Material_Defender_1032 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 H Οdeon ανεκαθεν δεν ειχε καλο 3D. για εξαιρετικο 3D η V-max αιθουσα των Village Cinemas ειναι μονοδρομος. Δεν νομίζω, στο Piranha 3d ήταν μια χαρά το 3d και η συνολική εμπειρία. Σπυρο απογοητευομαι με τα geek credentials σου. ουδείς άσφαλτος (που λέει η πασίγνωστη αηδός )
Kasrith Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μούφα τελικά. Έσπειρε ο Momoa, μπόλικο ξυλίκι αλλα έφυγα με πολύ ουδέτερα συναισθήματα. Meh...
polakis21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μολις το ειδα σινεμα... Αρκετα καλος ο Μομοα για Κοναν, πολυ κοινοτυπο σεναριο η ταινια μετρια...
KilliK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 λοιπον παιδια απο οτι φαινεται,ολα αυτα τα χρονια τον ειχαμε παρεξηγησει τον Κοναν.Δεν ειναι Κιμεριος αλλα Σουμεριος και πρεπει να τον αποκαλουμε πλεον Κοναν ο Σουμεριος. απολαυστε: http://mftm.blogspot.com/2011/08/conan-barbarian-2012.html εχω πεθανει στα γελια.
KilliK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δεν νομίζω, στο Piranha 3d ήταν μια χαρά το 3d και η συνολική εμπειρία. το 3D στο Piranha ηταν γτπ ουτως η αλλως,αφου βασιζοταν κυριως στο 50ετιας popup gimmicky effect,και οχι στo field of depth perception οπως ειναι το συγχρονο 3D. αν σου αρεσει ομως το popup 3D πηγαινε και στο ΑΛΛΟΥ fan park,νομιζω εχει ακομα ενα 3d show που διαφημιζε.
kajwbtfe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 λοιπον παιδια απο οτι φαινεται,ολα αυτα τα χρονια τον ειχαμε παρεξηγησει τον Κοναν.Δεν ειναι Κιμεριος αλλα Σουμεριος και πρεπει να τον αποκαλουμε πλεον Κοναν ο Σουμεριος. απολαυστε: http://mftm.blogspot.com/2011/08/conan-barbarian-2012.html εχω πεθανει στα γελια. Επιμενει κιολας....Αντι να πει οκ λαθος εκανα και να το αλλαξει μεχρι και αγραμματο ειπε τον Howard...
xavier Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 αξιο ριμεικ τελικα...νομιζω πως δυσκολα μπορει καποιος να απαιτησει οτιδηποτε παραπανω απο μια ταινια κοναν...ισως θα μπορουσαν να διαλεξουν μια αλλη ιστορια του χαουαρντ και οχι απλα μια διασκευη στην 1η ταινια...Παντως θα ηθελα να δω και αλλες ιστοριες με τον Μομοα ως Κοναν...
eu@ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 απογοητευτηκα βρε παιδιά!! δε περιμενα ολη η ταινια να ειναι "σωσε το κοριτσι"! περιμενα να δω αλλο πραγμα.. ενα 5/10 πολυυυ επιεικώς απο μένα!!
