300αρι δίπλωμα και οδηγάω 848 τι πρόβλημα μπορεί να υπάρξει;

Παράδειγμα όσοι έχουν για 50 κυβικά δίπλωμα είναι με 125 κυβικά μηχανάκια και πληρώνουν μικρό πρόστιμο νομίζω η γίνεται δικαστήριο μετά από ένα χρόνο αλλά έχουν βγάλει ήδη το δίπλωμα.

Το θέμα στην περίπτωση μου είναι αν γίνει δικαστήριο δεν θα έχω προλάβει από τα 18 στα 19 να βγάλω δίπλωμα για απεριόριστα κυβικά και δεν ξέρω τι παίζει σε αυτή την περίπτωση.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...

Το θέμα στην περίπτωση μου είναι αν γίνει δικαστήριο δεν θα έχω προλάβει από τα 18 στα 19 να βγάλω δίπλωμα για απεριόριστα κυβικά και δεν ξέρω τι παίζει σε αυτή την περίπτωση.

Καταδικάζεσαι όπως ορίζει ο νόμος.

(Συνήθως τα δικαστήρια αργούν πάνω από 2 χρόνια)

Το δίπλωμα με συμπλέκτη είναι για μέχρι 250cc(όχι 300) και 33 άλογα. Όσο για το δικαστήριο, ότι είπε ο από πάνω.

ειναι σχετικο αυτο...

Κανονικα μπορεις να οδηγησεις μηχανη που να πληρει αυτα: <=25 kw και <=0,16 kw/kg

Με αυτα τα χαρακτηριστικα το gilera nexus 300 το καλυπτει και μπορεις να το οδηγησεις...

το δίπλωμα για μικρό (Α1) γίνεται μετά απο 2 χρόνια ανεξάρτητο με ένα παράβολο 30ε. Αυτό που πρέπει να προσέξει κάποιος είναι με τι μηχανακι θα δώσει. Αν δώσει με παπί μπορεί να οδηγήσει μηχανακια <=25 kw και <=0,16 kw/kg τα οποία ομως δεν θα έχουν συμπλέκτη δηλ αυτοματα ή ημιαυτόματα.Αυτο θα ισχύει και όταν γίνει ανεξάρτητο. Αυτο είναι εύκολο να το καταλάβει κάποιος γιατι επάνω στο δίπλωμα μπαίνει ο κωδικος 78 ( δίπλα απο την κατηγορία μοτο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...