d@mi@NOS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 γεια σε ολους! εχω ενα προβλημα με το laptop μου και τα εχω παιξει. ειναι ενα hp pavilion dv9000.. χθες λοιπον οπως σερφαρα στο ιντερνετ, ειχα συνδεσει το laptop στην πριζα και φορτιζε την μπαταρια, κιλουσε η ωρα καλα μεχρι που εμφανιστηκε στην μπαρα των windows στο εικονιδιο της μπαταρια μου εμφανιζε ενα κοκκινο (χ) και οταν κλικαρα πανω του μου εγραφε φορτιστης συνδεδεμενος αλλα η μπαταρια δεν φορτιζετε εβγαλα την μπαταρια την ξαναεβαλα τπτ..κανω επανεκινηση βγαζω το βυσμα το ξαναβαζω τπτ παλι! δικιμασα αλλο φορτιστη ενος φιλου μου ξανα τπτ. τρελαθηκα! λεω τι κανουμε τωρα? η μπαταρια ομως ειχε φορτισει απο την ωρα που την ειχα πανω την πριζα και οταν την κουμπωσα πανω στο laptop ανοιξε..ο υπολογιστης ανοιγε μονο με την μπαταρια πανω, οταν την εβγαζα δεν ανοιγε με την πριζα. και αυτη σιγα σιγα τελειωνε και οταν τελειωσε λογικο ηταν εκλεισε για παντα. τωρα οταν συνδεω τον φορτιστη δεν αναβει κανενα απο τα 3 κλασικα φοτακια που εχει μπροστα το laptop! οποιος μπορει να βοηθησει ας μου στειλει γιατι κοντεβω να τρελαθω! ευχαριστω προκαταβολικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.