Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
στη περίπτωση μου πάντως, τελικά έφταιγε η κάρτα γραφικών..παρέδωσε πνεύμα μετά από ένα μήνα ζωής..

εμένα μου το κανε αυτό και άλλαξα οθόνη και είναι όλα μια χαρά, μου το κανε που και που και εγώ το επιδιόρθωνα "χτυπώντας την φιλικά στο πάνω μέρος"

ήταν (και είναι) crt 8ετίας και τώρα η tft που έχω με την ίδια κάρτα γραφικών δεν το κάνει

σίγουρα τα φτύσε η κάρτα σου?

για να το λες θα το 'ψαξες, αλλά ποτέ μη λες ποτέ

Δημοσ.
στη περίπτωση μου πάντως, τελικά έφταιγε η κάρτα γραφικών..παρέδωσε πνεύμα μετά από ένα μήνα ζωής..

εμένα μου το κανε αυτό και άλλαξα οθόνη και είναι όλα μια χαρά, μου το κανε που και που και εγώ το επιδιόρθωνα "χτυπώντας την φιλικά στο πάνω μέρος"

ήταν (και είναι) crt 8ετίας και τώρα η tft που έχω με την ίδια κάρτα γραφικών δεν το κάνει

σίγουρα τα φτύσε η κάρτα σου?

για να το λες θα το 'ψαξες, αλλά ποτέ μη λες ποτέ

Δημοσ.

η κάρτα ναι αλλάχτηκε, για άλλους κυρίως λόγους, κολλήματα pc, δεν έβγαζε σήμα σε μερικές επανεκκινήσεις, το έλεγξαν το pc στο πλαίσιο και μου την αντικατέστησαν..και από τότε μέχρι στιγμής δεν έχει ξανακάνει ούτε αυτό το πρόβλημα με την οθόνη, οπότε πιστεύω ότι όταν έπεφτε σε αδράνεια, αδυνατούσε η κάρτα ορισμένες φορές να στείλει σήμα..

Δημοσ.

η κάρτα ναι αλλάχτηκε, για άλλους κυρίως λόγους, κολλήματα pc, δεν έβγαζε σήμα σε μερικές επανεκκινήσεις, το έλεγξαν το pc στο πλαίσιο και μου την αντικατέστησαν..και από τότε μέχρι στιγμής δεν έχει ξανακάνει ούτε αυτό το πρόβλημα με την οθόνη, οπότε πιστεύω ότι όταν έπεφτε σε αδράνεια, αδυνατούσε η κάρτα ορισμένες φορές να στείλει σήμα..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Η αδρανοποίηση ή ο Τερματισμός Λειτουργίας καταναλώνουνε λιγότερο ρέυμα ;;

Μάλλον ο τερματισμός καταναλώνει λιγότερο γιατί λογικά στην αδρανοποίηση δουλέυει η μνήμη που κρατάει την περίοδο των Windows.

Δημοσ.

στην αναμονη τραβαει ρευμα η ραμ.

Στην αδρανοποιηση χοντρικα αποθηκευονται ολα τα δεδομενα της ραμ στον σκληρο και ο υπολογιστης κανει "τερματισμο" δλδ και να τον βγαλεις απ το ρευμα,οταν τον ανοιξεις παλι θα κανει επαναφορα απο αδρανοποιηση και θα συνεχισει στο σημειο που τον ειχες αφησει.

Δημοσ.

Ά μάλιστα, ευχαριστώ φίλε Xristaras12, λάθος τα έλεγα,

δηλαδή η αδρανοπίηση τραβάει όσο (μηδαμινό) ρέυμα τραβάει ο υπολογιστής όταν κάνουμε τερματισμό λειτουργίας.

Δημοσ.

Ά μάλιστα, ευχαριστώ φίλε Xristaras12, λάθος τα έλεγα,

δηλαδή η αδρανοπίηση τραβάει όσο (μηδαμινό) ρέυμα τραβάει ο υπολογιστής όταν κάνουμε τερματισμό λειτουργίας.

Η αδρανοποίηση είναι σαν τον τερματισμό. Ο υπολογιστής κλείνει τελείως σαν να κάνεις τερματισμό με την μόνη διαφορά ότι δεν τερματίζονται οι εφαρμογές και ότι έχεις ανοιχτό το ξαναβρίσκεις όπως το άφησες. Το αρνητικό του είναι ότι δεσμεύει στον δίσκο τόσο χώρο όση μνήμη ram έχει το σύστημα αλλά στα συν είναι ότι η επαναφορά είναι πολύ πιο γρήγορη από το να κάνεις άνοιγμα από την αρχή, ιδίως όταν το μηχάνημα είναι φορτωμένο με πολλά προγράμματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...