Προς το περιεχόμενο

Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia; (v2.0)

parsifal

Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Cοpy-Paste:

8 έβαλα, γενικά διάβαζα Insomnia απο το 2005 -κυρίως ειδήσεις- αλλά ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να γραφτώ. Μπορείς να βρείς σχεδόν τα πάντα εδω πέρα, αλλά μερικά προβλήματα στην λειτουργία του forum, όσο γενικότερα το χαμηλό επίπεδο συζητήσεων σε αρκετά topics, δεν το κάνουν τέλειο.

Ποιό forum είναι άλλωστε;

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτή την φορά θα ψηφίσω -ας πούμε- κανονικά, όχι επειδή δε σαμποτάρω την διαδικασία (εξακολουθώ να μη μπορώ να δώσω ένα ξερό βαθμό σε κάτι τόσο πολυσύνθετο), αλλά επειδή αν ακολουθήσω την αρχική μου αυτή θέση στην φανερή ψηφοφορία η εξήγησή μου θα χαθεί στα άπειρα ποστ και θα παρεξηγηθώ.

8 επειδή όλοι 8 βάζετε και κάτι παραπάνω θα ξέρετε.

:P

Δημοσ.

και βεβαια 10 εχω πουλησει πολλα πραγματα εδω αλλα οχι μονο αυτο αλλα εχω μαθει και πολλα πραγματα αλλα και πολλα αλλα που δεν εβρισκα σε αλλες σελιδες χρησιμοτατη σελιδα αντε βρε πας για 11

Δημοσ.

9 γιατι παντα θα υπαρχει η δυνατοτητα να το κανουμε ακομα καλυτερο,χωρις να εχω καποιο παραπονο αντιθετα το επισκεπτομαι ισως κ καθημερινα κ οτι ψαχνω το βρισκω η με βοηθουν οι συνφορουμιτες

• Moderators
Δημοσ.

8 απο εμενα.

Copy paste απο το κλειδωμενο.

Εμφάνιση: Πολυ καλη, αλλα παλιωσε πλεον. Θελω κατι καινουριο ή εστω ενα "night mode", για να μη μου βγαινουν τα ματια κατα τη νυχτερινη παρακολουθηση του φορουμ. (Που στο κατω κατω, "αυπνια" ονομαζεται ).

Βαθμος: 6

Λειτουργικοτητα: Πολυ καλη. Λειπουν 1-2 πραγματακια, αλλα ειναι ανευ ουσιας.

Βαθμος: 10

Αναζητηση: Ποτε δεν εχω βρει κατι που ψαχνω, παρα μονο αν ειναι μοναδικο ή θυμαμαι πώς ακριβως ειχε αναφερθει στο παρελθον. Αβολη. Βγαζει παρα πολλα αποτελεσματα.

Βαθμος: 3

Περιεχόμενο τεχνολογιας: Αριστο για το μεσο ορο του κοσμου που παρακολουθει το φορουμ. Υπαρχουν πολλοι που βοηθαν και στις νεες συνθεσεις/αναβαθμισεις, με δημιουργικο διαλογο και προτεινοντας εναλλακτικες. Υπαρχουν οδηγιες για οverclocking/case modding, οπως επισης και αναλυσεις σε βαθος νεων τεχνολογιων/how to κτλ. Σε ορισμενες περιπτωσεις παρατηρουνται προσωπικες επιθεσεις, αλλα δεν ειναι κατι περαν του συνηθισμενου και η εξαλειψη του φαινομενου αυτου δεν ειναι καθολου ευκολο να συμβει.

Βαθμος: 9

Περιεχόμενο γενικα εκτος τεχνολογιας: Υπαρχει ενα θεμα για τα παντα. Απο επιλογη ξυριστικης μηχανης μεχρι... ηλιακοι θερμοσιφωνες

Βαθμος: 10

Χρήστες: Πολυς κοσμος, ευτυχως πολλοι προθυμοι να βοηθησουν. Θα πρεπει να υποστηριχθουν ατομα που θελουν να βοηθησουν και αρεσκονται σε εποικοδομητικους διαλογους ή υποστηριζουν την αποψη-προταση τους με επιχειρηματα, προκειμενου να συνεχισουν να το κανουν. Πολυ καλο επιπεδο για τοσο κοσμο. Συμβαλλουν και τα ελληνικα σε αυτο.

Βαθμος: 9

Διαχειριστές-Μοντερειτορς: Οι περισσοτεροι κανουν καλα τη δουλεια τους. [Ανεκτικοι οταν πρεπει, μη ανεκτικοι οταν πρεπει επισης]. Υπαρχουν και ορισμενοι εκ παλαιώθεν, που ειναι άφαντοι ή σχεδον αφαντοι. Γενικα η ομαδα θελει μια ανανεωση και λιγη καλυτερη οργανωση. Π.χ. στο hardware section χρειαζονται περισσοτεροι ενεργοι mods.

Βαθμος: 7

Μεσος ορος: 7,3/10

Αρα ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ 7, αν δεν συνειδητοποιουσα οτι το φορουμ αυτο εχει αυτο το "κατι" που με κραταει τοσα χρονια. Περασα απο πολλα αλλα, μα εδω φαινεται να στεριωνω.

8 απο μενα λοιπον.

Δημοσ.

