Voodooman Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δυστυχώς η ταινία ήταν-σε όλα τα επίπεδα-σαν ένας καλογυρισμένος πιλότος τηλεοπτικής σειράς, όπως θα περίμενες να είναι, ας πούμε, η Ζήνα ή ο Ηρακλής εν έτει 2011. Τέτοια επίπεδα παραγωγής τα έχουμε πια συνηθίσει και στην τηλεόραση και δεν θα έπρεπε το όνομα conan να το κάψουν σε κάτι τόσο ανυπόφορα μέτριο. Ο conan στον σύγχρονο κινηματογράφο έπρεπε να είναι κάτι πολύ πιο βαθύ και σκοτεινό, ιδίως όταν το συγκρίνεις με την παλιά, πρώτη ταινία.
panagos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Την είδα καιρό πριν στο σινεμά (σε 3d τρομάρα τους) και ο μόνος λόγος που δεν έγραψα ακόμα εδώ, είναι η απογοήτευσή μου. Πήραν ένα έτοιμο και εύκολο σενάριο και το έκαναν παρωδία. Τι να πω. Πραγματικά όπως λέει ο φίλος από πάνω, σαν ένα μεγάλο επεισόδιο Ζήνας ήταν. O Momoa είχε τα μέσα να ενσαρκώσει έναν ισάξιο Conan αλλά τον έφαγε το σενάριο. Το μόνο που μου μένει τώρα είναι να σκοτώσουν το Dark Knight Rises και οκ θα το γυρίσω στον βουβό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Το είδα χθες στην Nova (γι'αυτό και ξεθάβω ). Η σκηνοθεσία δεν μου άρεσε, με ζάλιζε και είχε πολύ γρήγορη εναλλαγή σκηνών (μερικές δεν κόλλαγαν και μεταξύ τους στις κινήσεις) και απότομη εναλλαγή τοποθεσιών. "Τώρα εδώ / τώρα στο χωριό / τώρα στην σπηλιά / τώρα... fast travel έχει; Ο Momoa πάντως μου άρεσε σαν Conan. Θυμάμαι τα "μα δεν είναι γομάρι σαν τον Arnold!", αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ πιο κοντά στον Conan του Howard. Ήταν γρήγορος, αθλητικός και επιθετικός όπως στις ιστορίες. Σε μια ταινία με καλύτερη σκηνοθεσία και καλύτερο σενάριο να τον στηρίζει, πιστεύω ότι θα πήγαινε πολύ καλύτερα.
arxaggelos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Χάλι μαύρο. Complete waste of bandwidth. Το σενάριο τόσο όπου να΄ναι και όπως να'ναι, που ο ίδιος ο χαρακτήρας του Conan ήταν σαν guest. Πολύ καλή πινελιά ο Ron Perlman αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Σε γενικές γραμμές, δεν μου έκανε ιδιαίτερα μεγάλη διαφορά από επεισόδιο της Xena. Εκεί τουλάχιστον χαραμίζεις μόνο 25' από τη ζωή σου. 2/10 με πολύ επιείκια. . 1
nicoc89 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 και εμένα σαν επεισόδιο της Xena μου φάνηκε λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα