Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Άσε τον Nicholas Cage, τον έχουν για να σκοτώνει τον συνονόματο μου.
marantonis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Κι εμενα δε μου γεμιζει καθολου το ματι αυτος. Ωραιο CGI παντως. ΥΓ. Αλλα, πειτε την αληθεια, ο Νικολακης θα ηταν χειροτερος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Conan με το βλέμα της αγελάδας? γιατί όχι?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Conan the Bulgarian. :Ρ (ελληνικά)
KilliK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Η πλακα ειναι οτι o Momoa στο teaser δειχνει να ειναι παρα πολυ πιο πιστος στον Conan του Howard,απο οτι ο Arnold. Eχει αυτο το πανθεροειδες,feral look οπως περιγραφεται στα βιβλια και οχι αυτο του υπερβολικου μυικου ογκολιθου οπως εσφαλμενα νομιζουν πολλοι εξαιτιας της ταινιας του Millius. Τωρα το αν εχει και το screen charisma του Αrnold ειναι αλλο θεμα.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Και σωματικος ο Momoa ειναι ποιο πιστος αλλα ειναι υπερβολικα "ομορφος" και "καλαισθητος" για να ειναι Conan.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Η πλακα ειναι οτι o Momoa στο teaser δειχνει να ειναι παρα πολυ πιο πιστος στον Conan του Howard,απο οτι ο Arnold. Eχει αυτο το πανθεροειδες,feral look οπως περιγραφεται στα βιβλια και οχι αυτο του υπερβολικου μυικου ογκολιθου οπως εσφαλμενα νομιζουν πολλοι εξαιτιας της ταινιας του Millius. Τωρα το αν εχει και το screen charisma του Αrnold ειναι αλλο θεμα. true, ο Arnold ήταν πολύ Manowar wannabe, ξυρισμένος & baby oil...
Daemonos Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 epic fail θα ειναι το ταινιακι Νομίζεις φίλε μου, ο Momoa είναι πιό κοντά στον Conan απο ότι ο Arnold... http://movies.yahoo.com/summer-movies/conan-the-barbarian/1809953260#first
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Για να δούμε τι θα βγει στο τέλος. Άντε να ξαναδιαβάσω τις ιστορίες.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Νομίζεις φίλε μου, ο Momoa είναι πιό κοντά στον Conan απο ότι ο Arnold... Χλωμό. Σωματικά δεν υπάρχει σύγκριση. Conan σε κατηγορία φτερού ίσως.
13postures Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Συγκρίνεται αυτό ... με αυτό; http://www.youtube.com/watch?v=V30tyaXv6EI Μόμοα φλωράντζα.
KilliK Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Ειπαμε.Ο Μομοα ειναι πολυ πιο κοντα στην περιγραφη του Κοναν που δινει ο Χαουαρντ στα βιβλια του απο οτι ο Αρνολντ. Κατι που θα επρεπε να σας ηταν αυτονοητο αν εισασταν φανς του χαρακτηρα,αλλα μαλλον εισαστε μονο φανς του Σβαρτζενεκγερ. απο κει και υστερα αν αποπνεει ενα φλωρικο στυλ μενει να το δουμε στην ταινια.παντως οι φωτος μεχρι τωρα δεν ειναι ενθαρρυντικες.
Daemonos Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Ειπαμε.Ο Μομοα ειναι πολυ πιο κοντα στην περιγραφη του Κοναν που δινει ο Χαουαρντ στα βιβλια του απο οτι ο Αρνολντ. Κατι που θα επρεπε να σας ηταν αυτονοητο αν εισασταν φανς του χαρακτηρα,αλλα μαλλον εισαστε μονο φανς του Σβαρτζενεκγερ. απο κει και υστερα αν αποπνεει ενα φλωρικο στυλ μενει να το δουμε στην ταινια.παντως οι φωτος μεχρι τωρα δεν ειναι ενθαρρυντικες. Σωστός.Θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο σωματώδεις αλλα εντάξει, Γενικά ο Conan του Howard ήταν ναι μεν τούμπανο αλλα υπήρχαν και πιό τούμπανα απο αυτόν και μάλιστα σε σημείο να φάει και ξύλο όμως πάντα τον έσωναν τα αντανακλαστικά και το μυαλό του.Για εμένα ο Arnold ήταν άβουλο ζώο. ο Jason είναι αρκετά πιο κοντά στον Conan πιστεύω με το υλικό που έχω δεί αλλα όχι το τελικό αποτέλεσμα αν και δεν νομίζω να διαφέρει πάρα πολύ. Πιστευω και οτι ο Momoa έχει καλύτερο Sword skill και Fighting skill απο ότι ο Arnold... http://www.youtube.com/watch?v=1pubbly86zs Και σωματικος ο Momoa ειναι ποιο πιστος αλλα ειναι υπερβολικα "ομορφος" και "καλαισθητος" για να ειναι Conan. Μα ο Conan ήταν όμορφος... συνέχεια γυναίκες έπεφταν στα πόδια του, Διαβάστε και κάνα βιβλίο Howard
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα