ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Εμενα το μονο που με χαλαει στον Μομοα ειναι οτι ειναι "ομορφοπαιδο" και "γλυκουλης". Δεν βγαζει την αγριαδα που θα επρεπε. Ο Gerald Buttler στο ρολο του Λεωνιδα εβγαζε απιστευτη αγριαδα και βαρβατιλα. Αυτο το χαρακτηριστικο δεν το εχει ο Μομοα. Κατα τα αλλα σωματικα εγω συμφωνω οτι ειναι ποιο κοντα στον original Κοναν. Η διαπλαση του μπορει να ειναι ποιο μικρη (λογο υψους σιγουρα) αλλα οταν τον βλεπω σιγουρα μου θυμιζει περισσοτερο τον κλεφτη και πολεμιστη Conan σε αντιθεση με τον Arnold που σου εβγαζε οτι ο Conan ηταν απλως "me smash you good".
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Και ο Frazetta λίγο κτήνος έφτιαχνε τον Conan. Ναι μεν γνώρισε τον Conan στον μέσο κόσμο με τα σχέδιά του, αλλά δεν είναι και η πιο πιστή έκδοση του Conan. Σίγουρα όμως είναι η πιο γνωστή. Όσο για τον Arnold, μην ξεχνάμε ότι χρειάστηκε να χάσει και μύες/όγκο για να παίξει τον Conan, αφού δεν μπορούσε να κάνει τις κινήσεις με το σπαθί. Να δούμε η ταινία γενικά τι θα λέει, αλλά όπως και να έχει, ο Momoa (ίσως να ήθελε λίγο muscle παραπάνω), είναι πιο εύστοχος για Conan. DeadOrganPlayer, καλό είναι να τα διαβάζεις τα κατεβατά, δες και τις ιστορίες του Conan από τον R.E. Howard, είναι πολύ καλές. (εγώ βασικά λίγο πριν βγει το Age of Conan τις διάβασα και κατάλαβα τι είναι ο Conan. )
KilliK Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 προσωπικα ειμαι αισιοδοξος για την ταινια.φαινεται οτι κανουν προσπαθεια να ειναι οσο πιο πιστη γινεται στα βιβλια του Χαουαρντ.επισης ειναι r-rated αν δεν κανω λαθος πραγμα που ειναι καλο. οσο για τον Μομοα σωματικα ειναι οπως ο Κοναν,μενει να δουμε αν πειθει και ως Κοναν.επισης νομιζω οτι παιζει στην ταινια εναν νεοτερο Κοναν που βρισκεται στην αρχη των περιπετειων του. αυτος παντως που με ανησυχει ειναι ο σκηνοθετης της ταινιας,το Pathfinder του δεν το βρηκα και τοσο καλο...
Daemonos Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) προσωπικα ειμαι αισιοδοξος για την ταινια.φαινεται οτι κανουν προσπαθεια να ειναι οσο πιο πιστη γινεται στα βιβλια του Χαουαρντ.επισης ειναι r-rated αν δεν κανω λαθος πραγμα που ειναι καλο. οσο για τον Μομοα σωματικα ειναι οπως ο Κοναν,μενει να δουμε αν πειθει και ως Κοναν.επισης νομιζω οτι παιζει στην ταινια εναν νεοτερο Κοναν που βρισκεται στην αρχη των περιπετειων του. αυτος παντως που με ανησυχει ειναι ο σκηνοθετης της ταινιας,το Pathfinder του δεν το βρηκα και τοσο καλο... Εμένα μου άρεσε το Pathfinder. Πάντος εντάξει , η πλάκα πλάκα αλλα ο Momoa είναι πολύ πιο κοντά στον Κόναν!! Το είδα και στο Game of Thrones... http://www.youtube.com/watch?v=KKKKheGHOKc&feature=related Επεξ/σία 14 Μαΐου 2011 από Daemonos
Daemonos Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Και ο Frazetta λίγο κτήνος έφτιαχνε τον Conan. Ναι μεν γνώρισε τον Conan στον μέσο κόσμο με τα σχέδιά του, αλλά δεν είναι και η πιο πιστή έκδοση του Conan. Σίγουρα όμως είναι η πιο γνωστή. Όσο για τον Arnold, μην ξεχνάμε ότι χρειάστηκε να χάσει και μύες/όγκο για να παίξει τον Conan, αφού δεν μπορούσε να κάνει τις κινήσεις με το σπαθί. Να δούμε η ταινία γενικά τι θα λέει, αλλά όπως και να έχει, ο Momoa (ίσως να ήθελε λίγο muscle παραπάνω), είναι πιο εύστοχος για Conan. DeadOrganPlayer, καλό είναι να τα διαβάζεις τα κατεβατά, δες και τις ιστορίες του Conan από τον R.E. Howard, είναι πολύ καλές. (εγώ βασικά λίγο πριν βγει το Age of Conan τις διάβασα και κατάλαβα τι είναι ο Conan. ) Άρε παλικάρι, θυμάσαι λιώσιμο που ρίξαμε? Κρίμα που το πιδίξανε το game οι Developers... Εγώ ασχολούμε με Conan απο 1η τάξη γυμνάσιο! Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα μου λέιψει η μουσική του Βασίλη Πολυδούρη R.I.P. Man we will NEVER forget!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Άρε παλικάρι, θυμάσαι λιώσιμο που ρίξαμε? Κρίμα που το πιδίξανε το game οι Developers... Yup, barbarian είχα και όταν έπεσα σε τύπο με 100% melee resistance runes, το έκανα uninstall. Ok, το έφτιαξαν αυτό μετά, αλλά έχω βαρεθεί οι melee classes να τον πίνουν. Όσο για τον Conan εκεί, και το πιο ψηλο builder-ι να είχες, πάλι ήταν πιο γομάρι από σένα. ΥΓ. Θυμάστε όταν ο Conan είχε και party (σ'εκείνη την TV series);
13postures Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα μου λέιψει η μουσική του Βασίλη Πολυδούρη R.I.P. Man we will NEVER forget!!! Τι κορυφαίο soundtrack είχε κάνει το άτομο... Ήταν από τα λίγα cd που αγόρασα αυθεντικό για να τιμήσω τον Basil. Έδεσε άψογα με την ταινία... Κατά τα άλλα, ρίχνω πολύ γέλιο με τους μεν και του δε που παλεύουν να δουν ποιος ταιριάζει καλύτερα στον Κόναν του Howard. Ρε παιδιά, άλλο η ταινία, άλλο το βιβλίο (όχι μόνο στον κόναν αλλά γενικά). Η ταινία είναι κινηματογραφική απόδοση του βιβλίου. Και στην τελική, ο καθένας που διαβάζει ένα βιβλίο το ερμηνεύει διαφορετικά στο μυαλό του (αυτή είναι η ομορφιά άλλωστε). Ο μόνος λόγος που μου φαίνεται ο Άρνολντ πιο Κόναν είναι γιατί ο άνθρωπος έβγαζε (τότε όχι τώρα) πολύ ουγ-ουγκ-ρόπαλο-γυναίκα-σπηλιά. Ο Μόμοα είναι μοντελάκι και δεν βγάζει καθόλου αντρίλα-τεστοστερόνη-δίψα-για-αίμα. Μένει να διαψευστώ όταν δούμε την ταινία...
Sugizo Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Το είδα και στο Game of Thrones... πολύ πλαστικός χαρακτήρας (wannabe βαρβατίλας), ένας από αυτούς που με ξενερώνουν στη σειρά. όσο για το Conan, τι να πω, original ξεoriginal, μούφα μου φαίνεται. με λίγα λόγια, του λειπει λίγο η βαρβατίλα και η σοβαροφάνεια, τον βλέπεις και λες τώρα να σε λίγο θα βγαλει εξω το σωσίβιο και θα βουτήξει στο νερό.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μαρεσει που λετε για το σωμα του.Ο αρνλοντ ηταν μιστερ ολυμπια,ηταν ο δασκαλος των bodybuilders,μεχρι και δικες του ασκησεις εβγαλε,νομιζετε οτι υπαρχει ηθοποιος με το σωμα του αρνολντ?Οχι βεβαια,για αυτο μια χαρα ειναι ο τυπος που εβαλαν
DeadOrganPlayer Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Όσο και να μοιάζει στο Κόναν ο ναυαγοσώστης όσο έχει αυτό το μπράτσο θα είναι η μεγαλύτερη ντροπή του casting ever. Δε πα να χει μπρούτζινο χρώμα, μποι και μαύρα μαλλιά... αν είναι να πιάνει το σπάθί της Ατλαντίδας με αυτό το χέρι καλύτερα να βλέπουμε το Τρύφωνα Σαμαρά να χορεύει τάνγκο...
panagos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ας περιμένουμε να βγει η ταινία πρώτα και κρίνουμε μετά. Οι αφορισμοί ευνοούν και προωθούν τον φανατισμό και στον φανατισμό δεν υπάρχει αντικειμενικότητα.
KilliK Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Όσο και να μοιάζει στο Κόναν ο ναυαγοσώστης όσο έχει αυτό το μπράτσο θα είναι η μεγαλύτερη ντροπή του casting ever. Δε πα να χει μπρούτζινο χρώμα, μποι και μαύρα μαλλιά... αν είναι να πιάνει το σπάθί της Ατλαντίδας με αυτό το χέρι καλύτερα να βλέπουμε το Τρύφωνα Σαμαρά να χορεύει τάνγκο... on denial much? αφσγδσγδφγηδφηδφη
Daemonos Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ακόμα και ο Ralf Moeller στα Tv Series πιό κοντά ήταν στον Κόναν του Howard απο ότι ο Arnold.... http://www.youtube.com/watch?v=miwQCx5vj7M&feature=related
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Εγώ πιστεύω κι αυτός είναι πιο κοντά από ότι ο Άρνολντ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα