bluesattack Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ε, προφανώς δεν πάει να παίξει Σαίξπηρ ο άνθρωπος (:lol: μόλις το φαντάστηκα.ΟΚ συνεχίζουμε) αλλά είναι λίγο χαζόφατσα σε σχέση με το κόμικ πάντα.Τέλος πάντων νομίζω οτι προέρχεται απο την αγάπη που έχω για τον έντυπο Conan. Nαι αλλα : Ποσοι εχουν διαβασει το κομικ, και γιατι θα επρεπε κιολας .Επισης ο Αρνολντ εγινε αγαπητος πολυ απο ολη την φιλμογραφια του , δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν θα μπορουσε καποιος αλλος να υποδυθει τον ρολο , που φυσιογνωμικα θα ηταν πιο ταιριαστος ,και που θα ηταν αυτος ο Κοναν στην συνειδηση του κοινου αν ειχε προηγηθει. Δεν ξερω καν αν ηταν και η πρωτη επιλογη στο καστινγ πχ, και δεν απερριψε καποιος αλλος τον ρολο (μια και τοτε ηταν σχετικα αγνωστος, εν ξερω βεβαια ποση αναγνωρισιμοτητα ειχε λογω του body building) πχ λεω, χωρις να εχω διαβασει κατι σχετικο. Αλλα (2) : Πλησιαζε παρααα πολυ στον Κοναν,τον γουσταρουμε και για αυτο τον ρολο και για τους αλλους ,και το νεουδι δειχνει σαμιαμιδι μπροστα του, παρα το βλοσυρο υφος του Για τα remake διαφωνω.Γιατι προτιμω τον Κεβιν Κοστνερ σαν Ρομπεν παρα τον Ερολ Φλυν , και γιατι παρολη την επιτυχια εκεινου του εργου, θα το ξαναδω και με τον Ρασελ Κροου. ( δεν θα ελεγες οτι εχουν και μεγαλη σχεση αυτοι μεταξυ τους,) Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2010 από bluesattack
guido Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 το πρόβλημα με το remake δεν θάναι ο ηθοποιός. Αλλά το ότι δεν παίζει να πιάσει το όλο feeling του original. Ένα κακέκτυπο Xena θα είναι , με σκηνές μάχης στυλ 300 και Spartacus Blood n Sand . Δεν περιμένω τπτ παραπάνω.
Dosas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 βασικά εμένα με τον Conan μου τη σπάει απίστευτα το γεγονός ότι αν πάρεις τα βιβλία του Howard ως αναφορά και όχι τόσο του Jordan, ο Conan είναι ξεκάθαρα Μογγολικής/ασιατικής καταγωγής από νομαδικές φυλές στις βόρειες στέππες της Κιμμέριας, ενώ στα περίσσοτερα video games/ταινίες τον παρουσιάζουν κάπως σαν βίκινγκ, με ποιό δικαίωμα γίνεται η οικειοποίηση αυτή γ^^^ την Σκανδιναβία μου γ^^^. /rant off
panagos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ε, προφανώς δεν πάει να παίξει Σαίξπηρ ο άνθρωπος [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Evdkh5yv6gA[/ame]
marantonis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 το πρόβλημα με το remake δεν θάναι ο ηθοποιός. Αλλά το ότι δεν παίζει να πιάσει το όλο feeling του original. Ένα κακέκτυπο Xena θα είναι , με σκηνές μάχης στυλ 300 και Spartacus Blood n Sand . Δεν περιμένω τπτ παραπάνω. Το Spartacus Blood and Sand εχει πιθανοτατα τις πιο εντυπωσιακες μαχες που εχω δει.
guido Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 γουστάρω με χίλια Blood n Sand ,dont get me wrong .Απλά λέω πως το πιο πιθανό για το remake είναι να είναι απλά μια ταινία εντυπωσιακού ξύλου και δράσης , που θα ξεχαστεί αμέσως.
Nik.K Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Το Spartacus Blood and Sand εχει πιθανοτατα τις πιο εντυπωσιακες μαχες που εχω δει. Ναι μαζι με ενα γελοιο Cast που μοιαζει λες και βγηκε απο το τοπικο BodyBuilding Club......Καλη για να περνας την ωρα σου δεν λεω, εχει βια και γυμνο, γενικα ομως εκαναν οτι εκαναν και στους 300, πηραν μια αληθινη ιστορια, η εστω μυθο, βασιστηκαν σε προηγουμενη ταινια και εβγαλαν κατι απλα για να εντυπωσιασει με το αιμα και ολα τα παρελκομενα. Και εντυπωσιασε αφου το γυμνο ειδικα ηταν σε αρκετα καναλια, ξενα και Ελληνικα. Σε καμια περιπτωση ομως δεν την συγκρινεις με την ταινια, οπως ειπε ο φιλος πιο πριν πλεον δεν μπορει κανενας σεναριογραφος να πιασει το Feeling που υπηρχε μια εποχη.
PCharon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Την βρηκες σε 1080p και με 5.1 απο HDTV ? Στειλε Link σε PM Συγνώμη, Conan the barbarian του '82 σε 1080p και 5.1; Εντός θέματος, οι χαρακτήρες και το όλο κλίμα που είχε η ταινία ήταν ανεπανάληπτα. Όσο καλό και να μπορούσε να γίνει (που δε θα γίνει) ένα remake, δε θα συγκρίνεται με το αρχικό με καμία δύναμη.
Nik.K Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Βγαινει σε Blu-Ray σε λιγο καιρο, ωστοσο ειχε κανει Broadcast το HBO σε 1080i και μερικοι το εχουν.
KilliK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ειναι ρημεικ αλλα adaptation απο τα βιβλια,οπως υποτιθεται ηταν και η original ταινια η οποια ομως ως πιστοτητα ειναι αστα να πανε. Οσο πιστη και να ειναι η νεα ταινια ομως στα βιβλια,σιγουρα δεν θα εχει το ιδιο feeling οπως και η πρωτη ταινια,διοτι απλουστατα οι εποχες εχουν αλλαξει,εχουν γινει πιο PC δηλαδη πιο φλωρικες. Παντως ο τυπος που κανει τον νεο Κοναν ειναι παρουσιαστικα πιο πιστος στον Κοναν οπως περιγραφεται απο τα βιβλια,απο οτι ηταν ο Αρνολντ,Μενει να δουμε αν εχει και την ιδια χαρισματικη παρουσια του Αρνολτ..
Nik.K Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Παρουσιαστικα ποιο πιστος ? Εχεις δει τι ντερεκι ειναι στα κομικ ? Μονο στο υφακι να πεις πως ταιριαζουν αλλα τι να το κανεις οταν ειναι ο μισος σε μεγεθος ????
KilliK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 τσου.ειναι πιο πιστος.συγκρινε τις διαστασεις του Αρνολντ,του Mομοα και του Κοναν και θα δεις πως ο Mομοα ειναι πιο κοντα στην φυσικη εμφανιση του Κοναν.ακομη και το χαβανεζικο μελαμψο του χρωμα μπορει να μην προερχεται απο τον ηλιο οπως του Κοναν,αλλα ταιριαζει με αυτο. Εχεις δει τι ντερεκι ειναι στα κομικ ? γιαυτο ακριβως και η οριτζιναλ ταινια δεν ειναι και τοσο πιστη στα βιβλια,διοτι βασιστηκε περισσοτερο στα κομικς της Μαρβελ οσο αφορα το artistic design.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ότι και να λέτε ο Momoa είναι φλώρος, μόνο που το σκέφτομαι σαν Κόναν ανακατεύομαι.
k28870 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Εισαι απο τους μονους ανθρωπους που ξερω που δεν της αρεσει η μεταφορα απο το κομικ στo cinema....Μπορει και ο μονος ανθρωπος.....Ισως να κατσεις να δεις μεταφορες αλλων κομικ και μετα να μου πεις ξανα αν σου αρεσε η οχι Ούτε σε εμένα άρεσε η μεταφορά από το κόμικ σε ταινία (οπότε είμαστε δύο ) Δε λέω πως η ταινία δεν ήταν διασκεδαστική και δε θα την ξαναέβλεπα (για την πρώτη μιλάω), αλλά όχι ότι η μεταφορά έγινε όπως θα περίμενα να γίνει
Nik.K Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Και πως ξερω πως δεν εισαι το ιδιο ατομο :P :P 1ο ποστ με σημερινη εγγραφη και σε αυτο το θεμα ομως......Βαλτος εισαι ειμαι σιγουρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα