Str Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 καλημέρα, Κάτοχος της ΟΝ από χθες σε νέα γραμμή. Είχα ενεργοποιηθεί από την προηγούμενη βδομάδα και χθες ήρθαν να μου συνδέσουν την γραμμή στο σπίτι (i guess) Το πρόβλημα μου είναι ότι χρειάζομαι να κάνω προώθηση κλήσεων στο κινητό για τις ώρες που δεν βρίσκομαι στο σταθερό αλλά αυτό φαίνεται να μην μπορεί να γίνει. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω είναι *21*ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ# όπου ΧΧΧΧ το τηλέφωνο που θα γίνει η προώθηση. Ενώ ξεκινάω την πληκτρολόγηση, μόλις πατάω τη # στο τέλος ξεκινάει να κάνει σύντομα και συχνά "τουτ" όπως όταν πέφτει η γραμμή. πήρα τηλ την ΟΝ και δεν μπόρεσαν να βρουν κάτι άλλαξα συσκευή και πάλι τα ίδια τα κουμπιά * και # λειτουργούσαν κανονικά γιατί για να ελέγξεις εάν έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία χρειάζεται να πληκτρολογήσεις κάτι του στυλ *#21# (ή κάτι τέτοιο) και μόλις το έκανα έβγαινε η προηχογραφημένη κυρία και με ενημέρωνε ότι πράγματι δεν έχω ενεργοποιήσει την εν λόγω υπηρεσία. έχει ενεργοποιήσει την προώθηση της ΟΝ κανένας? Λειτουργεί? φταίει ότι ήμουν 1 μέρα και θέλει κάποιες μέρες να περιμένω για να ενεργοποιήσουν το πλήρες πακέτο? ...ότι προαιρείσθε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.