Προς το περιεχόμενο

Conan The Barbarian Remake

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και πως ξερω πως δεν εισαι το ιδιο ατομο :P :P :P :P

1ο ποστ με σημερινη εγγραφη και σε αυτο το θεμα ομως......Βαλτος εισαι ειμαι σιγουρος :)

Και εγώ λέω πως έχεις πλάκα! Είμαι σίγουρος :-)

Το να έκανα εγγραφή επειδή διάβασα το θέμα και ήθελα να απαντήσω δεν παίζει ε; :-)

Δημοσ.

Ολα παιζουν αυτο προσπαθω να σου πω.

Οπως και να εχει δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας για το αν σου αρεσε η οχι, σημασια εχει πως μιλαμε για μια ταινια που αφησε εποχη, αυτο πιστευω ειναι αρκετο απο μονο του.

Δημοσ.
Ολα παιζουν αυτο προσπαθω να σου πω.

Οπως και να εχει δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας για το αν σου αρεσε η οχι, σημασια εχει πως μιλαμε για μια ταινια που αφησε εποχη, αυτο πιστευω ειναι αρκετο απο μονο του.

Πριν είπες πως είσαι σίγουρος, τώρα πως όλα παίζουν. Μάλιστα :-)

Και εγώ θα μπορούσα να πω πως είμαι σίγουρος ότι είσαι αργόσχολος με 3,709 posts από τον Απρίλιο, δηλαδή με 20.67 posts per day, αλλά καλό θα είναι να μην είμαστε τόσο καχύποπτοι :-)

Και για να είμαι και ontopic, έγραψα και πιο πάνω πως η πρώτη ταινία μου άρεσε. Αν δεν τη συγκρίνω δηλαδή με το comic, τη θεωρώ διασκεδαστική.

Αλλά δε μου έβγαλε σε καμία περίπτωση τα συναισθήματα που μου έβγαζε το comic. Δεν ένιωσα δηλαδή πως αυτός είναι ο κόσμος για τον οποίο διάβαζα στο εικονογραφημένο

Δημοσ.

Αργοσχολος οχι, απλα τυχαινει και η δουλεια μου ειναι πανω σε πολλα θεματα εδω μεσα και αν ψαξεις θα δεις πως παρα πολλα απο αυτα τα ποστ ειναι για βοηθεια σε ατομα απο εδω μεσα....

Παντως προσωπικη επιθεση δεν ειναι κατι το τυχαιο πιστευω...

• Super Moderators
Δημοσ.
θα επρεπε να γυρισουν μια τριλογια Κοναν με την σημερινη τεχνολογια, θα ελεγε περισσοτερο απο το LOTR

blasphemy, στην καλύτερη των περιπτώσεων...

Δημοσ.
Πριν είπες πως είσαι σίγουρος, τώρα πως όλα παίζουν. Μάλιστα :-)

Και εγώ θα μπορούσα να πω πως είμαι σίγουρος ότι είσαι αργόσχολος με 3,709 posts από τον Απρίλιο, δηλαδή με 20.67 posts per day, αλλά καλό θα είναι να μην είμαστε τόσο καχύποπτοι :-)

Και για να είμαι και ontopic, έγραψα και πιο πάνω πως η πρώτη ταινία μου άρεσε. Αν δεν τη συγκρίνω δηλαδή με το comic, τη θεωρώ διασκεδαστική.

Αλλά δε μου έβγαλε σε καμία περίπτωση τα συναισθήματα που μου έβγαζε το comic. Δεν ένιωσα δηλαδή πως αυτός είναι ο κόσμος για τον οποίο διάβαζα στο εικονογραφημένο

Ας μην το κανουμε προσωπικο βρε παιδια εδω ερχόμαστε και συζητάμε ακριβώς επειδη υπάρχουν διαφορετικές απόψεις...αν όλοι πιστεύαμε το ίδιο θα ήταν πολύ βαρετά τα πράγματα :-)

Πάντως εκτός απο το θέμα του πρωταγωνιστή και της κλασικάτητας λόγο του χρόνου που πέρασε πώς θα ξεπεράσουν την παραγωγή του Dino de Laurentis και την μουσική του Πολυδούρη;....:rolleyes:

• 5 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χειρότερη επιλογή πρωταγωνιστή δε μπορούσαν να κάνουν. Μόνο αν έβαζαν τον Nicholas Cage να παίξει τον Κόναν θα την ξεπερνούσαν.

Ιδρώνω και μόνο στη σκέψη. Μπρρρ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...