Προς το περιεχόμενο

Καταραμένα μελάνια!


yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, έχω τον εκτυπωτή HP PSC 1510 και τελευταία αντί για αυθεντικά, ξαναγέμιζα τα υπάρχοντα αφού η διαφορά στην τιμή ήταν μεγάλη. Τελευταία φορά, έβγαλα το μελάνι και επειδή θα αργούσα να το ξαναβάλω (δεν είχα backup κι έπρεπε να το δώσω για γέμισμα οπότε θα έπαιρνε 2-3 μέρες) έκλεισα τον εκτυπωτή. Όταν τον ξανάνοιξα κι έβαλα το γεμισμένο μελάνι έχω προβλήματα αφού ο εκτυπωτής δεν το αναγνωρίζει. Το έβγαλα και το ξανάβαλα 2-3 φορές, τελικά το διάβασε κι έκανα δουλειά. Τελείωνε και τον έσβηνα για να μην καίει τσάμπα ρεύμα. Όποτε τον ξανάνοιγα ξανά μανά τα ίδια. Μέχρι που πια (όχι πάνω από 4 φορές) δεν το διαβάζει με τίποτε. Οπότε, αναρωτιέμαι που είναι το πρόβλημα:

 

1. Το ότι δεν άλλαξα κατευθείαν το μελάνι; (μου φαίνεται κουφό αλλά με την ΗΡ ποιός ξέρει...)

2. Το ότι βρώμισαν οι ακίδες στην άκρη του μελανιού; Έτσι με είπε ο άνθρωπος που μου το γεμίζει. Μάλιστα τις "καθάρισε" με μια σβήστρα, πράγματι το διάβασε αλλά πάλι όταν τον ξανάνοιξα δεν το διαβάζει. Φυσικά δοκίμασα να τις ξανακαθαρίσω αλλά μάταια.

 

Αν πάρω αυθεντικό θα δουλέψει το μηχάνημα ή υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει σοβαρότερη βλάβη οπότε πάει για πέταμα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ιδιο ειχα παθει κ εγω με το μαυρο μου,μετα το 3 γεμισμα δεν το εβλεπε.Το εδωσα για καθαρισμα δουλεψε κανονικα.Πηρα μια χαρτοπετσετα και σκουπισα και το πισω μερος(εκει που κουμπωνει το μελανι)απο τοτε δεν εχει προβλημα

 

Βεβαια 1 μηνα μετα οταν το χρειαστηκα παλι με θαυμασμο διαπιστωσα οτι το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ εγχρωμο ειχε χυθει μεσα και τα εκανε μην πω πως...αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυς κοσμος ,να μην πω οι πιο πολλοι χρησιμοποιουν μη αυθεντικα χωρις προβλημα.Κατι αλλο ειναι.Αν εχει σιγουρα καθαριστει σωστα,τοτε μπορει να αποδημησε.Ποσα χρονια το εχεις Γιαννη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

test this

.....

Switch the Printer ON by pressing the Power Button (Make Sure Paper is not Loaded)

Once switched on, hold down the Power Button (DO NOT RELEASE)

Now press the Cancel Button and let go of it

Now Release the Power Button

Wait...

The INK LED will light up,

After a while it will attempt to print a sheet but because there is no paper the resume button will blink

Now press cancel

You have completed the steps and now should be able to print if not attempt this again from STEPS 1-7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λεπόν, το "κόλπο" του privateer δεν έπιασε και το καινούργιο μελάνι επίσης δεν έλυσε το πρόβλημα το οποίο παρεπιπτόντως δημιουργήθηκε μετά από μετακόμιση. Να υποθέσω ότι κάτι χάλασε από το κούνημα;

 

Τέσπα, οι νεκροί με τους νεκρούς. Το θέμα είναι ότι έχω πλέον 2 γεμάτα μελάνια Νο343 (το ένα αυθεντικό) και 2 γεμάτα αυθεντικά Νο338 (το 343 είναι έγχρωμο και το 338 είναι μαύρο). Ποιον άλλο εκτυπωτή θα μπορούσα να πάρω που να κάνουν αυτά τα μελάνια; Δεν με ενδιαφέρει η σάρωση, μόνο έγχρωμη εκτύπωση.

 

Το σαιτ του πλαισιου βγάζει μια σειρά εκτυπωτών για τους οποίους ειναι συμβατό το Νο343 αλλά στους πρώτους 10 που δοκίμασα δεν τους πουλάει (να υποθέσω ότι πάλιωσαν;). Ξέρει κανείς κανέναν που να ταιριάζουν τα μελάνια και να πωλείται;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...