ne3go Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Πριν αρκετές μέρες είχα κολλήσει έναν ιό (δε θυμάμαι το ονομά του) που μου είχε μπλοκάρει την πρόσβαση στο internet. Μπαίνοντας από έναν άλλο υπολογιστή, και ψάχνοντας σε διάφορα site, είδα ότι τον καθάριζε το Malwarebytes. To κατέβασα και σε safe mode έκανα scan, βρήκε μπόλικα, και τα'σβησε. Νόμισα ότι καθάρισα, αλλά από τότε, ενώ μπαίνω κανονικά στο internet με firefox, (και κατεβαίνουν και αρχεία) έχω τα εξής θέματα: α) Το Avira antivirus που χρησιμοποιώ, δεν κάνει update (ψάχνει για σύνδεση και κολλάει). β) Ο internet explorer όταν ανοίγει ,"κολλάει" σε λευκή σελίδα και δεν κλείνει παρά μόνο απ'τον task manager. γ) Το Word δεν κάνει επικόλληση τις εικόνες που αντιγράφω π.χ.από μια ιστοσελίδα, παρά μόνο το κείμενο! δ) Το ημερολόγιο που έχω στην επιφάνεια εργασίας, δεν βγάζει τον καιρό online, αλλά έχει το μήνυμα "τσεκάρετε τη σύνδέση ή το διακομιστή σας" ε) Μου έχει βγει κάποιες φορές το μήνυμα "Cannot update, please check internet connections ..κτλ" χωρίς να ξέρω ποιό πρόγραμμα είναι... Απενεργοποίησα το firewall των windows, χωρίς να λυθεί τίποτα... Φαίνεται ότι κάτι εμποδίζει προγράμματα να επικοινωνήσουν με το internet, ή κάποιες ρυθμίσεις έχουν πειραχτεί. Όποιος έχει καμμιά ιδέα, ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ!
theoma4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Κανε επαναφορα φιλε μου...και δες αν σου λυνει το προβλημα...
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το ποιο πιθανό είναι να κολλήσανε τα αρχεία από τον ιό σε τέτοιο βαθμό, ώστε το malwarebytes μπόρεσε να τα σβήσει μόνο καταστρέφοντας τα αρχεία,ΜΗΝ κάνεις επαναφορά,αφού ενδέχεται να είναι κριμένος ο ιός σε ένα από αυτά. Μόνο με επιδιορθωτική εγκατάσταση θα γίνει,ακόμα καλλίτερα με καινούργια εγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.