DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω παρολο που ειμαι fan του arnold δεν εχω δει το original οποτε ευκαιρια να δω το remake! Απίστευτη δήλωση. Θα την έβαζα άνετα για υπογραφή.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Τσογλανια με αυτα και με αυτα με κανατε να κατεβασω την ταινια σε 1080p τελικα αλλα με 2.1 ηχο για να μην κατεβαζω τα 10+ giga που θελει κανονικα. Λιγο ακομα και θα ειναι κατω.
Nik.K Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Την βρηκες σε 1080p και με 5.1 απο HDTV ? Στειλε Link σε PM Βεβαια θα μαρεσε περισσοτερο το Blu-Ray αλλα οκ Κριμα......Μολις θυμηθηκα ολα σχεδον τα scores που εχω ακουσει σε ταινιες απο τον Βασιλειο Πολεδουρη [ame] [/ame] Tribute στην Συμπρωτευουσα. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=c7gswV0rBoM&feature=related[/ame] Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2010 από Nik.K
christiana78 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 μην με παρεξηγήσετε... εγώ τις λατρεύω τις ταινίες του Conan ήταν και η ηλικία και είμαι και κοριτσάκι και το να βλέπω τον Arnold τότε μη-ντυμένο με το σπαθί στο χέρι ήταν shock to the system :lol: Αλλά για να είμαστε και δίκαιοι ε, δεν είναι ο Conan του κόμικ.Και μόνο το βλέμα αγελάδας... http://www.myfreewallpapers.net/comics/pages/conan-06.shtml Συγκρίνεται;;; Πάντως κι εγώ είμαι εντελώς αντίθετη στην ιδέα των remake...
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 μην με παρεξηγήσετε... εγώ τις λατρεύω τις ταινίες του Conan ήταν και η ηλικία και είμαι και κοριτσάκι και το να βλέπω τον Arnold τότε μη-ντυμένο με το σπαθί στο χέρι ήταν shock to the system :lol:Αλλά για να είμαστε και δίκαιοι ε, δεν είναι ο Conan του κόμικ.Και μόνο το βλέμα αγελάδας... http://www.myfreewallpapers.net/comics/pages/conan-06.shtml Συγκρίνεται;;; Πάντως κι εγώ είμαι εντελώς αντίθετη στην ιδέα των remake... Ε,εν τάξη έπρεπε την ταινία να την κάνουν και για κάτω τον 18 ετών,οπότε με αυτό το σκεπτικό κάνανε πολλή καλή δουλειά.
Nik.K Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 μην με παρεξηγήσετε... εγώ τις λατρεύω τις ταινίες του Conan ήταν και η ηλικία και είμαι και κοριτσάκι και το να βλέπω τον Arnold τότε μη-ντυμένο με το σπαθί στο χέρι ήταν shock to the system :lol:Αλλά για να είμαστε και δίκαιοι ε, δεν είναι ο Conan του κόμικ.Και μόνο το βλέμα αγελάδας... http://www.myfreewallpapers.net/comics/pages/conan-06.shtml Συγκρίνεται;;; Πάντως κι εγώ είμαι εντελώς αντίθετη στην ιδέα των remake... Καλα το οτι το σωμα ειναι ιδιο με του Κομικ, τα μαλια, ολο γενικα το στυλ δεν λεει κατι ? Στο βλεμα κολησες ? Με αυτη την λογικη ο νεος εχει μονο το βλεμα και τπτ απο τα αλλα
christiana78 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Κοίτα , όπως είπα και πριν τα remake και μάλιστα ταινιων που πια έχουν γίνει κλασικές δεν μου αρέσουν καθόλου.Ο νέος δεν ξέρω αν είναι καλύτερος ή όχι για τον ρόλο γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να ξεκολήσω απο τις απο τις πρώτες ταινίες ...αλλά αν δεν παίζει ρόλο το βλέμα και το ύφος σε έναν ηθοποιο τί παίζει;; τα ρούχα και τα μαλλια και τα σώματα φτιάχνονται ο τρόπος παιξίματος όχι. Και πώς να το κάνουμε όσο φαν και αν είμαι των ταινιών αυτών διάβαζα και τα κόμικ και δεν έχει σχέση.Ο conan ήταν εντελώς αγριόφατσα και το ύφος του ήταν predator ,αγριμιού όχι μπερδεμένου τσοπανόσκυλου..
