Προς το περιεχόμενο

Νέο laptop μέχρι 500€ (+/-)

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο δεύτερος υπολογιστής μου τα έφτυσε.

Το λαπτοπ μου είναι σε βαθιά γεράματα (5 χρόνια) και όπου νάνε θα ψάξω για σημείο ανακύκλωσης.

Το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχω ιδέα τι κυκλοφορεί πλέων. Η τελευταία ενασχόλησή μου με υπολογιστή (αγορά) ήταν πριν από 2 χρόνια που πήρα τον σταθερό μου.

Και σαφώς χρειάζομαι τη βοήθειά σας.

Σκέφτομαι να αντικαταστήσω τα παραπάνω με ένα λάπτοπ ή Notebook κοντά στα 500€.

Χρήση:

Ανοίγω πολλαπλά αρχεία κειμένου, power point και publisher.

Επίσης σερφαρω αρκετά, ακούω μουσική.

Ήπια χρήση photoshop.

Θέλω:

Αυτονομία

Φορητότητα (οθόνη < από 15)

ανθεκτικότητα

(όσο μπορείς να τα πετύχεις σε αυτή τη τιμή)

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Συμφωνω με τον ektor7.

Aπλα θα προτεινα τον ακολουθο, επειδη εχει 2 χρονια εγγυση (Σε αντιθεση με τους αλλου)

>
Toshiba Satellite T130-10GIntel Pentium SU4100 1.30 GHz, Μνήμη: 4 GB, Σκληρός δίσκος: 320 GB, Οθόνη: 13.3 in, Ανάλυση: 1366x768, Κάρτα γραφικών: GMA 4500M, 2 χρονια εγγυηση

στα 550euro

Δημοσ.
Συμφωνω με τον ektor7.

Aπλα θα προτεινα τον ακολουθο, επειδη εχει 2 χρονια εγγυση (Σε αντιθεση με τους αλλου)

>
Toshiba Satellite T130-10GIntel Pentium SU4100 1.30 GHz, Μνήμη: 4 GB, Σκληρός δίσκος: 320 GB, Οθόνη: 13.3 in, Ανάλυση: 1366x768, Κάρτα γραφικών: GMA 4500M, 2 χρονια εγγυηση

στα 550euro

1 στην επιλογη θα εβαζα αυτο που προτινες και

2το Dell που εχει την πιο καλη καρτα,αλλα λιγο πιο αδυναμο επεξεργαστη!

Δημοσ.

Προσοχή μόνο στους επεξεργαστές su4100 σε σχέση με τους su7300

Oι 4100 δεν υποστηρίζουν Virtualization οπότε το VirtualPC πιθανόν να μην λειτουργεί.

Στο εξωτερικό το ThinkPad edge 13 κυκλοφορεί και με τον SU7300.

Επίσης αν και ένθερμος υποστηρικτής της AMD οφείλω να ομολογήσω ότι laptop ίδιας εταιρίας (πχ Lenovo Thinkpad edge 13) έχουν μεγάλες διαφορές στην κατανάλωση (υπέρ των επεξεργαστών χαμηλής κατανάλωσης της Intel).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...