epp1783 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα εχω βρει 2 λαπτοπ τα οποια ειναι τα παρακατω Acer Aspire AS5741G-334G32MN HP G62-a12 i3-350M Βεβαια οπως βλεπετε τα χαρακτηριστικα της Acer ειναι καλυτερα με διπλασια μνημη διπλασια χωρητικοτητα μνημης και περισσοτερο 70gb δισκο. Ολα αυτα με 50€ παραπανω. Επειδη ομως ξερω οτι η hp στην ανθεκτικοτητα ειναι σκυλι και εχω ακουσει οτι η acer ειναι γενικα προβληματικη οποτε φοβαμαι οτι θα πληρωνω σερβις μετα την εγγυηση. Θα ηθελα να ακουσω γνωμες!
KINGLUCAS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ΜΑΚΡΙΑ απο το ACER παρε HP πηρα το ACER ακριβως το ιδιο μοντελο απο ΠΛΑΙΣΙΟ ειχε προβλημα, και τελικα DOA αλλα ι εταιρια δεν κανει DOA!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!
damastes Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 για να σε βγάλω απο το δίλλημα περίπου το ίδιο HP με ίδια χαρακτηριστικά με το ACER και ίδια τιμή. HP G62-A14EV. Καλύτερα;
bebis4 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 κοιτα και προς dell με καλα μηχανακια και καλη εγγυηση. http://www.skroutz.gr/s/257692/Dell-Studio-1558-i3-330m.html
cdrov Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδή έτυχε να δουλέυω και στις δύο εταιρείες λέω το εξής...(Γενικά) Αν είναι pavillion πάρε το acer (στην δική σου περίπτωση το compaq είναι χειρότερο από pavillion). Από πλευράς εγγύησης υπερτερεί φυσικά η HP αλλά το return rate στα συγκεκριμένα είναι μεγάλο. Εν κατακλείδι ή πάρε το acer η πάρε κάτι άλλο (πχ τοshiba)
epp1783 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 για να σε βγάλω απο το δίλλημα περίπου το ίδιο HP με ίδια χαρακτηριστικά με το ACER και ίδια τιμή. HP G62-A14EV. Καλύτερα; Πολυ ωραιος!!!! Με εφτιαξες. Υπαρχει ενα αλλο προβλημα. Η μεταφορα του λαπτοπ. επειδη ειναι ευαισθητο μηχανημα μην φαει καμια τρακα κατα τη μεταφορα
damastes Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 δεν νομίζω να υπάρχει κανά τέτοιο θέμα. Το θέμα βέβαια είναι οτι το συγκεκριμένο έχει μόνο 1 χρόνο εγγύηση. Αν στις αναγκές σου δεν είναι το gaming και το θέλεις για γενική χρήση καλύτερα να πάρεις κάποιο με dell, toshiba, sony με χειρότερη κάρτα γραφικών αλλά καλύτερη εγγύηση
epp1783 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 δεν νομίζω να υπάρχει κανά τέτοιο θέμα.Το θέμα βέβαια είναι οτι το συγκεκριμένο έχει μόνο 1 χρόνο εγγύηση. Αν στις αναγκές σου δεν είναι το gaming και το θέλεις για γενική χρήση καλύτερα να πάρεις κάποιο με dell, toshiba, sony με χειρότερη κάρτα γραφικών αλλά καλύτερη εγγύηση οσον αφορα τη χρηση δεν θα ειναι για gaming. Επειδη η αδερφη μου περασε σε τει πληροφορικης να νημ παρει ενα απλο αλλα ενα καλο μηχανημα καθως μπορει στο τμημα της να χρησιμοποιησουν βαρια προγραμματα. Αν πηγαινει καμια φιλολογια η τιποτα τετοιο θα της επαιρνα κατι πιο απλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.