Moderators stormrain Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 τα ατομα αυτα ηταν παλια μελη του ινσομνια Αλλά ηταν μελη. Aυτο τωρα πως το ξερουμε? Αυτο ισχυριστηκαν οι ιδιοι. Ok ok I shush
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 ουτε καν ξερουμε αν ηταν καποτε μελη.απλα μπορει καποιοι να ηταν visitors να ειδαν το poll και να λενε α οκ πως να περασει η ωρα μας ας...
Darth_Fanis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα η βαθμολογία μου ήταν 6. Καλό το φόρουμ αλλά έχει κάποια σημαντικά αρνητικά όπως: α) Υπάρχει μεγάλη αυστηρότητα όσον αφορά το τι γράφεις σε μερικές ενότητες. β) Δεν υπάρχει σωστή κρίση όσον αφορά σε ποιούς πρέπει να έρθει είδικη προειδοποίηση μέσω πμ και ποιοί πρέπει να γίνουν μπάν. Δε μπορεί άτομο να γράφει συνεχώς προκλήτικά σχόλια και όταν πάς και "του τη λές " (όχι τον βρίζεις) να κάνουν εσένα μπάν με τη δικαιολογία οτί " έκανες προσωπική επίθεση σε κάποιον". Αν πηγαίνει συνέχως και "καταστρέφει" διάφορα θέματα με τα σχόλια του να κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια και να τον βλέπω να μην γίνεται μπάν αν και έχει γίνει καταγγελία; Η να του πώ απλά "εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου" προκειμένου να μη κάνω προσωπική επίθεση; Δε μπορείς πάντα να είσαι ευγενικός... γ) Υπάρχει πιστεύω η εντύπωση οτι δεν επιτρέπεται η κριτική στους moderators. Δικαιολογημένα κατά τη γνώμη μου διότι αν ασκήσεις κριτική και μάλιστα οξεία σε moderator έχεις φάει ban και έχει σβηστεί το μήνυμα σου. Εγώ λοιπόν διαφωνώ με αυτό λέγοντας οτι ΚΑΙ οι moderators επιδέχονται κριτικής. Και πάνω σε αυτό θα πώ οτι υπάρχουν κάποιοι moderators (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε) οι οποίοι κάνουν κατάχρηση της "εξουσίας" που έχουν προκείμενου κάποιες φορές να κάνουν μπάν κλπ άτομα που απλά δε συμπαθούν για το χ, ψ λόγο η που τόλμησαν να τους κάνουν κριτική (ακόμα και σε κόσμια πλαίσια). Και αν δε κάνω λάθος κάποιος είχε πεί " βάζω 8 επειδή παρακολουθούν οι moderators" οπότε εδώ φαίνεται τι γίνεται με αυτό το θέμα. Είναι πραγματικά τραγικό πάντως να βλέπεις κάποιους οι οποίοι έχουν κάποιες πρόσθετες επιλογές (πχ επιλογή για μπάν) σε ένα διαδικτυακό φόρουμ να νομίζουν οτι κατέχουν κάποια μορφή εξουσίας. Αλλά στη Ελλάδα βρισκόμαστε...Και... δ) Δε μου άρεσε το θέμα που δημιούργήθηκε σχετικά με τη βαθμολογία "0" που έδωσαν κάποιοι. Ο καθένας οτι θέλει ψηφίζει. Αν ήθελα να βάλω και -1 θα το έβαζα. Αλλιώς η βαθμολογία θα έπρεπε να ξεκινάει απο το 8 πχ. Δηλαδή όποιος βάλει "0" θα πρέπει να τον ανακρίνουμε κιόλας; Αν θέλει να το κάνει απο αντίδραση δικαιωμά του ή για άλλους λόγους.
parsifal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Τσάμπα ψηφιακό σάλιο χαλάτε, παίδες. Έγραψα και στο τέλος του προηγούμενου thread ότι τα accounts από τα οποία έγινε το "zero rush" πιθανολογώ ότι ήταν αυτά που έγιναν register τις τελευταίες μέρες μέσω Tor network. Δεν υπάρχει απόδειξη γι' αυτό, μόνο αποχρώσες ενδείξεις. Από τη στιγμή όμως που: 1. Το προηγούμενο poll ήταν ανώνυμο 2. Δεν έκαναν σχετικά posts στο thread 3. Ακόμη και οι moderators δε μπορούμε να δούμε ποιος ψήφισε τί σε ανώνυμο poll ...δε μπορούμε με βεβαιότητα να συμπεράνουμε για το ποιος ή ποιοι ήταν, αν πρόκειται για παλιό ή παλιά μέλη του φόρουμ που έγιναν ή δεν έγιναν ban και για ποιο λόγο επέλεξαν αυτόν τον τρόπο αντίδρασης.
