Προς το περιεχόμενο

Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia; (v2.0)

parsifal

Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνέχεια - ή πιο σωστά, reboot :P - από το προηγούμενο thread (το οποίο κλειδώθηκε για τους προφανείς λόγους που εξηγούνται στα τελευταία μηνύματα του προαναφερόμενου thread).

Λεπτομέρειες για την ψηφοφορία:

• Μπορούν να ψηφίσουν όλα τα μέλη του Insomnia
  • Θα παραμείνει ανοικτή για 60 ημέρες
  • Η ψήφος δεν είναι μυστική: όλοι μπορούν να δουν ποιο μέλος ψήφισε τί

Και δύο-τρία πραγματάκια να επισημάνω σχετικά με την κουβέντα που (ελπίζω ότι) θα ακολουθήσει, τα οποία και θέλω να σεβαστείτε απαραιτήτως όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτήν:

• Κουβεντιάζουμε και καταθέτουμε την άποψή μας χωρίς φόβο και πάθος, πάντα όμως με κόσμιο τρόπο. Είτε πρόκειται για θετικό είτε για αρνητικό feedback!
  • Υπάρχει ένας κανονισμός στους Όρους Χρήσης του forum, o νο.4:
    4. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια.
    Είναι μάλλον παρεξηγημένος κανονισμός. Έχουμε εξηγήσει σχετικά, μαζί με τον paredwse αν θυμάμαι καλά, σε παλιότερο thread, αλλά ας το ξαναξεκαθαρίσω: Γενικότερη κριτική για το moderation ούτε απαγορεύεται ούτε φυσικά τιμωρείται. Ο κανόνας νο.4 αυτό που απαγορεύει είναι οι δημόσιες αναφορές σε, ερωτήσεις σχετικά με, και ο σχολιασμός συγκεκριμένων διαχειριστικών ενεργειών και περιστατικών. Αυτό περιλαμβάνει και αναφορές, έμμεσες μεν, αλλά που «φωτογραφίζουν» συγκεκριμένα πρόσωπα και περιστατικά. Δείτε π.χ. εδώ ένα παράδειγμα μηνύματος που καταφέρνει και ασκεί κριτική χωρίς να παραβαίνει τον εν λόγω κανόνα

Όσοι έχετε χώρο στην υπογραφή του forum profile σας και θέλετε, μπορείτε να βάλετε εκεί ένα διακριτικό link προς τη δημοσκόπηση, ώστε να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συμμετοχή σας!

.

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παραθέτω την απάντησή μου από το προηγούμενο, κλειδωμένο thread:

Ψήφισα «8 (οκτώ)». Νομίζω πως στο φόρουμ γίνεται αρκετά καλή δουλειά, αλλά υπάρχουν και περιθώρια βελτίωσης. Τόσο από τεχνικής άποψης όσο και στον ανθρώπινο παράγοντα (ποιότητα γνώσεων και συμπεριφοράς των μελών, η δουλειά που κάνουμε εμείς οι moderators κλπ).
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 και από μένα. Με λίγες βελτιώσεις που έχουν αναφερθεί στο κατάλληλο topic πάει και στο 9 άνετα...

10 παίρνει μόνο το forum του Θεού

από το προηγούμενο topic...

• Moderators
Δημοσ.

Copied and pasted απο το αλλο θεμα.

Προσωπικα του βαζω 8.

Θεωρω το search function στα ορια του αχρηστου, οποτε χρησιμοποιω και εγω το google. Διαβασα πως αυτο ειναι θεμα vbulletin, οπως και να εχει το τοποθετω στα αρνητικα.

Επισης πιστευω πως το forum της κινητης τηλεφωνιας (αυτο παρακολουθω περισσοτερο) θα επρεπε να ηταν λιγο πιο καλα οργανωμενο ισως σε υποκατηγοριες και να υπηρχε αλλος ενας τουλαχιστον συντονιστης. Δεν γινεται μπαχαλο εκει, απλως θα μπορουσαν να ειναι λιγο ποιο ομαλα τα νηματα.

Και καποιες αλλες μικροβελτιωσεις οι οποιες εχουν αναφερθει ηδη στο "Προτασεις για ενα καλυτερο forum" και μαλιστα διαβαζεται πολυ τo wait and see οποτε αυτο ειναι θετικο (σε συνδυασμο πως λαμβανονται υποψιν οι προτασεις των μελων).

Στα θετικα επισης το γεγονος πως σχεδον παντα βρισκω απαντησεις στα ερωτηματα μου και υπαρχει γενικα ενας ομορφος χαβαλες στο Μπλα Μπλα για να περασει καποιος την ωρα του ή να γραψει/ενημερωθει για πιο χαλαρα θεματακια ασχετα της τεχνολογιας.

Οποτε all in all το forum λειτουργει καλα κατα την γνωμη μου, με τις παραπανω προτασεις να με κανουν να μην του βαζω 9. (Το 10 φυσικα αποκλειεται διοτι παντα υπαρχει χωρος για βελτιωση) :D

Δημοσ.

Κοπι πέιστ

Συνολικός βαθμός 8

Θετικά:

Οι γνώσεις στον τεχνολογικό τομέα πάρα πολλών χρηστών. Με αποτέλεσμα να μαθαίνεις και συ κάτι.

Οι άμεσες απαντήσεις που παίρνεις σε κάθε ερώτησή σου. Απο ποια μητρική να παρεις, μεχρι που να περιδρομιάσεις αυτο το Σαββατοκύριακο.

Η αίσθηση του χιούμορ στους διαχειριστές και η μη ύπαρξη ΤΟΥΠΕ - "Εξουσιομανιας" απο την συντριπτική πλειοψηφία τους.

Τα μέλη ειναι πολυ φιλικά, βοηθούν οπου μπορούν.

Αρνητικά: Απο οτι βλεπω δεν ειμαι ο μονος που δυσκολεύεται στην αναζήτηση. Μεχρι στιγμής δεν εχω καταφέρει να βρω κάτι όποτε το προσπαθώ.

Πιστεύω πως πρέπει να υπάρχουν πολιτικά θέματα, οποιος παρεκτρέπεται να απομονώνεται απο τους ίδιους τους χρήστες και να μην του δίνουν σημασία.

Αυτο αφορά ολα τα μελη και οχι την διαχείριση: η ευκολία που έχουμε ωρες ωρες να βγαίνουμε οφ τοπικ σε καποια θέματα και να τσιμπάμε σε διάφορες προκλήσεις.

Σε μια τόσο μεγάλη και ανώνυμη ιντερνετικη κοινότητα, λογικό ειναι να υπάρχει ενα ανομοιογενές παζλ. Στο οποίο άλλοι κολλάνε μεταξύ τους και αλλοι οχι. Στην τελική απαντάς ή λογαριάζεις εκείνους που τα βρίσκεις και για τους υπόλοιπους κρατάς καβατζα ενα ζεστό σημείο του σώματός σου για να τους γράψεις (καρδιά λέω εγώ)

Δημοσ.
Ένα συγκρατημένο 8 από μένα (θα μπορούσε και 9 αλλά τέλος πάντων το ποντίκι πήγε στο 8 -- 10 ποτέ δε βάζουμε για να μην εφησυχάσει ο μαθητής ) ως γενική βαθμολογία και κυρίως ως προς το αν ικανοποιεί τους λόγους που εγώ επισκέπτομαι το insomnia.gr forum. Με άλλα λόγια δε θεωρώ το 8 αντιπροσωπευτικό ή αντικειμενικό αν δω το insomnia.gr ως χώρο θεμάτων που αφορούν την τεχνολογία, τους υπολογιστές, το developing κτλ. Αλλά αφού εγώ δε ψάχνω κάτι τέτοιο εδώ, είναι πολύ ικανοποιητικό.

Αυτή τη φορά το ποντίκι θα πάει σωστά στο 9.

Δημοσ.

εγω δεκα επειδη ετσι γουστραρω :confused:

πολυ ωραιο και στο μονο που εχω κολλησει και εχω μαθει πολλα πραγματα ;)

Δημοσ.
εγω δεκα επειδη ετσι γουστραρω :confused:

πολυ ωραιο και στο μονο που εχω κολλησει και εχω μαθει πολλα πραγματα ;)

9...μετα απο googling εδω κατεληγα...με εχει σωσει απειρες φορες!

ασε που ειναι η καθημερινη μου εφημεριδα!

να στε καλα βρε παιδια!