PCharon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Το remake ήταν απλά ανύπαρκτο. Με εξαίρεση ίσως τον ήχο και τις ωραίες πανοραμικές τοπίων από τον υπολογιστή. Κατά τα άλλα, αν δεν είχε στον τίτλο «CONAN» δε νομίζω να ασχολιόταν κανείς ή να έδινε πάνω από 4/10. Ανύπαρκτο το επικό στοιχείο, εως και βαρετή ταινία και ειλικρινά μέχρι το τέλος της ταινίας προσπαθούσα να βρω κάτι ενδιαφέρον (και μετά «ά, τελείωσε;»). Ψευτοσκηνές, χλιαρή, προβλέψιμη και ο Κόναν αν και ψηλός/γεροδεμένος, πολύ εκλεπτυσμένος μου φάνηκε στη ταινία για να τον πιστέψω. Μεταξύ των τραγελαφικών, η δύναμη του Κόναν είναι μεταβαλλόμενη ανάλογα τη σκηνή: σε κάποια φάση τον βλέπεις να σηκώνει και να τεντώνει μια υπερμεγέθη σιδερένια αλυσίδα (σαν από άγκυρα σύγχρονου πλοίου) σε στυλ «Ηρακλής» που αν ήταν αληθινή θα ζύγιζε κανά τόνο + την τρελή δύναμη να την τεντώσεις και αργότερα τον βλέπουμε να ζορίζεται να σηκώσει μια κοπέλα 60 κιλών να κρέμεται από μία απλή αλυσιδούλα (έστω 20 κιλά η αλυσίδα). Υ.Γ. Για να μη σχολιάσω τους ναούς με τους στύλους με τα κιονόκρανα δωρικού/ιωνικού ρυθμού και άλλες ελληνικές και μεταγενέστερες τεχνοτροπίες που γίνονται πασατέμπος ακόμα και σε ταινία εποχής... Κόναν.
eu@ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Το remake ήταν απλά ανύπαρκτο. Με εξαίρεση ίσως τον ήχο και τις ωραίες πανοραμικές τοπίων από τον υπολογιστή. Κατά τα άλλα, αν δεν είχε στον τίτλο «CONAN» δε νομίζω να ασχολιόταν κανείς ή να έδινε πάνω από 4/10. Ανύπαρκτο το επικό στοιχείο, εως και βαρετή ταινία και ειλικρινά μέχρι το τέλος της ταινίας προσπαθούσα να βρω κάτι ενδιαφέρον (και μετά «ά, τελείωσε;»). Ψευτοσκηνές, χλιαρή, προβλέψιμη και ο Κόναν αν και ψηλός/γεροδεμένος, πολύ εκλεπτυσμένος μου φάνηκε στη ταινία για να τον πιστέψω. Μεταξύ των τραγελαφικών, η δύναμη του Κόναν είναι μεταβαλλόμενη ανάλογα τη σκηνή: σε κάποια φάση τον βλέπεις να σηκώνει και να τεντώνει μια υπερμεγέθη σιδερένια αλυσίδα (σαν από άγκυρα σύγχρονου πλοίου) σε στυλ «Ηρακλής» που αν ήταν αληθινή θα ζύγιζε κανά τόνο + την τρελή δύναμη να την τεντώσεις και αργότερα τον βλέπουμε να ζορίζεται να σηκώσει μια κοπέλα 60 κιλών να κρέμεται από μία απλή αλυσιδούλα (έστω 20 κιλά η αλυσίδα). Υ.Γ. Για να μη σχολιάσω τους ναούς με τους στύλους με τα κιονόκρανα δωρικού/ιωνικού ρυθμού και άλλες ελληνικές και μεταγενέστερες τεχνοτροπίες που γίνονται πασατέμπος ακόμα και σε ταινία εποχής... Κόναν. πολιτισμικο σοκ παθαινεις!!!!!!!χωρις πλακα!!χαλαστηκα πολυ με την ταινια!
xavier Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδες το κοναν κατσατε να δειτε...δλδ τι περιμενατε?Μια ταινια στο υφος των ταινιων με το σβαρτζενεγκερ, επαξιος κοναν ο μομοα...
eu@ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδες το κοναν κατσατε να δειτε...δλδ τι περιμενατε?Μια ταινια στο υφος των ταινιων με το σβαρτζενεγκερ, επαξιος κοναν ο μομοα... απο περιεργεια κυριως!
PCharon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδες το κοναν κατσατε να δειτε...δλδ τι περιμενατε?Μια ταινια στο υφος των ταινιων με το σβαρτζενεγκερ Ε, ούτε αυτό δεν είδαμε. Δεν ήταν σε αυτό το ύφος τελικά. Μόνο ο τίτλος είχε σχέση με την προηγούμενη ταινία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα