Προς το περιεχόμενο

Conan The Barbarian Remake

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εμενα δε μου γεμιζει καθολου το ματι αυτος. Ωραιο CGI παντως.

ΥΓ. Αλλα, πειτε την αληθεια, ο Νικολακης θα ηταν χειροτερος :devil:

Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι o Momoa στο teaser δειχνει να ειναι παρα πολυ πιο πιστος στον Conan του Howard,απο οτι ο Arnold.

Eχει αυτο το πανθεροειδες,feral look οπως περιγραφεται στα βιβλια και οχι αυτο του υπερβολικου μυικου ογκολιθου οπως εσφαλμενα νομιζουν πολλοι εξαιτιας της ταινιας του Millius.

Τωρα το αν εχει και το screen charisma του Αrnold ειναι αλλο θεμα. :-(

• Super Moderators
Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι o Momoa στο teaser δειχνει να ειναι παρα πολυ πιο πιστος στον Conan του Howard,απο οτι ο Arnold.

Eχει αυτο το πανθεροειδες,feral look οπως περιγραφεται στα βιβλια και οχι αυτο του υπερβολικου μυικου ογκολιθου οπως εσφαλμενα νομιζουν πολλοι εξαιτιας της ταινιας του Millius.

Τωρα το αν εχει και το screen charisma του Αrnold ειναι αλλο θεμα. :-(

true, ο Arnold ήταν πολύ Manowar wannabe, ξυρισμένος & baby oil... :whistle:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Νομίζεις φίλε μου, ο Momoa είναι πιό κοντά στον Conan απο ότι ο Arnold...

Χλωμό. Σωματικά δεν υπάρχει σύγκριση. Conan σε κατηγορία φτερού ίσως.

Δημοσ.

Ειπαμε.Ο Μομοα ειναι πολυ πιο κοντα στην περιγραφη του Κοναν που δινει ο Χαουαρντ στα βιβλια του απο οτι ο Αρνολντ.

Κατι που θα επρεπε να σας ηταν αυτονοητο αν εισασταν φανς του χαρακτηρα,αλλα μαλλον εισαστε μονο φανς του Σβαρτζενεκγερ.

απο κει και υστερα αν αποπνεει ενα φλωρικο στυλ μενει να το δουμε στην ταινια.παντως οι φωτος μεχρι τωρα δεν ειναι ενθαρρυντικες.

Δημοσ.

Ειπαμε.Ο Μομοα ειναι πολυ πιο κοντα στην περιγραφη του Κοναν που δινει ο Χαουαρντ στα βιβλια του απο οτι ο Αρνολντ.

Κατι που θα επρεπε να σας ηταν αυτονοητο αν εισασταν φανς του χαρακτηρα,αλλα μαλλον εισαστε μονο φανς του Σβαρτζενεκγερ.

απο κει και υστερα αν αποπνεει ενα φλωρικο στυλ μενει να το δουμε στην ταινια.παντως οι φωτος μεχρι τωρα δεν ειναι ενθαρρυντικες.

Σωστός.Θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο σωματώδεις αλλα εντάξει, Γενικά ο Conan του Howard ήταν ναι μεν τούμπανο αλλα υπήρχαν και πιό τούμπανα απο αυτόν και μάλιστα σε σημείο να φάει και ξύλο όμως πάντα τον έσωναν τα αντανακλαστικά και το μυαλό του.Για εμένα ο Arnold ήταν άβουλο ζώο. ο Jason είναι αρκετά πιο κοντά στον Conan πιστεύω με το υλικό που έχω δεί αλλα όχι το τελικό αποτέλεσμα αν και δεν νομίζω να διαφέρει πάρα πολύ.

conan.jpg

jason-momoa-as-conan-the-barbarian_1.jpg

MomoaConan2.jpg

conan-barbarian-wallpapers_1152x864.jpg

conan%20b.jpg

conan-the-barbarian-21-6-10-kc.jpg

conanphotos.jpg

Conan-The-Barbarian.jpg

Conan-the-Barbarian-poster.jpg

Πιστευω και οτι ο Momoa έχει καλύτερο Sword skill και Fighting skill απο ότι ο Arnold...

http://www.youtube.com/watch?v=1pubbly86zs

Και σωματικος ο Momoa ειναι ποιο πιστος αλλα ειναι υπερβολικα "ομορφος" και "καλαισθητος" για να ειναι Conan.

Μα ο Conan ήταν όμορφος... συνέχεια γυναίκες έπεφταν στα πόδια του, Διαβάστε και κάνα βιβλίο Howard

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...