GIANNIS400 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγω για τα εξοδα μεταφορας σταματησα να αγοραζω απο πλαισιο και απο you. Τωρα να δινεις 10 και 6 ευρω καθε φορα που θες κατι οταν με eshop τα εχεις δωρεαν απλα δε λεει.. Ναι αλλα πηγαινε να ανακατευτεις με το service του E-SHOP και ελα να τα πουμε μετα. Το εν λόγο κατάστημα το εχω κόψει εδω και 2μιση χρόνια. Ασε που αν εισαι τόσο τυχερος να σου αλάξουν κατι χαλασμένο το ποιο πιθανο ειναι να στο αντικαταστήσουν με μεταχιρισμένο απο επιστροφη... και εκει ειναι θεμα τυχης τι θα σου πεσει στο χερι, και καινουριο να πάρεις οι περισσοτερες συσκευασίες ειναι ανοιγμένες. Αλλα τωρα τελευταια πιστευω οτι χάλασε και το servise του πλαισιου οποτε βράστα. οπως και να εχει e-shop δε ξαναγυριζω ποτε, ουστ ουστ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Oκ αλλα εαν βαλεις καθε φορα που περνεις κατι τα λεφτα που γλυτωνεις απο μεταφορικες και να σου χαλασει κατι το ξαναγοραζεις καινουριο ενα πραμα. Τι να πω εγω δεν εχω χρειαστει ποτε rma απο eshop οποτε δε μπορω να πω καποια εμπειρια. Οσον αφορα αυτο που λες με τα μεταχειρισμενα, δυστυχως, εχουν το δικαιωμα απο το νομο. Εαν σου χαλασει πχ 8800 ultra και εχουν 8800 ultra να παιζει σε κουτι αλλα να λειτουργει αψογα τοτε μπορουν αν σου δωσουν αυτη , δεν ειναι υποχρεωμενοι για καινουρια. Οπως λες το πλαισιο επισης εχει χαλασει στο σερβις, καλα για multirama δε το συζηταω καν. Τεσπα το θεμα ειναι να μη σου τυχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα για παραλαβη απο το καταστημα πληρωνεις?Ας βαλουν φορτηγακια της εταιριας να τα μεταφερουν.Απεριγραπτο. Δηλαδη αν παω στο καταστημα και δω κατι θα μου που +6 ευρω να σας το φερουμε επειδη δεν το εχουμε εδω σημερα?Καλυτερα να τα ακριβηνουν ολα 6 ευρω να τελειωνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα για παραλαβη απο το καταστημα πληρωνεις?Ας βαλουν φορτηγακια της εταιριας να τα μεταφερουν.Απεριγραπτο. Όπως ανέφερα, τα καταστήματα της επαρχίας (τουλάχιστο 2 που γνωρίζω προσωπικά) είναι συνεργαζόμενα... Δεν ανήκουν στην ετιαρία σαν αυτά του e-shop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια εγω ειχα δει ενα φωτιζόμενα πληκτρολογιο στο σαιτ και πηγα στο τοπικο καταστημα το παρηγγειλα και δεν πλήρωσα τίποτα επιπλέον. Το ίδιο και με το netbook Μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis_petsotis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 εγω εχω ενα στο διπλα στενο κ οταν βγαλει καμια προσφορα (σε ακουστικα-headset βγαζει σχεδον παντα) πηγαινω κ τα παιρνω απο το καταστημα κατοπιν παραγγελιας κ δεν πληρωνω τιποτα εξτρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν πρέπει να παραγγείλεις από το net, λοιπόν, αλλά να πας ο ίδιος εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια εγω ειχα δει ενα φωτιζόμενα πληκτρολογιο στο σαιτ και πηγα στο τοπικο καταστημα το παρηγγειλα και δεν πλήρωσα τίποτα επιπλέον. Το ίδιο και με το netbook Μου... εγω εχω ενα στο διπλα στενο κ οταν βγαλει καμια προσφορα (σε ακουστικα-headset βγαζει σχεδον παντα) πηγαινω κ τα παιρνω απο το καταστημα κατοπιν παραγγελιας κ δεν πληρωνω τιποτα εξτρα.... Ναι αλλά πήγατε στο κατάστημα και τα παραγγείλατε. Πήγατε στο κατάστημα 2 φορές αντί για 1. Το θέμα είναι να παραγγέλνεις μέσω net και να παραλαμβάνεις από το κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Tα Crazy U προϊόντα ΔΕΝ μπορείς να τα παραγγείλεις από κατάστημα. Μόνο μέσω διαδικτύου. Η παραλαβή όμως μπορεί να γίνει κανονικά από το κατάστημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Tα Crazy U προϊόντα ΔΕΝ μπορείς να τα παραγγείλεις από κατάστημα. Μόνο μέσω διαδικτύου. Η παραλαβή όμως μπορεί να γίνει κανονικά από το κατάστημα... εχεις δικιο το επιβεβαίωσα... αυτό που εχει σημερα ίσως αξίζει κατι http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=33B23AB9C0637A43B473D1824D27818D&pa=4DD867CAB3BB2D44BF50529E27C302FB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis_petsotis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Ναι αλλά πήγατε στο κατάστημα και τα παραγγείλατε. Πήγατε στο κατάστημα 2 φορές αντί για 1. Το θέμα είναι να παραγγέλνεις μέσω net και να παραλαμβάνεις από το κατάστημα. Εκανα παραγγελια μεσω νετ κ παραλαβη απο εκει χωρις επιβαρυνση πριν ενα μηνα. αν το αλλαξανε τωρα δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.