Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Messenger σε Asus eeePC 4G


ixus40

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδω και αρκετο καιρο δεν μπορω να χρησιμοποιησω την υπηρεσια messenger στο Asus eeePC 4G με λειτουργικο Xandros. Οποτε προσπαθω να συνδεθω με το λογαριασμο μου hotmail, μου εμφανιζει το σφαλμα "[email protected] αποσυνδεθηκε: Το πρωτοκολλο μας δεν υποστηριζεται απο τον εξυπηρετητη".

Γνωριζει κανεις καποια λυση για το προβλημα αυτο?

Ευχαριστω εκ των προτερων.:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρις να γνωριζω ποτε ακριβως βγηκε το xandros που εχεις στο netbook σου, μπορω απλα να πω πως ο msn client που εχει ειναι πλεον τοσο παλιος ωστε να μην μπορει να κανει login στο δικτυο του msn, το οποιο αλλαζει συχνα πρωτοκολλα κλπ.

 

Αν λοιπον δεν μπορεις να μπεις με καποιον αλλο client, πχ pidgin με msn-pecan εγκατεστημενο, τοτε μαλλον ηρθε ο καιρος να εγκαταστησεις κατι πιο συγχρονο στο netbook σου.

 

Στο κατω κστω, η εξελιξη του xandros σταματησε.

http://distrowatch.com/table.php?distribution=xandros

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω για τις απαντησεις.:-)

Κατεβασα τα ubuntu netbook remix και υστερα απο πολυ προσπαθεια να καταφερω να κανω bootable το usb (με το universal usb installer δεν δουλεψε. Η δουλεια εγινε με το unetbootin), δοκιμασα τις διαφορες εφαρμογες που προσφερει.

Εκ πρώτης όψεως δειχνει πολυ ανωτερο σε σχεση με τα Xandros. Δεν μπορω να πω οτι διαπίστωσα καποια ιδιαίτερη διαφορα στην ταχυτητα. Επίσης καθυστερεί αρκετα να ανοιξει τα open office. Ολα αυτα ισως εχουν να κανουν με το γεγονος οτι δεν ειναι εγκατεστημενο το λειτουργικο και δουλευει απο το usb flash. Ακόμα, ειναι καπως εκνευριστικο το γεγονος οτι το παραθυρο Appearance Preferences δεν μπορει να μετακινηθει παραπανω με αποτελεσμα να μην ειναι εμφανεις οι επιλογες που βρισκονται στο κατω μερος του παραθύρου. Υπάρχει τροπος να προσαρμοστει το εν λογω παραθυρο καταλληλα στην οθονη ωστε να ειναι εμφανεις ολες οι επιλογες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε 13 μέρες βγαίνει η νέα έκδοση του ubuntu (10.10) όπου το netbook edition θα έχει μεγάλες και σημαντικές αλλαγές ειδικά στο interface (unity). Οπότε θα σου πρότεινα να περιμένεις και να κάνεις εγκατάσταση αυτό.

 

Για το θέμα του παραθύρου "ανέβασε" το κρατώντας πατημένο το ALT (δεξί) και αριστερό κλικ αν θυμάμαι καλά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...