IVIetaCreatoR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είδα topic να κινείται για την συγκεκριμένη κατηγορία του You (θυμάμαι παλαιότερα έβγαζε αξιόλογες ενίοτε) http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kantaras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 που τους θυμηθηκες αυτους.βαρανε μυγες εδω και χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Η αποστολή παραγγελιών άνω των 120 € , γίνεται χωρίς επιβάρυνση για έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου ACS. Παραγγελίες κάτω των 120 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 6 € με ΦΠΑ. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Ο βασικός λόγος που έχω σταματήσει να αγοράζω από you. Το ίδιο κ από plaisio ( εκεί είναι 10€! Αν είναι δυνατόν!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Το You δεν έχει παραλαβή από το κατάστημα; μόνο αποστολές κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Το You δεν έχει παραλαβή από το κατάστημα; μόνο αποστολές κάνει; Απ'ότι καταλαβα,(μια μέρα είδα κάτι που με ενδιεφερε και πηρα τηλ να ρωτήσω για παραλαβη από καταστημα), είτε στο φέρουνε σπίτι είτε πας και το παραλάβεις απο το καταστημα εσυ τα εξοδα του κουριερ 6 ευρώ τα χρεώνεσαι. Ό,τι να ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Το You δεν έχει παραλαβή από το κατάστημα; μόνο αποστολές κάνει; άμα πας στο κατάστημα έχει. το θέμα είναι ότι έχει λίγα καταστήματα, άμα έχεις κανένα δίπλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Απ'ότι καταλαβα,(μια μέρα είδα κάτι που με ενδιεφερε και πηρα τηλ να ρωτήσω για παραλαβη από καταστημα), είτε στο φέρουνε σπίτι είτε πας και το παραλάβεις απο το καταστημα εσυ τα εξοδα του κουριερ 6 ευρώ τα χρεώνεσαι.Ό,τι να ναι. Το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό. Τα έξοδα του κούριερ δεν τα γλιτώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό. Τα έξοδα του κούριερ δεν τα γλιτώνεις. Παλιά δε πλήρωνες αν το έπαιρνες από το κατάστημα, πότε την έκαναν αυτή τη μαμακία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Και παραλαβή από κατάστημα να είχες ζητήσει, το προϊόν πήγαινε με courier εκεί. Μια φορά, πρόπερσι, επειδή το βιαζόμουν, πήγα και το παρέλαβα από την τοπική ACS γιατί ήταν Σάββατο και θα το πήγαιναν Δευτέρα στο κατάστημα για να το παραλάβω εγώ... Τρίτη! Στην τελική, τα καταστήματα δεν ήταν-είναι δικά τους, συνεργάτες είναι στους οποίους δώσανε κάποια προνόμια... Τουλάχιστο στην επαρχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Επίσης, αν θυμάμαι καλά, για να παραλάβεις από κατάστημα πρέπει να έχει πληρώσει με πιστωτική ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν μπορείς να πληρώσεις μετρητά στο κατάστημα. Αν έχει αλλάξει αυτό, ας με διορθώσει κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Επίσης, αν θυμάμαι καλά, για να παραλάβεις από κατάστημα πρέπει να έχει πληρώσει με πιστωτική ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν μπορείς να πληρώσεις μετρητά στο κατάστημα.Αν έχει αλλάξει αυτό, ας με διορθώσει κάποιος Για να παραλαβεις απο το καταστημα δεν χρειαζεται να εχεις πληρωσει με πιστωτικη καρτα μπορεις και απλα με αντικαταβολη ,εχω κανει δυο αγορες το τελευταιο τριμηνο και οι δυο με αντικαταβολη αλλα με χρεωση τα 6 ευρω... για εξοδα μεταφορας μιας και ειμαι επαρχια !Πιστεθω πως θα πρεπει να αναθεωρησουν λιγο τα εξοδα μεταφορας για παραλαβη απο το καταστημα ισως να τουσ βγει σε καλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγω για τα εξοδα μεταφορας σταματησα να αγοραζω απο πλαισιο και απο you. Τωρα να δινεις 10 και 6 ευρω καθε φορα που θες κατι οταν με eshop τα εχεις δωρεαν απλα δε λεει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Αν μπορούσα να παραγγείλω από το you με παραλαβή από το κατάστημα χωρίς έξοδα αποστολής/αντικαταβολής κτλ (όπως στο e-shop), θα το είχα κάνει αρκετές φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ασχετο με τα έξοδα μεταφοράς αλλά αυτό που μου την είχε σπάσει απίστευτα ήταν ένα παραθυρο που πετάγονταν συνέχεια για τεχνική υποστήριξη που ευτυχώς το βγάλανε. Μιλάμε για πολύ σπαστικό πράγμα που έκοβε βόλτες στην οθόνη και προσπαθούσες να το κλείσεις και εμφανιζόταν σε κάθε αλλαγή σελίδας ( το addblock δεν έκανε τίποτα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Αν μπορούσα να παραγγείλω από το you με παραλαβή από το κατάστημα χωρίς έξοδα αποστολής/αντικαταβολής κτλ (όπως στο e-shop), θα το είχα κάνει αρκετές φορές. Πιστεψε με και εγω μια απο τα ιδια το e-shop το εχει πιασει το νοημα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.