Costis321 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον χθες πηρα μια οθονη Samsung 24' απο το πλαισιο LCD και οταν πηγα να την βαλω σπιτι , ανοιξε κανονικα ρυθμισα γλωσσα κτλπ κ μετα μου λεει να κανω αναζητηση για καναλια .. (δεν ειχα βαλει κεραια) Ξεκιναει η αναζητηση και μολις φτανει στο 50% περιπου η οθονη παγωνει αρχιζει να αλλαζει γραμματα σε ολες τις γλωσσες και μενει κοκκαλο. Εγω την κλεινω. Ελεγω αν εχω βαλει καλα το βισμα απο πισω. Το εσφιξα καλυτερα και ξαναπροσπαθησα. Τιποτα. Η οθονη εχει 3 χρονια εγγυηση ,υποτιθεται. Στο πλαισιο την πηγαμε σημερα και μας ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι. Τν φερνουμε πισω , ξαναπροσπαθω , ανοιγει κανονικα και μετα παλι παγωνει και τα ιδια σκατα... Εντωμεταξυ εγω το Σαββατο φευγω για Κρητη... και την πηρα απο εδω γιατι εκει κατω ηταν overpriced και οχι ετοιμοπαραδοτη. Tελεια. Και τωρα πηραμε στην samsung και μας ειπαν να την παμε στο κρυονερι (?) και οτι δεν την παραλαμβανουν απο εδω , μονο με μεταφορικη που πρεπει εμεις να πληρωσουμε.
gang Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 αν δεν κάνω λάθος την πρώτη εβδομάδα έχεις άμεση αντικατάσταση για οποιοδήποτε πρόβλημα (εκτός και αν ισχύει για καμένα pixels μόνο..)
tolis_01 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Στο κεφάλι τους την φέρνεις. Και απλά η μυρωδιά της να μην σου αρέσει, εφόσον την έχεις στην αρχική συσκευασία και δεν έχουν περάσει 7/10/14 μέρες (δεν θυμάμαι, αλλά είσαι μέσα στο περιθώριο), μπορείς να την αλλάξεις. Δεν το συζητάμε για βλάβη όπως έχει η δικιά σου.
paylidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 είναι DOA. πηγαινε και απαιτησε αμεση αντικατασταση
barcoder Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Η αντιπροσωπεία της SAMSUNG στην Ελλάδα (για την ώρα) είναι ο FOURLIS. Και το επίσημο service είναι η SERVICE ONE που βρίσκεται στο Κρυονέρι. Το πρόβλημα με τα προϊόντα SAMSUNG είναι ότι δεν υπόκεινται σε διαδικασία DOA. Το οποίο πάει να πει ότι αν σου χαλάσει έστω και την ημέρα αγοράς, επικοινωνείς με την SERVICE ONE, σου στέλνει τεχνικό στο σπίτι και την ελέγχει. Αν έχει όντως πρόβλημα. θα σου πουν να την πας πίσω στο ΠΛΑΙΣΙΟ και θα σου δώσουν έναν αριθμό RMA και θα στην πιστώσουν ή θα την αλλάξουν (αν υπάρχει η ίδια).
Costis321 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια εχω 10.000 πραγματα να κανω και ετρεχα στον κρυονερι τωρα στα καλα καθουμενα. Μολις γυρισα . Εντομεταξυ απο το πλαισιο μου ειπαν να παω στην Κηφισσιας οπου εκει ομως ηταν τα γραφεια τελικα και δεν μπορουσαν να κανουν κατι. Κοινως ειμαι ολη μερα στους δρομους. ---------- Προσθήκη στις 13:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:23 ---------- Το αστειο ηταν οτι απο εκει απο το service δεν μπορουσαν να ερθουν να την παρουν αμεσα και επρεπε να πληρωσω ΕΓΩ και τα μεταφρορικα :S ---------- Προσθήκη στις 13:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:23 ---------- Η αντιπροσωπεία της SAMSUNG στην Ελλάδα (για την ώρα) είναι ο FOURLIS. Και το επίσημο service είναι η SERVICE ONE που βρίσκεται στο Κρυονέρι.Το πρόβλημα με τα προϊόντα SAMSUNG είναι ότι δεν υπόκεινται σε διαδικασία DOA. Το οποίο πάει να πει ότι αν σου χαλάσει έστω και την ημέρα αγοράς, επικοινωνείς με την SERVICE ONE, σου στέλνει τεχνικό στο σπίτι και την ελέγχει. Αν έχει όντως πρόβλημα. θα σου πουν να την πας πίσω στο ΠΛΑΙΣΙΟ και θα σου δώσουν έναν αριθμό RMA και θα στην πιστώσουν ή θα την αλλάξουν (αν υπάρχει η ίδια). οχι μονο δεν σου στελνουν τεχνικο να την ελενξει αλλα ουσιαστικα πρεπει να πληρωσεις τα μεταφορικα η να την πας ο ιδιος . και ειναι στου διαολου την μανα το service. εχω πραγματικα τοσες υποχρεωσεις και το σαββατο φευγω και επρεπε να βαλω και τους γονεις μου να τρεχουμε στο κρυονερι , επειδη ειναι ολοι αχρηστοι.Καλα μου ελεγαν να παρω LG .. ειλικρινα δεν προκειται να ξαναπαρω ΤΙΠΟΤΑ απο την samsung και ΤΙΠΟΤΑ απο το πλαισιο. ΠΟΤΕ ξανα. Ασε που δεν εχουν και τιποτα ετοιμοπαραδατο , εγω βιαζομουν να φυγω το Σαββατο και μου ελεγαν για την μια τηλεοραση θα την εχουμε τοτε και την αλλη μπορουμε να την παραγγειλουμε και θα την εχετε στις ταδε και μαλακιες . Ακομα και καλωδιο mini display port που ηθελα για το macbook να το συνδεω με την τηλεοραση επρεπε να το παραγγειλω. Και να πω οτι πηγα και στο πιο μικρο πλαισιο , πηγα σε αυτο της Μεταμορφωσης. Εντομεταξυ οι πωλητες ..εχουν παρει ναρκωτικα η κατι τετοιο ? Κατι τους συμβαινει. Στο πλαισο της Κηφισιάς ,ειχα παει να ζητησω ακουστικα για το blackberry γιατι αυτα που ειχα ειχαν χαλασει και διευκρινησα οτι τα θελω με 2 ακουστικα ,οχι ενα. Να μπαινουν και στα 2 αυτια πως το λενε ? Εε μου δινουν ενα hands free που εχει ενα. Ευτυχως το ανοιξα μετα απο λιγο και το καταλαβα και το γυρισα πισω. Και δεν σου δινουν καν τα λεφτα πισω απλα στα πιστωνουν και τα κρατανε απο επομενη αγορα. Που αν ειχα λιγο μυαλο δεν θα ξαναεκανε ποτε.
vasilis19 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ειλικρινα το πλαισιο το τελευταιο χρονο εχει παρει τον κατηφορο,οτι εχω παρει μου εχει βγει σκαρτο και τιποτα δεν ειναι ετοιμοπαραδοτο,μενω πατρα.Παλαιοτερα θυμαμαι το πλαισιο ηταν κορυφη οτι αγοραζα ηταν αψογο και σπανια εβρισκα καποιο προβλημα..τωρα ομως...
KINGLUCAS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ΓΤΠ ειναι το πλαισιο πηρα νεο ΛΑΠΤΟΠ και ειμουν χωρις Υ/Η για 10 ημερες σχεδον.... Χ Α Λ Ι ΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μην αγοραζετε τιποτα απο εκει ΛΕΜΕ!
Costis321 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια ειλικρινα ομως. δεν ειμαι υπερβολικος , αλλα ειναι για τα σκουπιδια. και κυριως το προσωπικο, ειναι λες και εχουν παρει ναρκωτικα. το πιστευω αυτο. ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ !!!!!
KINGLUCAS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 καλα το προσωπικο...... μονο ξυλο δεν εφαγε απο εμενα!!!
Costis321 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 καλα το προσωπικο...... μονο ξυλο δεν εφαγε απο εμενα!!! ειλικρινα ορισμενοι ειναι για ΠΟΛΥ ξυλο...:mad:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.