Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο πρόγραμμα για ανάκτηση δεδομένων

css03027

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω κάνει φορματ ένα σκληρό μου και πρέπει να κάνω ανάκτηση των δεδομένων, ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για το σκοπό αυτό? ας μην είναι δωρεάν,

Δημοσ.

css03027 αν format εννοείς ΚΑΙ εγκατάσταση windows, θα μπορέσεις να επαναφέρεις μόνο αρχεία που βρίσκονται σε κομμάτια δίσκου που δεν έχουν γραφεί εκ νέου

Αν format εννοείς ΜΟΝΟ διαμόρφωση, τότε αν έχεις κάνει γρήγορη διαμόρφωση, τότε θα επαναφέρεις το μεγαλύτερο μέρος των αρχείο. Αν έχεις κάνει πλήρη διαμόρφωση και έχεις vista και πάνω ... ελάχιστα θα επαναφέρεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω ο χρήστης css ψάχνει αυτό που ψάχνω κ γω? Δηλαδή εκείνο το πρόγραμμα με το οποίο μεταφέρεις σαν αντίγραφο σε cd/dvd τα προγράμματα που έχεις στον υπολογιστή σου? Ξέρω ότι δεν είμαι αρκετά σαφής, γιατί μου μίλησαν γι'αυτό 2-3 χρόνια πριν και το έχω λίγο μπερδεμένο στο κεφάλι μου - αλλά το είδα να συμβαίνει. Αυτό που κάνεις ουσιαστικά είναι σαν να κρατάς ένα αντίγραφο της τωρινής κατάστασης του υπολογιστή κ σε περίπτωση που κρασάρει ή οτιδήποτε και χρειαστεί να κάνεις format, δεν χρειάζεται να τα βάζεις όλα απ'την αρχή.

Ευχαριστώ πολύ και καλό σ/κ

Δημοσ.

@css, δοκίμασε το OnTrack Easy Recovery.

@virtualityWon, όχι εσύ λες για clone disk. Αυτό που θες το κάνει το norton ghost. Κάνεις ενα image του δίσκου σου και αν γίνει οτιδήποτε κάνεις restore το image στο δίσκο.

• Moderators
Δημοσ.
Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω ο χρήστης css ψάχνει αυτό που ψάχνω κ γω? Δηλαδή εκείνο το πρόγραμμα με το οποίο μεταφέρεις σαν αντίγραφο σε cd/dvd τα προγράμματα που έχεις στον υπολογιστή σου? Ξέρω ότι δεν είμαι αρκετά σαφής, γιατί μου μίλησαν γι'αυτό 2-3 χρόνια πριν και το έχω λίγο μπερδεμένο στο κεφάλι μου - αλλά το είδα να συμβαίνει. Αυτό που κάνεις ουσιαστικά είναι σαν να κρατάς ένα αντίγραφο της τωρινής κατάστασης του υπολογιστή κ σε περίπτωση που κρασάρει ή οτιδήποτε και χρειαστεί να κάνεις format, δεν χρειάζεται να τα βάζεις όλα απ'την αρχή.

Acronis True Image,Νorton Ghost μερικα απο τα προγραμματα που κανουν αυτο που ζητας.

Δημοσ.

@virtualityWon την δουλεια αυτη θα την κάνεις με το acronis true image. μετα θα λεσ πως δεν το είχεσ ανακαλύψει νωρίτερα.αλλιως μπορεισ να χρησιμοποιήσεις και το ghost.

Δημοσ.

Acronis true image.Θα εντυπωσιαστείς:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...