enas_bibikos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω το παραπανω μοντελο κονσολας αγορασμενο περιπου πριν 3 χρονια.Ξαφνικα αρχισε να κανει φοβερο θορυβο μετα απο περιπου 15 λεπτα παιχνιδιου.Αφου ειναι εκτος εγγυησης το ανοιξα και εβαλα παστα και στο cpu και στο gpu,καθαρισα και το fan αν και ηταν σχετικα καθαρο,αλλα το προβλημα συνεχιζεται...
enas_bibikos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Χωρις να ξερω παρα πολλα,απ'οτι καταλαβαινω ο θορυβος προεερχεται απο τον ανεμιστηρα που βρισκεται στο κατω μερος της κονσολας,ο οποιος ενεργοποιειται απο τους αισθητηρες θερμοκρασιας της cpu.Ομως οπως προανεφερα και παστα νεα τοποθετησα και το blower καθαρισα.
Heatspreader Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Το PS3, λειτουργεί κανονικά? Φορτώνει στους χρόνους που φόρτωνε τα παιχνίδια? Ο θόρυβος είναι πιο δυνατός όταν φορτώνει?
enas_bibikos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 H κονσολα λειτουργει κανονικα.Δεν εχει αλλαξει ο χρονος που φορτωνε τα παιχνιδια.Επισης να σημειωσω οτι δεν κανει θορυβο οταν παιζει blu ray ουτε οταν ειμαι μεσα στο psn και κοιταζω τι νεο κυκλοφορει.Μονο μετα απο 15 20 λεπτα παιχνιδιου αρχιζει ο θορυβος.....
Heatspreader Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον τα έπαιξε το ανεμιστηράκι... Τσέκαρε μήπως μπορείς να βρεις να βάλεις άλλο.
gherudos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Φυσιολογικό είναι, θα στο έκανε όλο το καλοκαίρι απλά δεν θα το παρατήρησες, μην ξεχνάμε έχει ακόμα ζέστη. Κάνε του κι ένα fan test για να βγάλει όλη τη σκόνη έξω.
Heatspreader Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 ^^ Εννοείς ότι κάνει γενικότερο θόρυβο το PS3 phat όταν ζεσταίνεται? Fan Test πως κάνεις?
enas_bibikos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Εκανα fan test αλλα τιποτα. (κλεινεις την κονσολα απο το διακοπτη πισω κρατας πατημενο το eject και πατας παλι τον διακοπτη).Για το καλοκαιρι που αναφερεσαι οντως αρχες καλοκαιριου ξεκινησε το προβλημα και το παρατηρησα αμεσως γιατι ο θορυβος ηταν και ειναι αισθητος.Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τι αλλο να κανω-μαλλον με βλεπω για αγορα του slim γιατι ο θορυβος ειναι ανυποφορος.Εκτος αν ξερετε κατι αλλο...
Heatspreader Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις το έκανα! Φοβερό! Ποτέ μου δεν έχω ακούσει τη κονσόλα να κάνει θόρυβο, πόσο μάλλον τόσο πολύ! Πω πω! Αυτό είναι για να καθαρίζει δηλαδή?
enas_bibikos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι κανονικα ειναι για να καθαριζει.Φανταστειτε λοιπον μετα τα πρωτα 15 λεπτα παιχνιδιου να ακους αυτο τον θορυβο μονιμα (σαν να λειτουργει ηλεκτρικη σκουπα μεσα στο δωματιο) Αφου το fan ειναι καθαρο λετε να τα εχει "φτυσει" καποιος αισθητηρας θερμοκρασιας? Το σωζω το ps3 ή να ψαξω για νεο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.