kostas 234 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδία καλησπέρα Έχω πάρει ένα dreambox 500 και δεν μπορώ να βάλω με την σειρά τα κανάλια τα έχει ανακατωμένα και δεν βολεύει έτσι Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει ή να μου πει πως μπορώ να κάνω ένα καινούργιο Μπουκέτο και να βάλω τα κανάλια της επιθυμίας μου? Ευχαριστώ
kyriakosv Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδία καλησπέρα Έχω πάρει ένα dreambox 500 και δεν μπορώ να βάλω με την σειρά τα κανάλια τα έχει ανακατωμένα και δεν βολεύει έτσι Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει ή να μου πει πως μπορώ να κάνω ένα καινούργιο Μπουκέτο και να βάλω τα κανάλια της επιθυμίας μου? Ευχαριστώ λοιπόν. είναι πολύ εύκολο. από το remote control πατάς το OK. μετά το μπλε κουμπί ----> create new bouquet και δημιουργείς ένα bouquet με το όνομα που θέλεις. (πχ αθλητικά) στη συνεχεια αφού βγείς από τα menu επιλογής πατώντας exit θα ξαναπατήσεις OK μετά κόκκινο κουμπί και θα βρείς το κανάλι που θέλεις. ΧΩΡΊΣ να το επιλέξεις ( δηλαδή να πατήσεις ok πάνω του , απλά να είναι σαν σκιασμένο) θα πατήσεις MENU -----> add το specific bouquet (και θα επιλέξεις το bouquet που θέλεις) THAT's it.
kostas 234 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε ευχαριστώ είσαι άρχοντας Έψαχνα την λειτουργία και δεν μπορούσα να την βρω και πάλι ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.