marantonis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Αν και ο "νέος" δεν είναι εντελώς άσχετος με τα action , http://en.wikipedia.org/wiki/Ronon_Dex θα συμφωνήσω ότι σαν τον arnold δεν υπάρχει,απλά δεν υπάρχει λέμε. Τον βλέπεις και φοβάσαι μην σε φάει. Εγω γιατι τον βλεπω και γελαω?
guido Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 αυθόρμητη αντίδραση στον ΤΡΟΜΟ που νιώθεις είναι
Nik.K Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω γιατι τον βλεπω και γελαω? Αν τον εβλεπες στα 2 μετρα πιστεψε με ΔΕΝ θα γελουσες...........Και αν μια στο εκκατομυριο γελουσες τοτε δεν θα ηταν για πολυ
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Σιγα δεν ειναι τίποτα, μια καρφίτσα και θα πετάξει :lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 και Int 1...
Dosas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ο νέος Conan είναι ο Ronan από το Stargate Atlantis ή έτσι μου φαίνεται; edit άκυρο τώρα είδα το ποστ του thresh
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ο νέος Conan είναι ο Ronan από το Stargate Atlantis ή έτσι μου φαίνεται; ναι αυτός είναι, το ανέφερα και πιο πάνω
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτός το έχει μεγαλύτερο (το σπαθί). H αλήθεια ειναι πως σε αυτήν τη κατάσταση το μέγεθος μετράει!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 H αλήθεια ειναι πως σε αυτήν τη κατάσταση το μέγεθος μετράει! not really...
chill Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Άπειρα respects στον ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ Arnold ως Conan Και ακόμα περισσότερα respects στον James Earl Jones ως την πιο creepy φάτσα κακού ever. Από τις λίγες ταινίες που έχω χαραγμένες στο μυαλό μου, πραγματικά σαν να την είδα πριν λίγο. Από το decapitation της μαμάς του Κόναν μέχρι το decapitation του Thulsa Doom....... Τέλος ο ορισμός του ΕΠΟΥΣ!!! Οποιοσδήποτε προσπαθήσει να το πλησιάσει λυπάμαι αλλά μόνο γέλιο μπορεί να μου προκαλέσει. Ειδικά ο εικονιζόμενος στο αρχικό post..... απλά ΑΘΛΙΟΣ!!!!!! Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω ένα αγαπημένο videάκι με θέμα τον Conan αλλά και το κάτωθι δείχνει ότι κάποια πράγματα καλό είναι να μένουν ανέγγιχτα στην κινηματογραφική ιστορία [ame] [/ame] Μην πιάσουμε και το epic ost
Krokodilos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 ο Arnold δεν πρόκειται να μου αρέσει ακόμα και αν παίζει σε ταινία που είναι για τη ζωή του Arnold Πωπω, με απογοητευεις. Εγω τον θεωρω,..... .....μην παθετε καρδια, σας προειδοποιω: Τον θεωρω λοιπον, εναν απο τους καλυτερους ηθοποιους εβερ!! Λογω ρολων και ταινιων φυσικα που επαιξε, που ειναι μυθικες. Ενω οι ρολοι του ενω δεν απαιτουσαν μεγαλη υποκριτικη ικανοτητα αυτος εκανε ακριβως ο,τι χρειαζοταν με μεγαλη ακριβεια. Εχει βγαλει πολλες καλες ταινιες δρασης, και 3 μυθικες ταινιες δρασης Κοναν 1,2, Τερμινατορ 1,2 και Κυνηγος 1.
privateer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Αν και ο "νέος" δεν είναι εντελώς άσχετος με τα action , http://en.wikipedia.org/wiki/Ronon_Dex θα συμφωνήσω ότι σαν τον arnold δεν υπάρχει,απλά δεν υπάρχει λέμε. Τον βλέπεις και φοβάσαι μην σε φάει.
Nik.K Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Arnold Schwarzenegger James Earl Jones Max von Sydow Mako Oliver Stone Dino De Laurentiis Basil Poledouris Και μονο που αυτη η ταινια ειχε ολα αυτα τα ονοματα μαζεμενα μαζι δεν παιρνει αμφισβητηση στο οτι ηταν αριστουργημα της εποχης. Εμενα αυτο μαρεσει πολυ σαν κλιπακι : [ame] [/ame]
arxaggelos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ρισπεκτ στην πρωτη ταινία Η φωτό από το remake είναι σαν still από τη Ζήνα. Και πολλά λέω, γιατί και η Ζήνα είναι τρελή καλτιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα