theoma4 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα σας! Διαθετω σκανερ hp σχετικα καινουργιο,και τις τελευταιες μερες μου κανει το εξης προβλημα,οταν σκαναρω μια σελιδα πχ δεν μου την σωζει πουθενα!!Αλλαζω φακελο και ρυθμισεις γενικα αλλα τιποτα,ενω γραφει οτι σωζει το σκαναρισμενο εγγραφο στην συγκεκριμενη διαδρομη,ο φακελος ειναι κενος!!!Εχω δοκιμασει να απεγκαταστησω drivers τουσ ξαναεγκατεστησα απο το cd και απο το site τησ hp...τιποτα ομως...τι μπορει να συμβαινει;
barcoder Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μήπως δεν υπάρχει χώρος στο δίσκο για αποθήκευση;
theoma4 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι αυτο...υπαρχει χωρος κ πολυς!!
darthinvader Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 καποιο λαθος θα κανεις πρεπει να εχουν αποθηκευτει ξαναψάξε σε κανα καλα κρυμενο φακελο η τπτ.
theoma4 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μα δεν γινεται να το αποθηκευσε αλλου,αφου γραφει την διαδρομη που το αποθηκευει,πχ c:/users/user/documents/saromenes εχω αλλαξει κ το φακελο αλλα τπτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.