Seldimi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Θέλω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυό. Θα ήθελα να μου πειτε τις γνώμες σας για τα 2 μοντέλα (συγκεκριμένα audi a3 1,4 sportback και opel astra 1.6 turbo) Απο επιδόσεις το audi βγάζει 125hp και το Astra 180hp Αυτο που μου έκανε εντύπωση στο astra είναι το εσωτερικό του. Αν και το εξωτερικό είναι διαφορετικό - bodykit irschmen) μεσα είναι απλώς καταπληκτικό ! Το audi είναι κλασσικό audi που δεν αλλάζει. Απλά σκέφτομαι το εξής. Είναι να δώσω και για τα δυο 25,000. Αξίζει να τα δώσω για opel? Η να επενδύσω στην audi?? Αν και εξαρχης θα έλεγε κανείς πάρε audi σκέφτομαι. Η Opel ανήκει στην fiat πλέον.. οπότε έφυγε ο γερμανός (-1)... αλλά κα η audi είναι WV και προς απογοήτευση μου είδα ότι πολλά από τα εσωτερικά στοιχεία είναι κοινά σε wv polo, seat και πολύ φτωχό!. Άρα, τα πράγματα έχουν αλλάξει και πλέον όλα έγιναν σούπα και απλά η audi έχει το όνομα ακόμη... Εσείς τι λέτε; Προτίνετε μου και εναλλακτικές σε ίδια τιμή (εκτός juliettas γιατι δεν χωρούσα μέσα) Και αν είναι η ηλικία κριτήριο, είμαι 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μας εξήγησες τον προσανατολισμό που θα έχει το αμάξι.Θές γκάζια;Θές ποιότητα;Θές στήσιμο; Το Audi που παραθέτεις για παράδειγμα, είναι εξοπλισμένο με έναν κινητήρα που μπορεί να κινήσει αξιοπρεπώς το αμάξωμά του,ενώ το Astra ειναι αρκετά κλικ πιο πάνω σε αυτόν τον τομέα. Παρεμπιπτόντως,η κατασκευή αξιόπιστων οχημάτων δέν είναι αποκλειστικό προνόμιο της Άριας φυλής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anterovgaltis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Συγκρίνεις δυο διαφορετικά αυτοκίνητα. Το Α3 ειναι αυτό που λέμε premium μικρομεσαίο. Για αυτό και αυτή η τιμή με λιγότερο εξοπλισμό και μικρότερο κινητήρα σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Είναι το τι θες εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 H Opel δεν ανήκει στη Fiat. Τι εννοείς ότι δε χωράς στη Giulietta; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 απο ποτε η οπελ ανηκει στη φιατ??? επισης συνιδιτοποιησα ποσο πισω εχω μεινει βλεποντας οτι εχει βγει Α3 1.2 !!! καταρχιν για ποιο λογο θες 5πορτο; εχεις οικογενεια; αποψη μου ειναι πως οταν παιρνεις αμαξι δε σκεφτεσαι τους αλλους πως θα μπουνε πισω το αμαξι ειναι για την παρτη σου αντε και για την κοπελα σου... και σορυ αλλα το 3πορτο ειναι ΠΟΛΥ ομορφοτερο απο το σπορτμπακ...και δινεις 25000 δε δινεις ψιχουλα εκτος αν εχεις οικογενεια !!! οπως καταλαβαινεις δεν αναφερομαι καν στο αστρα ... οκ ομορφο αμαξακι, αν και διαφωνω μαζι σου για το ταμπλο (σαν διαστημικο ειναι, του Α3 ειναι πιο σοβαρο, ποιο ποιοτικο ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ...καμια σχεση αυτο που λες για πολο κλπ...απλα επειδη το Αουντι ειναι μοντελο 2003, πηραν στοιχεια οι Γερμανοι και τα εβαλαν στα καινουρια αμαξια) αλλα το Α3 ειναι μια κλαση πανω ΣΕ ΟΛΑ...και στο λεω γιατι τα εχω ζησει και τα δυο...το Α3 το εχω εγω (1.6 οποτε μη με ρωτησεις για κινητηρες) και το Αστρα (1.4) το εχει ο κολλητος μου...