christinaki14 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω μια απορια σχετικα με τη βιντεοκληση στο lg ku990i. Μηπως ξερει κανεις αν και πως γινεται να μεγενθυνω το πλασιο ωστε να βλεπω τον αλλο καλυτερα και πιο καθαρα?
parasaser Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 από ότι ξέρω δεν γίνεται να αλλάξει. κάποια κινητά έχουν την δυνατότητα να κάνουν ζουμ σε βίντεο κλήση, οπότε δες και αυτήν την περίπτωση. ρώτα δηλαδή να ο εκάστοτε συνομιλητής μπορεί να κάνει ζουμ με την δεύτερη κάμερα.
zizou_13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 δεν φταίει το μέγεθος για την "καθαρότητα" αλλά η ποιότητα των 3G δυκτίων στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα είναι απλά μία βιντεοκλήση για να βλέπεις το πρόσωπο του άλλου κ όχι κ πολλές λεπτομέριες...
poihths Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 δεν φταίει το μέγεθος για την "καθαρότητα" αλλά η ποιότητα των 3G δυκτίων στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα είναι απλά μία βιντεοκλήση για να βλέπεις το πρόσωπο του άλλου κ όχι κ πολλές λεπτομέριες... +1 δεν φταίει το κινητο... ετσι είναι η βιντεοκληση τουλάχιστον στην ελλάδα γιατί έξω δεν ξέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.