SlimData Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 + 1. Το πιο σημαντικό για μια ιστοσελίδα, ευχάριστη στο μάτι και γρήγορη.. 2. Καλό επίπεδο συζήτησης 3. Πολλά και ως επί το πλείστον καλά μέλη 3. Γενικά αν και είμαι πολύ κατά του "μπαμπούλα"-"επόπτη"-"πρόσεχε τι θα πεις" (όπου έχει αυτή τη μορφή εννοείται) νομίζω ότι η ομάδα διαχείρισης είναι σε πολύ καλό επίπεδο.. - 1. Θα έλεγα κι εγώ για την αναζήτηση αν και δεν τη θεωρώ τόσο τραγική πια.. Γενικά δεν έχω την απαίτηση από ένα φορουμ να προσαρμοστεί στα μέτρα μου.. Αλλαγές προς το καλύτερο πάντα μπορούν να γίνουν βέβαια. Έχω παραβιάσει κι εγώ 2-3 φορές τους κανόνες συνειδητά , πιστεύω χωρίς να ενοχλώ κάποιον. Εν τέλει (σαν χρήστης που παρακολουθεί πάρα πολλές συζητήσεις και συμμετέχει σε λίγες) θα δώσω 8.
RottenLungs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Καλό είναι το φόρουμ... Εγω έβαλα 7 (βεβαια πάνω απο 8 δύσκολα θα έβαζα στο οτιδήποτε, εκτός απο τα βιβλία και ταινίες του Άρχοντα και κάποια άλλα) γιατι γίνονται διαγραφές καταχωρήσεων χωρίς να μαθαίνουμε τον λόγο. Αν ρωτήσεις βέβαια σου λένε. Επίσης με χαλάει που κάποια θεματολογία κλειδώνεται με την μία γιατι φοβούνται μην ανάψουν και λίγο τα αίματα (και τι έγινε ρε παιδιά, άμα φωνάξουμε και λιγάκι; ) Κατα τα άλλα είναι αρκετά χρησιμο εργαλείο και το επισκέπτομαι καθημερινά (κυρίως για ταινίες, ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ και μουσική). Επίσης έφτιαχνα υπολογιστή τις προάλλες και μπορώ να πώ οτι τα παιδιά με βοήθησαν πάρα πολύ. Βέβαια εγω έκανα άλλα, αλλα με βοήθησαν στο να καταλάβω τι παίζει. Υ.Γ. Αυτό με την βαθμολογία μου φάνηκε εντελώς λάθος. Θα μπορούσατε καλύτερα να φτιάξετε θέμα για την βελτίωση του φόρουμ. Υ.Γ.2 Ευτυχώς που δεν επιτρέπονται τα greeklish, στο τέλος τέλος κάποιοι θα ξεχάσουν να γράφουνε. Άσε που είναι πονοκέφαλος και μόνο στην όψη.
SlimData Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Βασικά υπάρχει θέμα με προτάσεις για την βελτίωση του φόρουμ.. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=291971
hackerW32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 εγω εβαλα ενα 8 πολυ καλο το site αλλα αν ειχε ενα chat , και ενα radio (στο οποιο θα γινομασταν εμεισ οι dj) θα εβαζα ενα 10
RottenLungs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Βασικά υπάρχει θέμα με προτάσεις για την βελτίωση του φόρουμ.. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=291971 ε άρα δεν χρειαζόταν να κάνουν τπτ παραπάνω.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Καλό είναι το φόρουμ... Εγω έβαλα 7 (βεβαια πάνω απο 8 δύσκολα θα έβαζα στο οτιδήποτε, εκτός απο τα βιβλία και ταινίες του Άρχοντα και κάποια άλλα) γιατι γίνονται διαγραφές καταχωρήσεων χωρίς να μαθαίνουμε τον λόγο. Αν ρωτήσεις βέβαια σου λένε. Επίσης με χαλάει που κάποια θεματολογία κλειδώνεται με την μία γιατι φοβούνται μην ανάψουν και λίγο τα αίματα (και τι έγινε ρε παιδιά, άμα φωνάξουμε και λιγάκι; ) Κατα τα άλλα είναι αρκετά χρησιμο εργαλείο και το επισκέπτομαι καθημερινά (κυρίως για ταινίες, ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ και μουσική). Επίσης έφτιαχνα υπολογιστή τις προάλλες και μπορώ να πώ οτι τα παιδιά με βοήθησαν πάρα πολύ. Βέβαια εγω έκανα άλλα, αλλα με βοήθησαν στο να καταλάβω τι παίζει. Υ.Γ. Αυτό με την βαθμολογία μου φάνηκε εντελώς λάθος. Θα μπορούσατε καλύτερα να φτιάξετε θέμα για την βελτίωση του φόρουμ. Υ.Γ.2 Ευτυχώς που δεν επιτρέπονται τα greeklish, στο τέλος τέλος κάποιοι θα ξεχάσουν να γράφουνε. Άσε που είναι πονοκέφαλος και μόνο στην όψη. υπαρχει θεμα για την βελτιωση του φορουμ οσο θυμαμαι.β.δυστυχως τα αιματα αναβουν ευκολα επειδη σαν ελληνες δεν εχουμε μαθει να μιλαμε ηρεμα οποτε καλο ειναι που το σταματανε εκει.και το πιο τραγικο να αναβουν τα αιματα σε συζητησεις για ομαδες.και λεο οτι ειναι το πιο τραγικο γιατι υπαρχει τοσος φανατισμος λες και ζουνε απο αυτο και παιρνουν ποσοστα.
ChocoBanana Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Πολύ πιο γελοίο μου φαίνεται να σαι "φανατικός" της AMD ή της Intel, παρά φανατικός του Ολυμπιακού ή του Παναθηναικού. Sorry για το off topic..
bobnick Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 υπαρχει θεμα για την βελτιωση του φορουμ οσο θυμαμαι.β.δυστυχως τα αιματα αναβουν ευκολα επειδη σαν ελληνες δεν εχουμε μαθει να μιλαμε ηρεμα οποτε καλο ειναι που το σταματανε εκει.και το πιο τραγικο να αναβουν τα αιματα σε συζητησεις για ομαδες.και λεο οτι ειναι το πιο τραγικο γιατι υπαρχει τοσος φανατισμος λες και ζουνε απο αυτο και παιρνουν ποσοστα. Και επιπλέον δεν βοηθάει γενικότερα την εικόνα του forum...
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 δεν την βοηθαει.απο την αλλη ειναι ενα μεγαλο θεμα αυτο.το ιδιο λεω και για αυτους που κανουν graffiti εξω στους δρομους με ομαδες.τι να πει κανεις.καταντια.ο ενας graffiti πανω στου αλλου γιανα αποδειξουν τι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.