Προς το περιεχόμενο

τουρνουά call of duty 2

Eagle_IIz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι περισσότεροι από εσάς θα γνωρίζεται το δημοφιλές παιχνίδι call of Duty 2. Παίζεται εδώ και 5 χρόνια περίπου και οι gamers που ασχολούνται με αυτό είναι ακόμα πολλοί!

Ένας από τους πιο δημοφιλής server του παιχνιδιού αυτού στην Ελλάδα είναι ο server της ομάδας Veterans Duty. Πρόκειται για έναν ερασιτεχνικό server τον οποίο στηρίζουμε με τις DSL μας και φιλοξενεί καθημερινά πάνω από 100 διαφορετικούς παίκτες.

Έτσι είπαμε να διοργανώσουμε ένα φιλικό τουρνουά για να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον το παιχνίδι! όποιος χρήστης είναι μέλος κάποιας ομάδας του Call of Duty 2 , θα χαρούμε να πάρει μέρος στο τουρνουά! Για να γραφτείτε sto τουρνουά , επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των veterans duty ( http://www.veterans-duty.com ). Προς το παρών 5 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή. Θα χαρούμε να παίξουμε μαζί σας. :mrgreen:

Δημοσ.
σε πρόλαβε άλλος από την ομάδα σου (εκτός και αν είναι double account)

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=404718

jake άντε να ετοιμάσουμε το insomniac team... :)

edit:

Κάθε ομαδα θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον 2 μήνες(από 1/7/2010), δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε ομάδες που δημιουργήθηκαν τώρα.

πφφφ ξενέρωσα..

Δημοσ.
jake άντε να ετοιμάσουμε το insomniac team... :)

edit:

πφφφ ξενέρωσα..

και που ξέρει αυτός πότε κάναμε την ομάδα? λέμε ότι την έχουμε 2 χρόνια :-D :-D

είδα ότι παίζουν sd, με τίποτα δε παίζω sd(ποτέ δε μου άρεσε μην το ψάχνεις) αλλιώς δε είχα πρόβλημα να φτιάξουμε μια ομαδούλα.

Δημοσ.

είδα ότι παίζουν sd, με τίποτα δε παίζω sd(ποτέ δε μου άρεσε μην το ψάχνεις) αλλιώς δε είχα πρόβλημα να φτιάξουμε μια ομαδούλα.

ναι και γώ δεν έχω πολύ συμπάθεια στο sd.. πολύ αργό και random.. :-(

Δημοσ.

Λογικά το βλέπουν από cb :-)

Δημοσ.

Λογικά το βλέπουν από cb :-)

Μπα πολλες ελληνικες ομαδες δεν ειναι στο cb...

Συνηθως το βλεπουν απο το xfire και ποτε δημιουργηθηκε η clan...

Δημοσ.

έτσι επιτέλους ένας λογικός άνθρωπος. γενικά μου αρέσουν τα υπόλοιπα modes (ctf,dom,dem,sab,hq) αλλά το sd δε το αντέχω. είναι ακριβώς αυτό που είπες,είναι αργό για μένα.

Συνηθως το βλεπουν απο το xfire και ποτε δημιοθργηθηκε η clan...

στους κανόνες νομίζω για xfire πρέπει να λέει,οπότε κανένα πρόβλημα!

Δημοσ.
Μπα πολλες ελληνικες ομαδες δεν ειναι στο cb...

Συνηθως το βλεπουν απο το xfire και ποτε δημιουργηθηκε η clan...

Άμα στο τουρνουά μπορούν να παίξουν όσοι έχουν original key πιο λογικό είναι να το κοιτάνε από cb άμα είναι με cracked dunno..

Πάντως καλό θα ήταν να αφήνετε και mixed teams να συμμετέχουν για να μαζέψετε πιο πολύ κόσμο. :-)

Δημοσ.

Επειδή βλέπω ότι κάποια άτομα ενδιαφέρονται να παίξουν , φτιάξτε το insomnia team που λέτε και μόλις είναι έτοιμο μπείτε στο site μας να το δηλώσετε μαζί με τα ονόματα των μελών.

Όσο για το search and destroy είναι το μόνο σενάριο που αν δεν παίξουν οι παίκτες ομαδικά δεν έχουν καμία τύχη, και επειδή το τουρνουά είναι τουρνουά ομάδων και όχι μεμονωμένων παικτών , γι'αυτό έχει επιλεχθεί αυτό το σενάριο.

Βέβαια μπορούμε να κανονίσουμε και ένα φιλικό clan match σε όποιο άλλο σενάριο προτιμάτε!

Δημοσ.
Οι περισσότεροι από εσάς θα γνωρίζεται το δημοφιλές παιχνίδι call of Duty 2. Παίζεται εδώ και 5 χρόνια περίπου και οι gamers που ασχολούνται με αυτό είναι ακόμα πολλοί!

Ένας από τους πιο δημοφιλής server του παιχνιδιού αυτού στην Ελλάδα είναι ο server της ομάδας Veterans Duty. Πρόκειται για έναν ερασιτεχνικό server τον οποίο στηρίζουμε με τις DSL μας και φιλοξενεί καθημερινά πάνω από 100 διαφορετικούς παίκτες.

Συγνώμη παιδιά αλλά τί ακριβώς εννοείτε; Ανοίκει ο server σε κάποιο ασύρματο που το feedαρουν αρκετοί με τις dsl τους; Αν ναι τα μέλη του awmn η εφάμιλου δικτύου θα έχουν σαφέστατα προβάδισμα στο Ping και στο bullet registration.

Αν θέλετε πάντως μπορώ να σηκώσω otenet dedicated servers για να μαζευτούμε αρκετά teams να παίξουμε ότι Mode να ναι με PAM mod , ευχαρίστως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...