το Α3 το Ambition το 2πορτο, σε ομορφια ΜΕΣΑ-ΕΞΩ δε συγκρινεται με κανενα στην κατηφορια του το εχω απο το 2005 (μεταχειρο απο Γερμανια) και ακομα δε χορταινω να το βλεπω και να το οδηγαω...αμα ηταν και γρηγορο δεν το αλλαζα ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ.- παντως παρε αυτο που αρεσει σε σενα περισσοτερο (οκ αν σου αρεσει το αστρα καθενας με την περιεργια του:p) και κοιτα και κατι αλλο...πως και τα δυο θα βγαλουν συντομα καινουρια μοντελα....μηπως να περιμενες λιγο; χτυπα το Α3 το 1.4 το SLINE να το βλεπεις μετα απο 5 χρονια και ακομα να το χαιρεσαι......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 To Αstra είναι προφανώς το καινούργιο μοντέλο, το Α3 περιμένει τον αντικαταστάτη του. Αν δε σε εντυπωσιάζει το εσωτερικό του Audi πάρε το Astra... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Έχει ο πατέρας μου το Opel Astra 5d 1.4 Turbo και μπορω να σου πω ειναι εξαιρετικο αμάξι!! Εσωτερικα,εξωτερικα,σε συμπεριφορα κτλ. Μην πας σε ενα μοντελο που ειναι τοσο "αυστηρο",μουντο εσωτερικα που αλλαζει ελαχιστα με τα χρονια γιατι θα το βαρεθεις πολυ γρηγορα.. Το μονο αρνητικο που εχω βρει στο Astra ειναι ο κοκκινος του φωτισμος (κρυφος στις πορτες αλλα και φανερος παντου:κοντερ, οθονες κτλ.) που κουραζει αρκετα οταν το οδηγας βραδυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seldimi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Σκέφτομαι αυτό που λέτε για ταχύτητα κτλ αλλά βλπέω τα εξής... και στο βάρος είναι ίδια, (1400 κιλα) και στις τελικές αλλά και στο 0-100.. Και μου φαίνεται περίεργο γιατί το ένα είναι 1,4 125 και το άλλο 1.6 180ΗΡ... ή διαβάζω αερολογίες σε διάφορ άρθα σε περιοδικά ή εγώ δεν πιάνω κάτι... καμια ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Το astra πρεπει να ειναι πολυ πιο βαρυ Παντως ειναι πολυ διαφορετικα αυτοκινητα Χρειαζεσαι τους χωρους τετοιου αυτοκινητου? τι χρηση θα ειναι? εντος πολης, εκτος πολης? Γενικα γιατι το χρειαζεσαι το αυτοκινητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seldimi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη αλλά και για ταξίδια...μ'αρέσουν τα spor αυτοκίνητα (ήδη έχω ένα κοινόχρηστο seat ibiza 1.4 101ΗΡ με την αδερφή μου) αλλα χρειάζομαι ένα δικό μου για διάφορους λόγους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Σου αρέσουν τα sport αυτοκίνητα και έχεις καταλήξει σε αυτά τα 2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη αλλά και για ταξίδια...μ'αρέσουν τα spor αυτοκίνητα (ήδη έχω ένα κοινόχρηστο seat ibiza 1.4 101ΗΡ με την αδερφή μου) αλλα χρειάζομαι ένα δικό μου για διάφορους λόγους.. Polo gti κοιταξες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seldimi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν το είδα απο κοντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 -Renault Megane TCe -Seat Leon -Lancia Delta* -Fiat Bravo (*ιδιο αμάξι με άλλο περιτύλιγμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Για Golf το έχεις σκεφτεί ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.