Δημοσ.

στο προηγούμενο έβαλα 10 αλλά τώρα θα βάλω 9 γιατί μας αναγκάζετε να ξαναψηφίζουμε. όπως είπα και στο άλλο topic 9 για να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα. :-)

Δημοσ.

Απο το προηγούμενο θέμα.

Εγώ ψηφισα 7. Το forum είναι αρκετά καλό και οργανωμένο. Απο άποψη περιεχομένου και διαχείρησης ειμαι ευχαριστημένος. Θα εβαζα 8, αλλα αφαιρώ ένα για το χαζοscript ελέγχου greeklish και γιατι πρεπει να ψηφίσω και 2η φορά.
Δημοσ.

8 απο μένα :-)

Το διαβάζω καθημερινά , έχει πραγματικά πολλά άτομα που μπορούν να βοηθήσουν με τις γνώσεις τους την κοινότητα και πρέπει και μπορεί να αναπτυχθεί ακόμα περισότερο .

:-)

• Members
Δημοσ.

Οκτώ

γιατί εννοείται ότι το βρίσκω πολύ καλό αλλά μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο, αφού πλέον έχει τη δυναμική που θα του επέτρεπε πιστεύω να κάνει μια υπέρβαση...

Δημοσ.

Από το προηγούμενο thread :

Εγώ θα βάλω ένα 8.Τότε που το είχα ανακαλύψει θα έβαζα 10000000!

Θυμάμαι μου πρότειναν το site για υπότιτλους, και εγώ επειδή ήθελα να βλέπω λίγη κουβεντούλα, χάζευα τα σχόλια που έκαναν.Δεν γνώριζα ότι υπάρχει και forum...Όταν το έμαθα είχα κολλήσει άσχημα.Επίσης για ένα διάστημα έπαιζα με το search και έβρισκα παλιές ιστορίες,πλάκες που πραγματικά ήταν τέλειες! :D

Τώρα βλέπω όμως και κάποια αρνητικά στοιχεία που με ενοχλούν.Ίσως να υπήρχαν και τότε, αλλά πιστεύω σε μικρότερο βαθμό.Με ενοχλούν ορισμένοι χρήστες, που μόλις μπουν σε ένα thread ,αρχίζουν αμέσως τις επιθέσεις με συγκεκριμένους πάντα χρήστες.Δηλαδή υπάρχουν κάποια ζευγαράκια που πάντα τσακώνονται ή χρήστες που έχουν έρωτα με εταιρίες και όχι με γυναίκες , και συμπεριφέρονται ανάλογα..:-(

Επίσης, και κάποιοι μοντ, απαντούν και μιλάνε γενικά κάπως απότομα.Πιστεύω πως αυτοί θα πρέπει να δείχνουν το καλό παράδειγμα, και οι απαντήσεις τους να είναι καλύτερες και από αυτές του καλύτερου απλού χρήστη.

Γενικά όμως έχω θετική άποψη για το site, όπως μέλη που βοηθάνε πραγματικά, ενδιαφέρουσες ειδήσεις και κεφάτο μπλα-μπλα :-)

Δημοσ.

κόπυ/πέιστ:

Θα λεγα 7-8 αλλά για «συναισθηματικούς» λόγους καταλήγω στο 8+. Εδώ και χρόνια το site/forum που περνάω το 90% του χρόνου σερφαρίσματος.

Θετικά

- Γνώσεις & χιούμορ μελών

- Διάθεση για βοήθεια

- DB με troubleshooting για πολλά κομπιουτερίστικα θέματα

- Hostάρετε από Forthnet, οπότε για μας που μαστε πελάτες της είναι λιγότερο επώδυνο το χάλι της :P

Αρνητικά

- Επιθετικότητα & ύφος μελών

- Η ευκολία που έχουμε ωρες ωρες να βγαίνουμε οφ τοπικ σε καποια θέματα και να τσιμπάμε σε διάφορες προκλήσεις. (thanks ANHLIKOS)

- Search (κάν τε κάτι :P) - αν και μέσω google σώζεται κάπως η κατάσταση

- Καν 2 συντονιστές ακόμα πιθανόν να βοηθούσαν

- 11 χρόνια κι ακόμα κανα online ή real-life event δεν είδαμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...