Προς το περιεχόμενο

προβλημα με τον εξωτερικο σκληρο

dasogeo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εναν wd εδω και εναν χρονο περιπου και τωρα μου βγαζει θεμα ενο εχει χωρο δεν (περιπου 35 γιγα) μου λεει οτι εχει προστασια εγγραφης και εγω δεν εχω κανει τπτ τετοιο.wdprob.jpg

και κατι ακομα ο προιγουμενος δισκος μου ιδιας μαρκας μου εσβησε απο μονος τ ολα τα βιντεο αλλα οχι εντελος ,ψαχνοντας τα βρικα σε εναν κρυφο φακελο σε μορφη πχ. FILE3641.CHK???

Δημοσ.

Χαχ.

...είναι φάκελος που δημιουργεί το chkdsk.exe, άμα βαρέσει το file system και περιέχει τμήματα αρχείων που δεν τ' αναγνωρίζουν τα Windows.

Στην καλύτερη σημαίνει ότι έγινε μια παπαριά, κι ίσως έχασες αρχεία (μπορεί πολλά από αυτά να είναι ημιτελή, αν είναι βίντεο να έχουν χαθεί τα keyframes κτλ κτλ).

Στη χειρότερη η παπαριά σημαίνει πως από πίσω ήταν μάπα το καρπούζι (δίσκος).

...όσο για τον κλειδωμένο, μάλλον ιός. Δοκίμασε να τα πάρεις με κάποιο recovery πρόγραμμα (πχ Active File Recovery) (θα χρειαστείς ελεύθερο χώρο που ελπίζω να έχεις).

*...και μετά τον (υ)ιό, πάμε και στην κόρη : Οι μπουτάρες της Allison Stokke δεν είναι αυτές στο desktop;

Eγκρίνω.

Δημοσ.

τον σινεδεσα σε ενα αλλο pc και πλεον τον διαβαζει. Παρατηρησα τωρα πως δεν μπορω να σβησω τπτ οποτε και εχει μαλλον πραγματικα προστασια εγγραφης??!!. τι μορω να κανω να την βγαλω???

εκανα με το antivirus scan αλλα τπτ .

Τι στο διαολο γινετε με τους σκληρους δισκους επιτελους εχς παρει 3 τα τελευτεα 2 χρονια

δεν γινετε καθε λιγους μηνες να τους πεταω να χανω τα αρχεια μ.(εκλεισε και το mininova)

απο ταινιεσ εχω στεγνωσει πια απο εκει π δεν ηξερα τ να προτοδω.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!:X:X:X:X:X:mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.
τι μορω να κανω

Κάτι έγραψα για προσπάθεια ανάκτησης...

(εκλεισε και το mininova)

απο ταινιεσ εχω στεγνωσει πια απο εκει π δεν ηξερα τ να προτοδω

...πλάκα κάνεις.

δεν γινετε καθε λιγους μηνες να τους πεταω να χανω τα αρχεια μ

http://en.wikipedia.org/wiki/Backup

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...