Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Οκ, κάποια στιγμή το "λαλαλαλαλαλα! Δεν σας ακούω!", γίνεται βαρύ.
hurin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Νέο trailer, το ευχάριστο είναι ότι απευθύνεται σε ενηλίκους http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=78740
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Konan kαι nu metal μουσικη στο trailer δεν παει ομως.Γενικα βλεπω να του λειπει η σοβαροτητα. Ορισμενα σκηνικα απο το trailer ακομα απλα δεν κολλανε. Γενικα ειναι ευχαριστο που ειναι για ενηλικους αλλα υπαρχει κατι που δεν μαρεσει, θα δειξει οταν με το καλο βγει γιατι και για το X-men first class δεν μου γεμιζε το ματι και τελικα βγηκα εντελως εκτος απο αυτα που πιστευα.
Kasrith Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Γουστάρουμε Khal Drogo, ΤΕΛΟΣ Αν και συμφωνώ με το nu metal... Δεν κολλάνε οι Hollywood Undead
Dbzakias2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 ελπιζω αυτος ο Conan να μιλαει λιγο, να μην ειναι οπως στην original που ειπε 3 φρασεις σε 3 ωρες εργου...
saya Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Σιγουρα κάνεις χαβαλέ...ο ένας ήταν Mr. Olympia και ο άλλος είναι απλά καλογυμνασμένος. Η διαφόρα είναι απίστευτα μεγάλη, απόρώ πως ποστάρεις τέτοιο πράγμα... κάνε ένα search sto google για του λόγου το αληθές, βαριέμαι να ποστάρω φωτογραφίες. edit: Άντε να βάλω για να γελάσει λίγο ο κόσμος. To χέρι του Άρνολντ είναι όσο και τα δύο του Μομόα. Πάρε και τον αυθεντικό και πες μου πάλι σε ποιόν μοιάζει σωματικά... Σωματικα μοιαζει με τον Μαμοα και στο προσωπο ,μονο που πρεπει να τον παχυνουν λιγο για να γινει πιο σωματοδης σαν την φωτο .Ο Αρλοντ ειναι μικροσωμος σε σχεση με την φωτο..
arxaggelos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 η ταινία προβλέπεται εντελώς π@π@ρια από το τρέιλερ, ειδικά για όσους έχουμε μεγαλώσει με τις παλιές και ακούμε ακόμη το Riders of Taramis στα αυτιά μας.
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 2 snakes , facing each other. Ναι , πραγματικά επική. Αν δεν είχε τη μουσική θα σας έλεγα πόσο επική θα ήταν
arxaggelos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 2 snakes , facing each other. Ναι , πραγματικά επική. Αν δεν είχε τη μουσική θα σας έλεγα πόσο επική θα ήταν δεν κατάλαβα, δηλαδή θεωρείς ότι η μουσική που επενδύει μια ταινία είναι κάτι ξεχωριστό από την ταινία σαν σύνολο; Χαρήκαμε πολύ, και τα "Μαθήματα Πιάνου" χωρίς τη μουσική θα ήταν μόνο μια μουγκή, ένας κερατάς και πολλή λασπούρα. So? Δεν λειτουργεί έτσι ο κινηματογράφος.
PCharon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ε, βέβαια, για παράδειγμα αν αναφέρω αυτή τη στιγμή εδώ πχ το τελευταίο μοϊκανόνε (σ'χωρέθηκε πια υποθέτω), κανένας δε θα πάει για ένα λεπτάκι στο youtube να χαρεί μια φορά ακόμα τον ήχο... Πολλές - ευρέως αποδεκτές ως καλές - ταινίες χωρίς τον ήχο δίνουν το μισό ή τίποτα από το μεγαλείο τους. Χωρίς τον ήχο δε νιώθεις το ίδιο. Η 7η τέχνη είναι απολύτως οπτικοακουστική και γι αυτό οι τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν για πάρτη της αφορούν τόσο την εικόνα όσο και τον ήχο (για την ακρίβεια ο ήχος εξελίχθηκε πρώτος στα άκρα και η εικόνα έχει δρόμο ακόμα σε δυνατότητες). Υπάρχουν πολλά soundtracks που έζησαν περισσότερο από την εικόνα. Προσωπικά μου τυχαίνει πολλές φορές να δω μια ταινία και περισσότερο να με ενδιαφέρει μετά να βρω και να κρατήσω το soundtrack, το οποίο ακούω καμιά 100στή φορές σε βάθος χρόνου, παρά τη ταινία, που άντε να τη δεις 2-3 φορές ακόμα σε βάθος χρόνου. Τελείως fail αυτό που ειπώθηκε.
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Από πλευράς ηθοποιείας η ταινία δεν έλεγε μία. Και μόνο το πρώτο κομμάτι είναι άξιο αναφοράς (αλήθεια έχει αναφέρει κανείς το Conan the Destroyer?). Επίσης τότε δεν βλέπαμε και πολλά fantasy setting σε ταινίες που να μην ήταν bmovie και λίγο το έχουμε θεοποιείσει. Και μεταξύ μας ο Κόναν που έπαιξε ο Σβαρτζ, είναι ένα άμυαλο μα δυνατό παιδί. Ειδικά στην αρχή της ταινίας κάνει μπαμ με τις φάτσες απορίας που παίρνει. Καμμία σχέση με τον Κόναν που ξέρω εγώ. Όσο έχω δει από τα trailer φαίνεται πολύ καλή η δουλειά σε ότι αφορά το setting. Και ο ηθοποιός σωματικά είναι μια χαρά απότι δείχνει και στο Game of Thrones. Δεν περιμένω ρεσιτάλ αλλά ο Κόναν δεν είναι απλά ένας βάρβαρος με σπαθί που παίρνει γκριμάτσες και λέει 2 κουβέντες. Χαίρομαι την αρχική ταινία αλλά δεν κολάει το μυαλό μου εκεί. Τώρα που έχω μεγαλώσει έχω και απαιτήσεις. Και αν δεν ήταν η μουσική να σου αφήνει την επικούρα στο κεφάλι, θα λέγαμε άλλα. Ναι η ταινία κρίνεται σαν όλο στην εντύπωση που μας αφήνει ΑΛΛΑ υπερτιμούμε πολύ κάποια πράγματα ενώ δεν θα έπρεπε.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Το τελευταιο trailer ειναι αρκετα ποιο ενθαρυντικο θα ελεγα. http://www.youtube.com/watch?v=woA8SjG7isQ
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Απογοητευτικά τα πρώτα review. Αναμενόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα