Προς το περιεχόμενο

Conan The Barbarian Remake

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγω γιατι τον βλεπω και γελαω?:o

Αν τον εβλεπες στα 2 μετρα πιστεψε με ΔΕΝ θα γελουσες...........Και αν μια στο εκκατομυριο γελουσες τοτε δεν θα ηταν για πολυ :P

• Super Moderators
Δημοσ.
ο νέος Conan είναι ο Ronan από το Stargate Atlantis ή έτσι μου φαίνεται;

ναι αυτός είναι, το ανέφερα και πιο πάνω :P

• Super Moderators
Δημοσ.
H αλήθεια ειναι πως σε αυτήν τη κατάσταση το μέγεθος μετράει! :lol:

not really...

M67b.jpg

Δημοσ.

Άπειρα respects στον ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ Arnold ως Conan

Και ακόμα περισσότερα respects στον James Earl Jones ως την πιο creepy φάτσα κακού ever.

Από τις λίγες ταινίες που έχω χαραγμένες στο μυαλό μου, πραγματικά σαν να την είδα πριν λίγο. Από το decapitation της μαμάς του Κόναν μέχρι το decapitation του Thulsa Doom....... Τέλος ο ορισμός του ΕΠΟΥΣ!!! Οποιοσδήποτε προσπαθήσει να το πλησιάσει λυπάμαι αλλά μόνο γέλιο μπορεί να μου προκαλέσει. Ειδικά ο εικονιζόμενος στο αρχικό post..... απλά ΑΘΛΙΟΣ!!!!!!

Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω ένα αγαπημένο videάκι με θέμα τον Conan αλλά και το κάτωθι δείχνει ότι κάποια πράγματα καλό είναι να μένουν ανέγγιχτα στην κινηματογραφική ιστορία

[ame]

[/ame]

Μην πιάσουμε και το epic ost

Δημοσ.
ο Arnold δεν πρόκειται να μου αρέσει ακόμα και αν παίζει σε ταινία που είναι για τη ζωή του Arnold :P

Πωπω, με απογοητευεις. Εγω τον θεωρω,.....

.....μην παθετε καρδια, σας προειδοποιω:

Τον θεωρω λοιπον, εναν απο τους καλυτερους ηθοποιους εβερ!!

Λογω ρολων και ταινιων φυσικα που επαιξε, που ειναι μυθικες. Ενω οι ρολοι του ενω δεν απαιτουσαν μεγαλη υποκριτικη ικανοτητα αυτος εκανε ακριβως ο,τι χρειαζοταν με μεγαλη ακριβεια. Εχει βγαλει πολλες καλες ταινιες δρασης, και 3 μυθικες ταινιες δρασης Κοναν 1,2, Τερμινατορ 1,2 και Κυνηγος 1.

Δημοσ.

Arnold Schwarzenegger

James Earl Jones

Max von Sydow

Mako

Oliver Stone

Dino De Laurentiis

Basil Poledouris

Και μονο που αυτη η ταινια ειχε ολα αυτα τα ονοματα μαζεμενα μαζι δεν παιρνει αμφισβητηση στο οτι ηταν αριστουργημα της εποχης.

Εμενα αυτο μαρεσει πολυ σαν κλιπακι :

[ame]

[/ame]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...