Προς το περιεχόμενο

Opel VS Audi (Astra 1.6 vs A3 1.4)

Seldimi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για Golf το έχεις σκεφτεί ;

Για αυτοκινητο μιλησε ο ανθρωπος, οχι κουτι με ροδες. Και πριν πεις "αν το golf ειναι κουτι με ροδες τοτε το Auris τι ειναι?" θα σου πω "κουβας με ροδες".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως του Astra μπορεί ν' ακούγονται πολλά τα 180 άλογα, αλλά είναι λίγο ψόφιος κινητήρας. Έχει ένας φίλος μου ένα Astra cabrio με αυτό τον κινητήρα.

Τελικα κατέληξα στο audi 2011 facelift sportback 1.4 125hp (θα περιμένω λίγο)

Είναι πιο κοντά στο Ibiza που τώρα οδηγώ και δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής :)

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας

Α και για τον φίλο που αναρωτιώταν για την julieta, έκατσα μέσα και ήμουν ίσα ισα, για να βλέπω καλά είχα το κεφάλι μου στην καμπύλη του μπροστινού τζαμιού και κόβει απότομα.. ένα φρενάρισμα και ντουπ το κούτελο :Ρ

Αν το κετάβαζα και άλλο δεν θα έβλεπα και πολλά .... γενικά μερικά αυτκίνητα έχουν πολύ φουσκωμένο ταμπλό ή τα κουπε δεν είναι για εμάς τους ψηλούς :(

Αν το κετάβαζα και άλλο δεν θα έβλεπα και πολλά .... γενικά μερικά αυτκίνητα έχουν πολύ φουσκωμένο ταμπλό ή τα κουπε δεν είναι για εμάς τους ψηλούς :(

Σιγουρα προσπαθησες να βρεις μια θεση οδηγησης?

Δεν διαφωνω η θεση οδηγησης και πως νιωθεις μεσα στο αυτοκινητο ειναι απο τα πιο βασικα απλα μου φαινεται περιεργο να μην χωραει καποιος σε μικρομεσαιο (πχ εγω ειναι 1.90 και ποτε δεν ειχα προβλημα με οποιοδηποτε αυτοκινητο, το πολυ πολυ να μην χωραγε ο πισω)

Το Α3 Facelift ειναι αυτο με τα ledakia ? Αν ναι πολυ ομορφο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...