Προς το περιεχόμενο

"ΞΑΠΛΑ" μονο το PC!!!

nickzilas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι το tower μου δουλευει μονο "ΞΑΠΛΑ" και οχι ορθιο? Βασικα το προβλημα ειναι οτι ορθιο δεν βλεπει κανενα απο τους δυο σκληρους, αρα το προβλημα γινεται καπου στην μητρικη...καποιο βραχυκυκλωμα η κατι τετοιο...οποιος ξερει κατι ας με βοηθησει πριν το πεταξω...γιατι εχουν περασει και τα χρονια του...ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ?

Δημοσ.

τόσο καιρό στα όρθια μπορεί να βαρέθηκε ο υπολογιστής και θέλει και λήγω ξάπλα να αναρρώσει :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Γιατι το tower μου δουλευει μονο "ΞΑΠΛΑ" και οχι ορθιο? Βασικα το προβλημα ειναι οτι ορθιο δεν βλεπει κανενα απο τους δυο σκληρους, αρα το προβλημα γινεται καπου στην μητρικη...καποιο βραχυκυκλωμα η κατι τετοιο...οποιος ξερει κατι ας με βοηθησει πριν το πεταξω...γιατι εχουν περασει και τα χρονια του...ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Βαλε το tower πανω στο γραφειο οριζοντια με την οθονη απο πανω του και θα εχεις ενα clasic computer της δεκαετιας του '90 :-D:-D:-D

Περα απ την πλακα, να ελενξεις τα καλωδια συνδεσης των σκληρων δισκων για τυχον φθορες.

Δημοσ.
τόσο καιρό στα όρθια μπορεί να βαρέθηκε ο υπολογιστής και θέλει και λήγω ξάπλα να αναρρώσει :lol::lol::lol::lol:

ahhahahahahahah kalo :-D

οπως ειπες και συ, κατι θα βραχυκυκλωνεται, κανενα καλωδιο θα ακοθμπαει καπου :rolleyes:

Δημοσ.

(...ναι, μιας και περιφέρονται διάφορα τέτοια γυμνά μες στα κουτιά)

...Τροφοδοτικούλι (άχουυυυυ γούτσου-γούτσου το).

Δημοσ.

Αυτο για το τροφοδοτικο, περα απο την πλακα, ισως να μην εχεις και αδικο...εχει περασει απο το μυαλο μου και θα το τσεκαρω...

Δημοσ.

...είναι το πιο πιθανό (εξπίριενς talks) για τέτοια σκηνικά, αλλά επειδή δεν είναι κι απόλυτο, είτε βρες ένα άλλο και δοκίμασέ το, είτε έστω δοκίμασε το δικό σου αλλού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...