Krokodilos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 +1000000000000 στα άλλα. δ) Δε μου άρεσε το θέμα που δημιούργήθηκε σχετικά με τη βαθμολογία "0" που έδωσαν κάποιοι. Ο καθένας οτι θέλει ψηφίζει. Αν ήθελα να βάλω και -1 θα το έβαζα. Αλλιώς η βαθμολογία θα έπρεπε να ξεκινάει απο το 8 πχ. Δηλαδή όποιος βάλει "0" θα πρέπει να τον ανακρίνουμε κιόλας; Αν θέλει να το κάνει απο αντίδραση δικαιωμά του ή για άλλους λόγους. Δεν δημιουργηθηκε θεμα επειδη καποιοι ψηφιζαν μηδεν. Δημιουργηθηκε επειδη καποιοι ή καποιος εκανε double or triple or quadruple κλπ accounts για να ψηφιζει μηδεν.
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 κανεις δεν θα τον ανακρινει.αλλο ομως ειναι ενα ατομο να βαζει 0 και να ειναι μελος 5 μηνες και αλλο να γραφεται καποιος με σκοπο απλα να βαλει 0 και να μην ξαναμπαινει.κατα τα αλλα πιστευω οτι καθε μελος θα μπορουσε να πει προσωπικα ναι οτι αυτος ο moderator Μου εχει κανει εκεινο η να το στιλει πιο ψηλα οτι πχ ο ταδε moderator αυτο και αυτο.υπαρχει και admin του site.και οπωςλενε ουδεις αναντικαταστατος.προσωπικα λεγοντας για μενα δεν θα ειχα προβλημα να μου πει καποιος οτι πχ ο poulinos εκανε εκεινο η με εκανε ban αδικα.ουτεπροκειται να τον εκανα ban επειδη ειπε την γνωμη μου.Πιστευω οτι ειναι ενας τροπος να βελτιωνει ο καθενας τον ευατο του ετσι.οσο για αυτον που ειπε οτι βαζω οχτω επειδη βλεπουν το θεωρω λιγο χαζο.προσωπικη αποψη ειναι δεν θα σφαξουμε κανεναν.αμα ηταν ολοι αυτοι που εχουν βαλει απο 8 και κατω θα ηταν ηδη ban.οσο για αυτο με την μορφη εξουσιας αμα ηταν μονο στο forum θα ειμασταν καλα.δυστυχως αυτο το βλεπεις και σε ποιο σοβαρες καταστασεις και σε ποιο σημαντικα θεματα απο ενα forum>πχ εργασια,στρατο.
thomas1981 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ φίλοι μου δεν σας ψηφίζω.Είμαι και νέος βλέπετε Αλλά θα σας πω ότι κοντεύετε να γίνετε τραγικοί με το θέμα ψηφίσματος. Μου φαίνετε ότι σας μπήκε έμμονη ιδέα να δείξετε κάτι στον κόσμο εδώ. Και επειδής δεν σας άρεσε το πρώτο θέμα με τα πολλά μηδεν,ξαναπιαστείκατε από την αρχή μπας και κάτι αλλάξει. Σοβαρευτείτε,το ότι από τα 160 χιλιάδες γραμμένα μέλη ψήφισαν μέχρι τώρα μόνο 103 άτομα δεν σας λέει κάτι;Τίποτα; Κάτι τέτοια βλέπω και δεν μου έρχετε όρεξη να συνεχίσω σαν ενεργό μέλος. Γνώμη μου διαγράψτε και τα 2 ποστ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί θα άλλαζε κάτι αν υπήρχαν πολλά 0 στο poll έτσι όπως ήταν στο προηγούμενο topic χωρίς αιτιολογία? γιατί κάλιστα μπορεί κάποιος να φτιάξει πολλαπλά accounts και να ξεσκιστεί να ψηφίζει 8-10 (για να μην καρφώνεται τόσο όσο ο άλλος με τα 0 με μόνο 10αρια), αλλά δεν θα είχε και πάλι χρησιμότητα (όπως έγινε με τα 0 ) αν δεν έγραφε τους λόγους ώστε να βελτιωθεί το forum...