Nik.K Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Και το υφος φτιαχνεται, λες να μην μπορουσαν να πεταξουν 2-3 ουλες στο προσωπο του αρνολντ και να του πουν να γινεται αγριοφατσα ? Μαλιστα το να φτιαξεις ενα τετοιο σωμα ειναι αυτο που Δεν φτιαχνεται, ο τυπος εκανε 20 χρονια Body Building για να φτασει σε ενα σημειο που ηταν διπλος απο οτι στο Conan και ετσι οταν εχασε μαζα καταφερε και εφτασε το ιδανικο μεγεθος. Απο πλατες, χερια, στηθος μεχρι τους κοιλιακους, ποδια ακομα και η περιφερεια του ειναι ολα Copy-Paste απο το κομικ. Αυτο λοιπον Δεν φτιαχνεται. Οσο για τον τροπο παιξιματος τι να πω.....Υπαρχει τροπος παιξιματος σε ενα κομικ και το συγκρινουμε με την ταινια ?
christiana78 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλ για 'σένα είναι πιο σημαντικό το σώμα σε έναν ηθοποιο απο το πρόσωπο;Στο συγκεκριμένο φυσικά παίζει ρόλο μιας και το σώμα είναι απο αυτά που χαρακτηρίζουν τον ήρωα αλλά άλλο τόσο τον χαρακτηρίζει και η αγριότητα στην έκφραση!Και ο αρνολντ έχει την ψυχρότητα που πρέπει αλλά όχι το βάθος.Οσο για το αν υπάρχει τρόπος παιξίματος ενός κόμικ φυσικά και υπάρχει ρώτα όλους όσους ακολουθούν έναν ήρωα η μια ηρωίδα για δεκαετίες μέσα απο τα κόμικς.Πιο ανεπτυγμένους χαρακτήρες δεν μπορείς να βρεις πουθενα άλλου ακριβώς γιατί έχουν τεράστια διάρκεια ζωής και έχουν δείξει πάρα πολλές πλευρες του χαρακτήρα τους .Δεν είναι οι μια δυο ουλές που κάνουν την περσόνα....
Nik.K Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τι δουλεια εχει ο χαρακτηρας ενος ηρωα κομικ με το πως πρεπει να παιχτει ? Ασχετο το ενα με το αλλο. Οσο για τις ουλες φυσικα θα εκαναν την διαφορα, θα ειχες μια σκατ@φατσα στυλ Conan The Comic που μαλλον θα ξενερωνε τον περισσοτερο κοσμο και αυτο θα ηταν ολο. Η μηπως νομιζεις πως δεν το σκεφτηκαν αυτο οι παραγωγοι και ο σκηνοθετης ? Και ναι για μενα εχει περισσοτερη σημασια για εναν ηθοποιο που παιζει εναν Τουμπανο ηρωα να εχει το σωματοτυπο και το στυλ που ταιριαζει παρα το υφος.
christiana78 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τι δουλεια εχει ο χαρακτηρας ενος ηρωα κομικ με το πως πρεπει να παιχτει ? Ασχετο το ενα με το αλλο. Ε, αφού πιστεύεις αυτό αστο δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ... Αν ο χαρακτήρας του ήρωα δεν δίνει τις βάσεις για το πώς θα μεταφερθει στη οθόνη και πώς θα ερμηνευθεί απο τον ηθοποιο αλλά το κάνουν οι μυες και τα ρούχα και τα μαλλιά περισότερο...
Nik.K Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εισαι απο τους μονους ανθρωπους που ξερω που δεν της αρεσει η μεταφορα απο το κομικ στo cinema....Μπορει και ο μονος ανθρωπος.....Ισως να κατσεις να δεις μεταφορες αλλων κομικ και μετα να μου πεις ξανα αν σου αρεσε η οχι
christiana78 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μα καλέ μου άνθρωπε δεν σου είπα οτι δεν μου άρεσε γενικά...διάβασε τί γράφω.Και σε μένα αρέσουν οι ταινίες και ο Αρνολντ αλλά αν το δούμε αντικειμενικά δεν είναι και ηθοποιάρα... Επίσης επειδή διαβάζω κόμικς ακόμα είναι ελαχιστότατες οι ταινίες μεταφορες που δεν είναι για γέλια.αλλά αυτό δεν τον κάνει και τέλειο τον Σβαρτζενέγκερ.. Και μην τσαντίζεσαι καλέ..
Nik.K Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ο αρνολντ ειναι ακριβως αυτο που πρεπει για τις ταινιες που κανει, τπτ περισσοτερο και τπτ λιγοτερο, κατι που παραδεχονται σχεδον ολοι. Και δεν τσατιζομαι
christiana78 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ε, προφανώς δεν πάει να παίξει Σαίξπηρ ο άνθρωπος (:lol: μόλις το φαντάστηκα.ΟΚ συνεχίζουμε) αλλά είναι λίγο χαζόφατσα σε σχέση με το κόμικ πάντα.Τέλος πάντων νομίζω οτι προέρχεται απο την αγάπη που έχω για τον έντυπο Conan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα