Προς το περιεχόμενο

Eκτίμηση τιμής πώλησης μεταχειρισμένου H/Y

Ghost Dog 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια να δω εάν μπορώ να πουλήσω 1 υπολογιστή, k αν ναι.. κατά κάποιο τρόπο.. για πια τιμή θα μπορεί να πουληθεί?

Ο υπολογιστής έχει τα εξής:

Επεξεργαστής

Intel® Core™2 Quad - Q9400 @ 2,66 Ghz (6MB L2 Cache) (Aπείραχτος)

RAM

2 X 1 GB (Dual Channel-Samsung) στα 800 Mhz

Το motherboard περιέχει 4 θέσεις για RAM. Dual Channel.. Δυνατότητα επεκτάσεις έως και 8GB (4x2)

Κάρτα Γραφικών

ATi Sapphire Radeon HD4670 1GB GDDR3

Motherboard

Gigabyte EG41MF-US2H (για περισσότερες πληροφορίες http://www.gigabyte.de/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=4455

PSU - Tροφοδοτικό

Thermaltake TR2-500 sta 500 Watt.

Kouta

Fujitsu Siemens Scaleop

(scaleo-p.gif << Το πληκτρολόγιο περιέχεται, σε πολύ καλή κατάσταση.. χρησιμοποιημένο μονο 2 βδομάδες.)

Hxos

Logitech X-350 - 5.1

Total FTC power: 70 watts RMS

Satellites:

Left/right: 7.4 watts RMS x 2 (into 4 ohms, @ 1 kHz, @ 10% THD)

Center: 15.5 watts RMS (into 4 ohms, @ 1 kHz, @ 10% THD)

Rear left/right: 7.4 watts RMS x 2 (into 4 ohms, @ 1 kHz, @ 10% THD)

Subwoofer: 25 watts RMS (into 4 ohms, @ 100 Hz, @ 10% THD)

Total peak power: 140 watts

350__1_logitech-x-530.jpg

Σκληρός Δίσκος

1x 320GB - 7200RPM

1X 20GB - 7000RPM

Oθόνη

Samsung T200 HD - 10.000:1

2 θύρες HDMI, Scart.. Τηλεόραση με ενσωματωμένο MPEG4.

(http://www.samsung.com/gr/consumer/pc-peripherals-printers/monitor/others/LS20TDDSUV/EN/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=)

Ο υπολογιστής έρχεται με genuine Windows Vista Home Premium (32Bit) & Κλειδί στην κούτα + 2 μονάδες εγγραφης DVD.

Σε σύνολο έχει 8 θύρες USB, 3 ανεμιστηράκια (1 του επεξεργαστή) 1 - 12kari από πίσω με μπλε φως.. k ένα extra 14ri (νομίζω) στο πλάι τις κούτας.

Το post δημιουργήθηκε με βοήθεια "μεταφραστεα" από greeklish σε greek, λόγο ότι δεν έχω εγκατεστημένα τα ελληνικά στα vista.

Έλεγα να τα πουλήσω όλα μαζί.. για γύρο στα 700 euro... μπορώ? Το PC το έφτιαξα μονος μου, κομμάτι κομμάτι.. οποτε έχω k αποδείξεις.. (περισσότερες είναι από το E-Shop) Το PC πρώτα πρώτα ήταν 2pirίνο, με άλλη κάρτα γραφικών k ένα παλαιό motherboard.. το μονο που δεν έχει αλλάξει είναι τα 2 stick τις ram.. 2 x 1GB.

Να σημειώσω επίσης, ότι το pc φτιάχτηκε αποκλειστικά για gaming.. k η πώληση θα συμπεριλαμβάνει τους τίτλους: Grand Theft Αυτό IV (Με Account για multiplayer) & Burnout Paradise: The Ultimate Box.

Επίσης ο δείχτης "Windows Experience" μου δείχνει 5.7.. από το "λιγότερο το οποιο είναι τα γραφικά.. Δεν ξέρω γιατί, αλλα τον CPU τον κατέβασε στα 5.9 από 7.2 που το είχα σε εγκατάσταση τον Windows 7.

Περιμένω απαντήσεις... οποιαδήποτε ερώτηση είναι ευπρόσδεκτη

(Μια pic από το όλο σύστημα: http://i54.tinypic.com/m93w53.jpg )

Δημοσ.

φιλε μην πουλησεις τα ηχεια, ειναι θεικα και στα λεφτα που τα πηρες (καπου στα 70 φανταζομαι, εγω τοσο τα ειχα παρει) δε θα βρεις ευκολα αντιστοιχα..

εγω τα κρατησα και θα τα κρατησω για παντα :P

σορρυ για το off , αλλα δεν κρατηθηκα :o

Δημοσ.

κοίτα... βλέποντας τώρα.. το setup m έχει αυτά τα ηχεία + ένα monitor 14-15" στα 100 watt.. οποτε από ήχο.. έχω .. τα ηχεία αγοράστηκαν για το pc (gaming) οποτε θα πωληθούν μαζί.. ξέρω ότι είναι φοβερα, k ναι για 80 τα πήρα.

Δημοσ.

600.. hmm.. λέτε να πιάσει? Το PC είναι πολύ καλο εκτος από την κάρτα γραφικών που είναι περσινή.. k υποθέτω θέλει ένα update..

Specs (short.)

CPU: Core 2 Quad Q9400 - 2,66 Ghz

GPU: Sapphire ATi Radeon HD4670 1GB GDDR3

PSU: Thermaltake TR2-500 (500 Watt)

MB: Gigabyte EG41MF-US2H

RAM: 2GB (2X1GB) Dual Channel - 800 Mhz.

HDD: 1 X 20GB / 1 X 320GB

DVD Recorder / reader x 2.

Δημοσ.

ναι εσυ αποφασιζεις, απλα οσο και να τα δωσεις αυτα σημερα , με τα τωρινα δεδομενα τα σκοτωνεις και τα ηχεια δε χανουν τη πραγματικη τους αξια του σαν τη gpu ειδικα αν μιλαμε για 5.1

αν ποτε θελησεις ξανα κατι αντιστοιχο θα βαλεις αρκετα πιο βαθια το χερι στη τσεπη , οποτε για μενα καλυτερα να τα πακεταρεις , να τα φυλαξεις αν δε τα χρειαζεσαι και αστα να υπαρχουν..

σορρυ και παλι για το offtopic , το σταματαω εδω :-)

Δημοσ.

Κοίτα, επειδή είχα σχεδόν 9 υπολογιστές.. πούλησα ήδη 2.. (Ένας μονο Κούτα+Προηγούμενος 2πύρινος CPU) κλπ.. Τώρα έχω.. 2 μπάζα pc.. 1 laptop.. 1 μέτριο.. k αλλα 2/3 χίμα σε κομμάτια.. το pc είτε θα το πουλήσω, είτε θα το αναβαθμίσω σε αλλα 2GB Ram & Νέα κάρτα γραφικών.. απλά δεν ξέρω

Δημοσ.

Aπλό είναι, αν έχεις "υπολογιστικές ανάγκες", κάθε 2 (3 το πολύ χρόνια) ανανεώνεσαι, ναι;

Κι αν το συγκεκριμένο δεν το χρειάζεσαι (ίσως υπερκαλύπτει τις ανάγκες σου...; ), ΤΟΤΕ, πουλάς "όσο είναι καιρός", πριν τα κομμάτια χάσουν περεταίρω την αξία τους.

Άσε που έτσι όπως πάει και οι δραχμ...ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, θα την χάσουν (που την έχουν χάσει ήδη...) και δε θα βρίσκεις να το πουλήσεις καν (όχι εύκολα/γρήγορα, έστω). Είναι και η φάση μεταχειρισμένο/εκτός (ή έστω περιορισμένης) εγγύησης που το χειροτερεύει...

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς σκέφτομαι φιλε μου.. μετά από λίγο καιρό, και ο 4πύρινος δεν θα λέει.. ενώ τώρα εγώ είχα κάνει μεγάλη προσπάθεια να μαζέψω για να πάρω το κάθε πράγμα.. πόσες βόλτες στερήθηκα :P

το pc είναι super για τα τωρινά games. (αν εξαιρέσεις ότι η κάρτα θέλει ένα small update.) Γιατί όλα τα τωρινά games ζητάνε core 2 quad σε 2 Ghz.. αυτός είναι k παραπάνω.. k με οθόνη tv-monitor με HDMI καλώδιο.. τέλεια ηχεία.. τα πάντα όλα δηλαδή.

e k σκέφτομαι.. αν δεν το πουλήσω τώρα, θα πάει τζάμπα αν δεν μπορώ μετά να το αναβαθμίσω.. ενώ άμα το πουλήσω τώρα.. μαζεύω άλλο ένα-δυο εκατοστάρικα.. k φτιάχνω k ακόμα ποιο καλο.. και όχι τις έτοιμες βλακείες που πουλάνε οι εταιρίες.. τα μισά+++ τα θέλουν για συναρμολόγηση

Επίσης.. βλέποντας ότι οι περισσότεροι πάνε για τα έτοιμα pc.. που κοστίζουν 1500~2000 και βάλε.. γιατί να μην πουλήσω αυτό το τέρας που είναι k σε αριστη κατάσταση?

Δημοσ.
Επίσης.. βλέποντας ότι οι περισσότεροι πάνε για τα έτοιμα pc.. που κοστίζουν 1500~2000 και βάλε.. γιατί να μην πουλήσω αυτό το τέρας που είναι k σε αριστη κατάσταση?

Αυτοί που πάνε για PC 1500-200 ευρώ κοιτάνε μόνο για καινούργιο.

"τέρας" με 320 GB δίσκο και 2 GB RAM δεν το λές :X

400 ευρώ και πάλι δύσκολο και επειδή τα ηχεία είναι καλά και ο χαμένος θα είσαι εσύ καλύτερα μην τα δίνεις καθόλου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...