Προς το περιεχόμενο

Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia; (v2.0)

parsifal

Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω για αλλη μια φορα εβαλα 10 !!! Το γουστάρω άπειρα αυτο το φορουμ και μονο και μονο που με κανει και περναω ευχάριστα κάποιες ώρες της μέρας μου στα @@ τα μικροπροβληματα που έχει..ουτε σημασία δεν τα δίνω!! :)

!

το παν ειναι να περνας καλα:D

Δημοσ.

Εβαλα 7

Θετικα:

1.Αρκετοι χρηστες με γνωσεις που απαντουν σωστα και βοηθανε.

2.Πολλες κατηγοριες και πολλες υποκατηγοριες που βοηθανε αρκετα στο ψαξιμο και που ακριβως πρεπει να απευθυνθεις για αποριες κτλπ.

Αρνητικα:

1.Μερικοι χρηστες δεν εχουν ελεος οταν κατι δεν τους αρεσει αντι να μην γραψουν καν στο θεμα θα γραψουν μονο και μονο για να προσβαλλουν αυτον που το εγραψε.Καποιοι θα απαντησουν σε ενα θεμα χωρις να εχουν γνωσεις και χωρις να προσφερει τιποτα η απαντηση απλα και μονο για να παρουν post count.

2.Δεν επιτρεπονται τα greeklish.

3.Δεν επιτρεπονται κινουμενες εικονες και το οριο για υπογραφη ειναι μικρο ως 5 γραμμες.

4.Μερικοι mod δεν απαντανε οπως θα επρεπε δηλαδη πιο ευγενικοι και ποτε προσβλητικοι, πρεπει να ειναι παντα ενα βημα πανω απο τους υπολοιπους χρηστες σε θεμα χαρακτηρα σαν προτυπο.

Δημοσ.

Για τα ελληνικά δεδομένα βάζω 8. Πιστεύω είναι ένα καλό ελληνικό site.

Για τα διεθνή δεδομένα βάζω 5. Είναι ένα μέτριο site.

Αρνητικά.

Οι ειδήσεις μπαίνουν 1-2 μέρες μετά που έχουν βγει, δεν είναι σχεδόν ποτέ φρέσκιες. Είναι σχεδόν πάντα copy paste, και μερικές φορές αντιγραμένες από μη-τεχνολογικά site, οπότε και είναι τελείως αστείο να τις διαβάζει κανείς. Προφανώς δεν έχει και τόσο νόημα να σχολιάσεις, αν έχεις σχολιάσει το ίδιο θέμα σε άλλο site που έβαλε νωρίτερα την είδηση... Αυτά πάνε πακέτο.

Προτιμώ να διαβάζω site που χρησιμοποιούν βαθμολογίες στα ποστ και μπορείς να διαβάζεις τσακ μπαμ τα πιο ουσιώδη. Στο ινσομνια τα δημοφιλή θέματα (που είναι και αυτά που θέλει να διαβάσει κανείς πιο πολύ...) μαζεύουν γρήγορα πολλές σελίδες οπότε και είναι αδύνατο όχι μόνο να συμμετάσχει κανείς αλλά και να ενημερωθεί γρήγορα...

Η ποιότητα των χρηστών του φόρουμ είναι ανώτερη από αυτό που φαίνεται.

Υπάρχουν περισσότεροι εξυπνάκηδες από όσους χρειάζεται μια κοινότητα / ή η ανοχή είναι μεγαλύτερη από όσο μου αρέσει

Υπάρχουν τομείς της τεχνολογίας που δεν καλύπτονται επαρκώς π.χ το subforum του λινουξ, του προγραμματισμού κ.α είναι σαν να μην υπάρχουν.. Σε άλλα ελληνικά forum υπάρχει πολύ μεγαλύτερη κίνηση άρα κάτι δεν πάει καλά εδώ.

Τελικά ψήφισα 5, δεν έχει νόημα να συγκρινόμαστε μόνο με ελληνικά site.

Δημοσ.

πραγματικα αυτος ο ανθρωπος στην πραγματικη του ζωη ποση αποτυχια θα εχει? :mad:

καθεται και σπαταλα τον χρονο του για να κανει fake account...και οκ ψηφισε 0 και τι εγινε?θα κλεισουν νομιζει το ινσομνια?

