Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με πίνακα!

gk13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τους πίνακες.Πως μπορώ σε ένα κελί ενός πίνακα να του δώσω starad διαστάσεις,ώστε όταν γράφω κάτι να μην συνεχίζεται να γράφεται στην ίδια γραμμή αλλά να πηγαίνει στην αμέσως επόμενη.:-)

Δημοσ.

Δίνεις width και height και αυτόματα κάνει wrap (αναδίπλωση)

είτε με <td style> είτε με <td width='' height=''>

Δημοσ.

><table border="1">
<tr>
<td>hellohellohellohellohellohellohellohellohellohellohellohellohellohello</td>
<td>hello</td>
</tr>
</table>

Το κείμενο απο το πρώτο κελί εμφανίζεται σε μία γραμμή.Εγώ θέλω να το κάνω να εμφανίζεται σε δύο γραμμές ή και περισσότερες.

Υ.Γ Αυτο που σας στέλνω είναι ένα απλό παράδειγμα για να καταλάβετε τη ακριβός ζητάω.Στην πραγματικότητα εγώ τραβάω δεδομένα απο βάση,και στο ένα κελί απο τον πίνακα υπάρχει μεγάλο κείμενο,και μου το εμφανίζει σε μια γραμμή και μου χαλάει την εμφάνιση της σελίδας.:-)

Δημοσ.

Το δοκίμασα αλλά δεν δουλεύει με αυτον τον τρόπο.Οι διαστάσεις χαλάνε και πάλι.

Δημοσ.

Στο παράδειγμα που έδωσες:

><table border="1">
<tr>
<td width="30px">hellohellohellohellohellohellohellohellohellohellohellohellohellohello</td>
<td width="80px">hello</td>
</tr>
</table>

Η πρώτη στήλη δεν θα έχει πλάτος 30px διότι το κελί έχει μεγάλη λέξη και αναγκαστικά θα κάνει expand. Αν τα hello έχουν κενό μεταξύ τους η στήλη θα γίνει 30px.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ.Τελικά το έκανα να κάνει αυτο που θέλω με τον τρόπο που μου είπατε.:-D

Δημοσ.

Στο αν κάνεις ένα td ως div του βάζεις overflow:hidden και όσο helohelohelohelohelohelohelohelohelohelohelohelohelohelohelohelohelo να γράφει ο χρήστης δεν κάνει expand :)

Δημοσ.
Στο αν κάνεις ένα td ως div του βάζεις overflow:hidden και όσο helohelohelohelohelohelohelohelohelohelohelohelohelohelohelohelohelo να γράφει ο χρήστης δεν κάνει expand :)

Ναι, αλλά έτσι δεν φαίνονται όλα τα data που περιέχει το div. Οι πίνακες είναι αρκετά χρήσιμοι και πιο πρακτικοί όταν θέλεις να δείξεις data από βάση δεδομένων στο χρήστη.

Δημοσ.

ναι το ξέρω.. αλλά όταν πάιζεις και με design που δεν θέλεις να γίνεται strech δεν έχεις άλλη επιλογή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...