Προς το περιεχόμενο

io shield για asus p5q deluxe

cardenas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

προσφατα αντικατεστησα μια asus p5n-t deluxe με μια asus p5q deluxe.

αλλα το κακο ειναι οτι η τελευταια ηταν σε bulk συσκευασια και δεν ειχε την προσοψη

για τις θυρες εισοδου/εξοδου. ξερει κανεις που μπορω να αγορασω μια?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Να βρεις να αγορασεις δυσκολο.δεν εχω δει να πουλανε shield για τετοια.μονο αν κανεις εχει και του περισσευει η δεν την θελει.και σε bulk να ηταν θα πρεπε να το ειχε μεσα το shield.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

φιλε caution αν δεν παρω μια, καποια μερα θα βρω καμια γατα μεσα στο pc. ειναι πολυ μεγαλο το κενο.

τελικα στο ebaay βρισκεις τα παντα

Δημοσ.

στο Link εχει πολλα.απλα και οι τιμες ειναι λιγο ακριβουτσικες.σχεδον 15 ευρω θα σου ερθει για το συγκεκριμενο μοντελο.ολα απο taiwan.φτιαχνουν παραπανησια μαλλον για να τα πουλανε:P

Δημοσ.
καλησπερα παιδια,

προσφατα αντικατεστησα μια asus p5n-t deluxe με μια asus p5q deluxe.

αλλα το κακο ειναι οτι η τελευταια ηταν σε bulk συσκευασια και δεν ειχε την προσοψη

για τις θυρες εισοδου/εξοδου. ξερει κανεις που μπορω να αγορασω μια?

Ευχαριστω

Μπορείς να φτιάξεις μόνος σου ένα :devil:

Με λεπτό φύλο αλουμινίου ή χαλκού ή και πλαστικού ακόμα (για να μη πω και χαρτόνι) :-D

Σε ένα παλιό ΠιΣι μια φορά κι ένα καιρό είχα καλύψει το κενό κόψε-ράψε με άσπρες αυτοκόλλητες ετικέτες σωστό έργο τέχνης :lol:

Δημοσ.

Εχω δει μεχρι να παιρνουν οποιοδηποτε λαμακι και να ανοιγουν τρυπες πανω σε αυτο και να κλεινουν αλλες.αλλα πολυ δουλεια .καλυτερα να δωσεις τα 10 + ευρω.

Δημοσ.

Ναι πολύ δουλειά indeed ;)

Ή το κάνεις da ghetto way (χαρτόνι) ή αγοράζεις ένα και σώζεις και τις γατούλες σου :-D Πάντως αν δεν έχεις αρκετό αρνητικό pressure δεν μπαίνει και πολλή σκόνη από εκεί, το έχω δοκιμάσει... :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...