Δημοσ.
Kαι γιατι δυστυχως ? Συμμετοχη δειχνει αυτο .:rolleyes:
ναι συμμετοχη αλλα χανεις το βασικο θεμα

πραγματικα αυτος ο ανθρωπος στην πραγματικη του ζωη ποση αποτυχια θα εχει? :mad:

καθεται και σπαταλα τον χρονο του για να κανει fake account...και οκ ψηφισε 0 και τι εγινε?θα κλεισουν νομιζει το ινσομνια?

αυτο ειπα και εγω για αυτο ειπα οτι ειναι ηλιθιος αλλα με μαλωσαν που τους ειπα ετσι.

Δημοσ.
ναι συμμετοχη αλλα χανεις το βασικο θεμα

Εξαρταται το θεμα.Αν ειναι καποια ειδηση-τεχνολογικο νεο, τι να την κανω χωρις σχολιασμο ? Θα προτιμουσα ελαφρως 'μπαγιατικη' ειδηση με πολλα σχολια παρα 'πρωτια' με λιγα.Παρομοιως σε θεματα του στυλ ' τι συνθεση να φτιαξω με 500 Ε ' Το προβλημα εγω το εντοπιζω κυριως σε καποια θεματα που αφορουν ενα συγκεκριμενο προιον (πχ χαρακτηριστικο παραδειγμα το review με το wd live, ενα pc part ,ενα pc game ) οπου θα ηθελα (αν εμπαινα για πρωτη φορα) να υπαρχουν στην αρχη του θεματος μαζεμενες ερωτησεις-απαντησεις με τα πιο σημαντικα σημεια η παραπομπες σε ποστ ιδιαιτερα ενημερωτικα η με τεχνικα στοιχεια.Για ευκολια του χρηστη.Ετσι τα βλεπω εγω δηλαδη :-)

Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει σε ποιο βαθμο μπορω να εκφρασω την δυσαρεσκεια μου απο το moderation. Εαν πω αυτα που θελω θα θεωρηθει οτι παραβιαζω τον κανονα και θα φαω δευτερη προειδοποιηση.

Ψηφισα ΚΡΙΑ σαν φορο τιμης στον υπερτατο κριτη που δεν μπορουσε πει το Τ αλλα συνεχιζε να ριχνει τα τριαρια σε ολους.

Δημοσ.
Δεν εχω καταλαβει σε ποιο βαθμο μπορω να εκφρασω την δυσαρεσκεια μου απο το moderation. Εαν πω αυτα που θελω θα θεωρηθει οτι παραβιαζω τον κανονα και θα φαω δευτερη προειδοποιηση.

Ψηφισα ΚΡΙΑ σαν φορο τιμης στον υπερτατο κριτη που δεν μπορουσε πει το Τ αλλα συνεχιζε να ριχνει τα τριαρια σε ολους.

Μπορεις να εκφραστεις οπως θες απλα με νορμαλ τροπο:D

για τον φιλο για τα greeklish και εγω μεγαλος φαν αλλα πραγματι οτι και να πουμε τα ελληνικα διαβαζονται ποιο ευκολα.το μονο που βλεπω ακομα και με τρελενει ειναι να γραφουν γουιντοζ και κατι τετοια.ειπαμε ελληνικα αλλα οχι ολα.

Δημοσ.

εγω γραφω επιτηδες ετσι γιατι μου την σπαει συνεχεια alt+shift alt+shift alt+shift alt+shift alt+shift alt+shift για να αλλαζω γλωσσες, δεν καταλαβαινω στην εποχη του κινητου,email,chatrooms,online games κτλπ κτλπ πως καποιος δεν καταλαβαινει γκρικλις. χαι πουλινος :D

Δημοσ.

alt+shift είναι πιο εύκολο :P

Δε χρειάζεται ν αλλάζεις παντού γλώσσα. Greeklish μόνο όπου δεν είναι δεκτοί οι ελληνικοί χαρακτήρες. Δεν είμαστε και στο 1996 :>

Δημοσ.
εγω γραφω επιτηδες ετσι γιατι μου την σπαει συνεχεια alt+shift alt+shift alt+shift alt+shift alt+shift alt+shift για να αλλαζω γλωσσες, δεν καταλαβαινω στην εποχη του κινητου,email,chatrooms,online games κτλπ κτλπ πως καποιος δεν καταλαβαινει γκρικλις. χαι πουλινος :D

και εμενα μαρεσαν τα greeklish απλα πλεον συνηθισα να αλλαζω.πανε αυτοματα τα χερια.συνηθισα και τα ελληνικα.μονο τονους δεν εχο συνηθισει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...