Παραθέτω την απάντησή μου από το προηγούμενο, κλειδωμένο thread:

10

ο όρος "κόσμια" θέλει αναθεώρηση

μετά ίσως 10' ! :mrgreen:

.

Δημοσ.

8 by me too...

Ειναι αυτες οι εξαιρεσεις του καλου κοσμου που υπαρχει εδω μεσα.

Ειδα οτι μπορεις να βρισεις αναιτια και παρα πολυ χυδαια καποιον,και να μην γινει τιποτα.

Αυτο με ενοχλησε παρα πολυ και γιαυτο βαζω 8.

(copy-paste)

Δημοσ.

(κόπι - πάστες κι από μένα...)

Κάπως γενική κι αόριστη σαν ερώτηση, αλλά θα κάνω μια προσπάθεια:

Εμφάνιση: Είναι forum και το δείχνει. Τίποτα το αξιοσημείωτο, καθαρό και εύχρηστο interface, μερικές μόνο λειτουργίες χρειάστηκαν λίγο παραπάνω ψάξιμο για να τις βρω. Βαθμός: 8

Περιεχόμενο: Αρκετό και ενδιαφέρον. Ειδικά η ενότητα των ειδήσεων είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και ενημερωτική. Επίσης, το wiki έχει να μας δώσει μερικά πολύ καλά άρθρα. Από τη άλλη, στις υπόλοιπες κατηγορίες υπάρχει μία τάση να επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια θέματα (Κλασσικές ερωτήσεις: "Τι υπολογιστή να πάρω με 3000€;", "φορητό ή σταθερό;", κτλ) - πολλές φορές μάλιστα δεν καταλήγουν σε κάποιο λογικό συμπέρασμα. Βαθμός: 7

Χρήστες: Εδώ γίνεται το έλα να δεις. Το 50% μπαίνει μια φορά (άντε, μερικές φορές παραπάνω, αλλά όχι για πάνω από μια βδομάδα), γράφει την ερώτησή του και μην τους ξαναείδατε. Ένα 20% μπαίνει μόνο και μόνο για να βγάλει σπασμένα: γράφει ό,τι να 'ναι όπου να 'ναι, τινάζει όλη τη συζήτηση στον αέρα με ανούσιες (και πολλές φορές άσχετες) πληροφορίες και μόλις ξεχαρμανιάσουν την κάνουν για το κρεβατάκι τους. Ό,τι ξεμένει, είναι αυτοί των οποία τα μηνύματα αξίζεις να διαβάσεις. Βαθμός: 6

Διαχειριστές: Είμαι κι εγώ της άποψης ότι είναι λίγοι. Μάλλον τρέχουν και δε προλαβαίνουν. Κλασσικές κουβέντες του τύπου "Mac vs Win" και "win vs linux" όπως επίσης και κάποια άλλα θέματα που εξαρχής δείχνουν ότι δε θα βγάλουν πουθενά (όπως πχ κάποιο θέμα όπου μια κοπέλα χωρίς κάρτα δικτύου ή wireless επέμενε ότι κάποιος έμπαινε απομακρυσμένα στον υπολογιστή της - δε θυμάμαι τώρα ποιο topic ήταν) θα πρέπει να κλειδώνονται νωρίτερα. Επίσης, είναι αναρίθμητα τα topics που δε κατέληξαν σε κάποια λύση ή συμπέρασμα, επειδή κάποιοι ψάχνανε να βρούνε ποιανού πατέντα είναι το δεξί κλικ. Γενικότερα πάντως, και ενημερωμένοι είναι και λύσεις δίνουν. Βαθμός: 8

Αυτά από εμένα, ο μέσος όρος βγαίνει κάπου στο 7. Πολύ καλή προσπάθεια, επισκέπτομαι τη σελίδα καθημερινά, αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης

Δημοσ.

δε θυμάμαι τι είχα βάλει και βαριέμαι να ψάξω

απο αυτό που είχα βάλει αφαιρώ

-1 γιατί ξαναγίνεται η ψηφοφορία

-1 γιατί φαίνεται τι ψήφισε κάποιος

-1 επειδή τα δύο παραπάνω έγιναν για να κατευθείνουν το αποτέλεσμα

άρα βαθμός 6 ή 5,χμμμμμ βάζω 6

Δημοσ.
-1 γιατί ξαναγίνεται η ψηφοφορία

-1 γιατί φαίνεται τι ψήφισε κάποιος

-1 επειδή τα δύο παραπάνω έγιναν για να κατευθείνουν το αποτέλεσμα

Αστεία πράγματα.

Πρώτον, γιατί χρησιμοποιείς τα παραπάνω ως κριτήριο για να απαντήσεις στο ερώτημα της δημοσκόπησης.

Δεύτερον, γιατί υπονοείς ότι θα προτιμούσες την παρακάτω κατάσταση:

post-4351-129063125646_thumb.png

...με δεδομένα τα παρακάτω:

http://en.wikipedia.org/wiki/Normal_distribution

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3626991#post3626991

Κάτσε να στο δείξω και πλαγιαστό, για να καταλάβεις το μέγεθος της βλακείας αυτών που προσπάθησαν να κατευθύνουν τα αποτελέσματα στην προηγούμενη δημοσκόπηση και νόμιζαν ότι δε θα γίνουν αντιληπτοί:

post-4351-129063125663_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...