Προς το περιεχόμενο

Conan The Barbarian Remake

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες ο αρνολντ ενσαρκωσε την ιδεα του βαρβαρου

ναι τo Int+1 φαινοταν μονο σ αυτον, το σωμα του (αν και τους στρομπιαρηδες τους σιχαινομαι) ηταν βγαλμενο απο κομικ, την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ηταν ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ

ο τυπος στην φωτο που βαλατε απο το remake αποτελει κινουμενη αφορμη για αγωγη συκοφαντικης δυσφημησης απο τον Σβαρτζ

ιστορικα, κινηματογραφικα αλλα και συνειδησιακά ειναι ''λιγος''

Δημοσ.

ο τυπος στην φωτο που βαλατε απο το remake αποτελει κινουμενη αφορμη για αγωγη συκοφαντικης δυσφημησης απο τον Σβαρτζ

ιστορικα, κινηματογραφικα αλλα και συνειδησιακά ειναι ''λιγος''

Και σωματικα, και και και.....:-(

Μα απορω δεν εχουν τι να τα κανουν τα λεφτα και τα ξοδευουν σε αποτυχιες?

Εστω και IQ 1(ένα) να ειχαν θα καταλαβαιναν το fail τους αμεσως. Και αυτοι πανε να ξοδεψουν λεφτα σε τετοιο εγχειρημα???????????????????????????????

Στερεψαν οι ιδεες δηλαδη?? Τελειως τρελά πραγματα!:fear::fear:

What's Int+1?

Δημοσ.

Δεν νομιζω πως σαν target group εχουν εμας....Μαλλον στοχευουν την νεολαια που γεννηθηκε μετα το 90' και αρα χλωμο να εχει την αναμνηση που ειχαμε εμεις.

Δημοσ.
Αν τον εβλεπες στα 2 μετρα πιστεψε με ΔΕΝ θα γελουσες...........Και αν μια στο εκκατομυριο γελουσες τοτε δεν θα ηταν για πολυ :P

Βασικα η αμφιεση μου φαινεται αστεια. Αλλα γενικως μου φαινονται καπως οι βαρβαρικες ενδυμασιες οποτε γι αυτο.

Δημοσ.

Ε στους αρχαιους χρονους δεν υπηρχε ουτε η Nike, ουτε η Levis, ουτε η Artisti Italiani.....Αν ναι θα φορουσε κατι αλλο στα σιγουρα :)

Δημοσ.

καταρχας ο νεος? Κοναν εχει τριχουλες....στο στερνο του, ουτε καν την αντρικια την τριχα την κατσαρη...

βεβαια ο Σβαρτζ ηταν λειος... λογω βοδι-building....

Δημοσ.

Απλα ηθελαν καποιο φτηνο ηθοποιο και πηραν εναν απο τις ξεφτυλε σειρες που φτιαχνουν με τα πενιχρα budget αυτο ειναι ολο.

Να κανουν μια αρπαχτη οπως ειπε και ενας φιλος πριν απο μενα.

Δημοσ.
Εγω παρολο που ειμαι fan του arnold δεν εχω δει το original οποτε ευκαιρια να δω το remake!

Ειναι σαν να λες ειμαι Fan των Deep Purple αλλα δεν ακουσα ποτε το Smoke On The Water......

Δημοσ.
Ειναι σαν να λες ειμαι Fan των Deep Purple αλλα δεν ακουσα ποτε το Smoke On The Water..........και αντί να κάτσω να το ακούσω , θα πάω να το ακούσω από ένα γκρουπ που το έκανε διασκευή

fixed ααααα

Δημοσ.
Εγω παρολο που ειμαι fan του arnold δεν εχω δει το original οποτε ευκαιρια να δω το remake!

Tι επικη fail ατακα ηταν αυτη ρε συ. Κουφαθηκαν τα συρματα μιλαμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...