Nikosgiann Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Θα συμφωνησω εν μερει με εναν προλαλησαντα. Σημασία δεν εχει μόνο η βαθμολογία αυτη καθε αυτη,αλλα και η συμμετοχη στη διαδικασια της αξιολογησης. Ειναι κατι σαν αποχη απο τις εκλογες. Ειναι παρα παρα πολυ λιγα τα μελη τα οποια εχουν ψηφισει σε συναρτηση με τα μελη που ειναι ενεργα(και οχι εγγεγραμενα γιατι καποιος μπορει να γραφτει και να μην ξαναμπει ή να ξαναμπει μετα απο δυο χρόνια)
parsifal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ φίλοι μου δεν σας ψηφίζω.Είμαι και νέος βλέπετεΑλλά θα σας πω ότι κοντεύετε να γίνετε τραγικοί με το θέμα ψηφίσματος. Μου φαίνετε ότι σας μπήκε έμμονη ιδέα να δείξετε κάτι στον κόσμο εδώ. Και επειδής δεν σας άρεσε το πρώτο θέμα με τα πολλά μηδεν,ξαναπιαστείκατε από την αρχή μπας και κάτι αλλάξει. Ευχαριστούμε για την κριτική. Αν παρά την προκατάληψη που εκφράζεις εδώ, εξακολουθήσεις ως ενεργό μέλος και κάνεις χρήση των δυνατοτήτων του φόρουμ, μετά από μερικές εβδομάδες που η δημοσκόπηση θα είναι ακόμη ανοιχτή, η ψήφος σου μαζί με την (ελπίζω αναθεωρημένη) άποψή σου θα είναι απολύτως ευπρόσδεκτη. Ας είναι και 0 και έχεις μόνο αρνητικά να πεις. Σοβαρευτείτε,το ότι από τα 160 χιλιάδες γραμμένα μέλη ψήφισαν μέχρι τώρα μόνο 103 άτομα δεν σας λέει κάτι;Τίποτα; Εμένα προσωπικά δε μου λέει απολύτως τίποτα. Μόλις πριν λίγα λεπτά κλείδωσα μία άλλη δημοσκόπηση σε μία ενότητα του φόρουμ με παραδοσιακά μεγάλη κίνηση, το Software. Με 4μηνη διάρκεια, ψήφισαν 400 άτομα. Άρα, η παρούσα δημοσκόπηση συγκριτικά πάει άψογα προς το παρόν από άποψη συμμετοχής.
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ φίλοι μου δεν σας ψηφίζω.Είμαι και νέος βλέπετεΑλλά θα σας πω ότι κοντεύετε να γίνετε τραγικοί με το θέμα ψηφίσματος. Μου φαίνετε ότι σας μπήκε έμμονη ιδέα να δείξετε κάτι στον κόσμο εδώ. Και επειδής δεν σας άρεσε το πρώτο θέμα με τα πολλά μηδεν,ξαναπιαστείκατε από την αρχή μπας και κάτι αλλάξει. Σοβαρευτείτε,το ότι από τα 160 χιλιάδες γραμμένα μέλη ψήφισαν μέχρι τώρα μόνο 103 άτομα δεν σας λέει κάτι;Τίποτα; Κάτι τέτοια βλέπω και δεν μου έρχετε όρεξη να συνεχίσω σαν ενεργό μέλος. Γνώμη μου διαγράψτε και τα 2 ποστ. δεν ειναι το να δειξεις κατι.αλλα οπως ειπε ο parsifal αν καποιος εφτιαξε τοσα account για να βαλει μηδεν ειναι κριμα.δεν θα βγει καποιο αποτελεσμα απο το poll.για να γινει ενα Poll πιο καλο θα πρεπε να ψηφιζεις για πολλα.πχ θεματικη ενοτητα,πχ users κτλ.
benign Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγω copy paste απο το προηγουμενο poll: Εβαλα 9 γιατι για τα Ελληνικα δεδομενα,λειτουργει πολυ καλα και αρκετα δημοκρατικα.Επειδη ειμαι απο το 1998 μελος σε διαφορα φορουμς,κυριως Βρεττανικα,σε λιγα Αμερικανικα και ελαχιστα Ελληνικα,κρινω παντα συγκριτικα. Θεωρω οτι ειμαστε πολυ ιδιοτροπος λαος,εγωπαθεις,ισχυρογνωμονες και σε μεγαλο βαθμο πασχουμε απο συνδρομο καταδιωξης,με πολυ μικρη ανοχη στη κριτικη,καθολου αυτοκριτικη,και αρκετα κακοτροποι.Αυτος ειναι κατα βαση ο Νεοελληνας κατα μεσο ορο. Ασφαλως εχω γνωρισει στον λιγο χρονο που ειμαι ενεργος εδω,(ειχα γινει μελος απο πολυ παλια ,αλλα αρχισα να γραφω,εδω και 8 μηνες περιπου)πολυ αξιολογα ατομα,εχω αποκτησει νεους φιλους αλλα ειχα και αρκετα ενδιαφερουσες,εντονες διαφωνιες με καποια μελη του insomnia ,παντα μεσα σε πλαισια αξιοπρεπη μεσα απο τις οποιες εμπλουτιστηκα,και αλλαξα αποψεις για αρκετα θεματα,αλλα βεβαια σπανια το παραδεχτηκα δημοσια. Σχετικα με τις διενεξεις και τις κλικες ευνοουμενων ,που φημολογειται,οπως λενε οι Αγγλοι '''it takes two to tango'' που σημαινει οτι αν καποιος ειναι καλοπροαιρετος,καλοηθης και καμμια φορα ψυχραιμος και υπομονετικος μπορει να γινει φιλος με καποιον ειτε ο αλλος ανηκει σε ''κλικα'' ειτε οχι.Εξαλλου ο καθενας μας εχει την ''κλικα'' του εννοωντας καποια ατομα που για διαφορους λογους συμπαθει περισσοτερο αν ομως ειναι συνετος και διαλεκτικος μπορει να συνυπαρξει με τους περισσοτερους αν οχι με ολους.Αλλωστε καθε φορουμ ειναι ενας μικροκοσμος της κοινωνιας της χωρας στην οποια ανηκει. Τελος ειναι πολυ πιο ανεκτικοι οι mods σε αρκετα θεματα απο mods του εξωτερικου.Στο φορουμ της εφημεριδας Guardian οπου ειμαι πολυ παλιο μελος,και σπανια ειμαι αντικανονικος,εγραψα πριν λιγους μηνες καποιες θεσεις με αυστηρη κριτικη στην Ισραηλινη πολιτικη στο Λιβανο,αλλα επειδη ανεφερα το Ολοκαυτωμα λεγοντας οτι οι Ισραηλινοι εχουν κρατησει μια μνησικακια απεναντι σε αλλους λαους για αυτα που επαθαν τοτε και κανουν στους Παλαιστινιους τα ιδια και χειροτερα εγινα ban για μια εβδομαδα και ελαβα και warning γιατι θεωρηθηκε προσβλητικο για το λαο του Ισραηλ και πολυ γενικευμενο και αφοριστικο.Ισως και να ειχαν δικιο αλλα και η αντιδραση τους ηταν πολυ αυστηρη και περιοριστικη της ελευθερης εκφρασης. Εδω τοσος γεροντοκορισμος απο τους mod ευτυχως δεν υπαρχει και αισθανομαι πιο ανετα να εκφρασω τις αποψεις μου. PS: Ο madsc μου υποσχεθηκε τιμες και χρυσο κοσμημα,συγκεκριμενα σταυρο αλλα εγω,λογω αθειας και πιστης στο sex μονο,ζητησα εναν χρυσο φαλο,που με εκπροσωπει.Ελπιζω να μην ηταν empty ,hollow words. Ενας θειος μου ειχε παρει διεθνες βραβειο χρυσης χτενας,επειδη ηταν κουρεας της χρονιας σε συνεδριο στην Γαλλια πριν πολλα χρονια.Ο πατερας μου που ηταν μουσικοσυνθετης ειχε αρκετες φορες χρυσους δισκους,ειναι καιρος λοιπον να παρω και εγω το δικο μου χρυσο βραβειο.:devil:
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγω copy paste απο το προηγουμενο poll: Εβαλα 9 γιατι για τα Ελληνικα δεδομενα,λειτουργει πολυ καλα και αρκετα δημοκρατικα.Επειδη ειμαι απο το 1998 μελος σε διαφορα φορουμς,κυριως Βρεττανικα,σε λιγα Αμερικανικα και ελαχιστα Ελληνικα,κρινω παντα συγκριτικα. Θεωρω οτι ειμαστε πολυ ιδιοτροπος λαος,εγωπαθεις,ισχυρογνωμονες και σε μεγαλο βαθμο πασχουμε απο συνδρομο καταδιωξης,με πολυ μικρη ανοχη στη κριτικη,καθολου αυτοκριτικη,και αρκετα κακοτροποι.Αυτος ειναι κατα βαση ο Νεοελληνας κατα μεσο ορο. Ασφαλως εχω γνωρισει στον λιγο χρονο που ειμαι ενεργος εδω,(ειχα γινει μελος απο πολυ παλια ,αλλα αρχισα να γραφω,εδω και 8 μηνες περιπου)πολυ αξιολογα ατομα,εχω αποκτησει νεους φιλους αλλα ειχα και αρκετα ενδιαφερουσες,εντονες διαφωνιες με καποια μελη του insomnia ,παντα μεσα σε πλαισια αξιοπρεπη μεσα απο τις οποιες εμπλουτιστηκα,και αλλαξα αποψεις για αρκετα θεματα,αλλα βεβαια σπανια το παραδεχτηκα δημοσια. Σχετικα με τις διενεξεις και τις κλικες ευνοουμενων ,που φημολογειται,οπως λενε οι Αγγλοι '''it takes two to tango'' που σημαινει οτι αν καποιος ειναι καλοπροαιρετος,καλοηθης και καμμια φορα ψυχραιμος και υπομονετικος μπορει να γινει φιλος με καποιον ειτε ο αλλος ανηκει σε ''κλικα'' ειτε οχι.Εξαλλου ο καθενας μας εχει την ''κλικα'' του εννοωντας καποια ατομα που για διαφορους λογους συμπαθει περισσοτερο αν ομως ειναι συνετος και διαλεκτικος μπορει να συνυπαρξει με τους περισσοτερους αν οχι με ολους.Αλλωστε καθε φορουμ ειναι ενας μικροκοσμος της κοινωνιας της χωρας στην οποια ανηκει. Τελος ειναι πολυ πιο ανεκτικοι οι mods σε αρκετα θεματα απο mods του εξωτερικου.Στο φορουμ της εφημεριδας Guardian οπου ειμαι πολυ παλιο μελος,και σπανια ειμαι αντικανονικος,εγραψα πριν λιγους μηνες καποιες θεσεις με αυστηρη κριτικη στην Ισραηλινη πολιτικη στο Λιβανο,αλλα επειδη ανεφερα το Ολοκαυτωμα λεγοντας οτι οι Ισραηλινοι εχουν κρατησει μια μνησικακια απεναντι σε αλλους λαους για αυτα που επαθαν τοτε και κανουν στους Παλαιστινιους τα ιδια και χειροτερα εγινα ban για μια εβδομαδα και ελαβα και warning γιατι θεωρηθηκε προσβλητικο για το λαο του Ισραηλ και πολυ γενικευμενο και αφοριστικο.Ισως και να ειχαν δικιο αλλα και η αντιδραση τους ηταν πολυ αυστηρη και περιοριστικη της ελευθερης εκφρασης. Εδω τοσος γεροντοκορισμος απο τους mod ευτυχως δεν υπαρχει και αισθανομαι πιο ανετα να εκφρασω τις αποψεις μου. PS: Ο madsc μου υποσχεθηκε τιμες και χρυσο κοσμημα,συγκεκριμενα σταυρο αλλα εγω,λογω αθειας και πιστης στο sex μονο,ζητησα εναν χρυσο φαλο,που με εκπροσωπει.Ελπιζω να μην ηταν empty ,hollow words. Ενας θειος μου ειχε παρει διεθνες βραβειο χρυσης χτενας,επειδη ηταν κουρεας της χρονιας σε συνεδριο στην Γαλλια πριν πολλα χρονια.Ο πατερας μου που ηταν μουσικοσυνθετης ειχε αρκετες φορες χρυσους δισκους,ειναι καιρος λοιπον να παρω και εγω το δικο μου χρυσο βραβειο.:devil: πεστα γιατι μαλλον αρκετα ατομα δεν εχουν μπει σε αλλα forum.οπως ειπες εδω στην ελλαδα.....
estenough Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 8. Πολύ καλή ενημέρωση-πληροφόρηση σε πάρα πολλά section του forum. πολλά άτομα πρόθυμα να βοηθήσουν και καλή δουλειά απο τους moderators. αυτό που δεν μου αρέσει είναι το search, γτ ποτέ δεν έχω βρεί κάτι που ψάχνω και επίσης κάτι απαντήσεις σε στυλ google it απο ορισμένα μέλη, αλλά αυτό είναι στον χαρακτήρα του καθενός το πως θα απαντήσει. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν πάντα
leonidas_fs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω για αλλη μια φορα εβαλα 10 !!! Το γουστάρω άπειρα αυτο το φορουμ και μονο και μονο που με κανει και περναω ευχάριστα κάποιες ώρες της μέρας μου στα @@ τα μικροπροβληματα που έχει..ουτε σημασία δεν τα δίνω!! edit: επίσης κάτι απαντήσεις σε στυλ google it απο ορισμένα μέλη Τρελη αληθεια αυτο!! και ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ σπαστικο!! Δοξα τον θεο το google το ξέρουν ΟΛΟΙ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.